• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

rabiayavuz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
171
19
18
26
Arkadaşlar merhabalar ben adetimden 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu lekelerim vardı kahverengi leke sonra beta verdim 23 çıktı iki gün sonra yeniden test verdim 36 çıktı 3 gündür adet oluyorum dün yejiden test verdim 70 çıktı dokyor isteidgim gibi deri ama benden iki kez ciğer sekilinde parça geldi doktor düşürüyor olabilrsiniz dedi progestan kulan dedi varmı başına böyle brisey gelen kanama için korkma ama bizim için kese önemli dedi kimyasal gevelik ama sağlıklı dedi kafam karıştı haftaya cuma yeniden test vericem başına böyle brisey geldimi sizin de

Dış gebelik olma ihtimali yüksek başka bir doktora git

Anlamadım bana kimyasal dedi sonra sağlıklı dedi düşüyor dedi of kafam çok karıştı
Kimyasal gebelikte değer düşer yükselmez 70 HCG ile kese görünmez kanamaya rağmen HCG artıyorsa dış gebelik ihtimali oluşur

Yani benim gebelik gerçek bir gebelik değil ve düşer yani normal.nir gebelik olmaz demi
Dış gebelik olma ihtimali yüksek HCG değerinize 2 günde 1 baktırın sabit veya az bir artış olursa kadın doğuma gidin dış gebelik kendinden düşmüyor tüpünüzu patlatabilir Allah korusun

Dış gebelik olma ihtimali yüksek HCG değerinize 2 günde 1 baktırın sabit veya az bir artış olursa kadın doğuma gidin dış gebelik kendinden düşmüyor tüpünüzu patlatabilir Allah korusun
Ama benim iki kez ciğer gibi parça düştü şimdide ne ağrı var ne birşey kanama bile azaldı

Bende uaşadım dış gebelik kendiliğinden düştü ama çok ağrım oldu parça geldi değerlerimde düştü 3 güne bir testle kontrol ettik 0 olana kadar sonea 3 ay bekleyin dedi bekledik şuan istiyorum yumurtlama takibi yapıyorum bakalım inşallah tutar🙏 üzülmeyin sakın çok takmayın psikolojik bu durum nekadar takarsanız okadar olmuyor

Bende uaşadım dış gebelik kendiliğinden düştü ama çok ağrım oldu parça geldi değerlerimde düştü 3 güne bir testle kontrol ettik 0 olana kadar sonea 3 ay bekleyin dedi bekledik şuan istiyorum yumurtlama takibi yapıyorum bakalım inşallah tutar🙏 üzülmeyin sakın çok takmayın psikolojik bu durum nekadar takarsanız okadar olmuyor
Düşük yaptım bende benimde ağrım.var sağlık olsun

Back
X