• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

zeynepkaradi1

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
35
-52
16
31
Arkadaşlar bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim acaba kendime dikkat etmedim oyüzdenmi oldu bilmiyorum kendimi suçluyorum açıkcası çok üzüldüm kesem gözükmedi ardından 2 3 saat sonra kanamam başladı çok korktum tekrardan ne zaman gebe kalabilirim ve kanamam şuan bile çok fazla ne zaman biter bilmiyorum doktor başından sağdı bildiğin ve bu özel hastane ayak üstü kimyasal gebelik dedi ne ilaç ne ağrı kesici nede bir bilgi verdi 6 haftadaydım kesemde gözükmüyordu zaten hepsi bugün üst üste geldi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim acaba kendime dikkat etmedim oyüzdenmi oldu bilmiyorum kendimi suçluyorum açıkcası çok üzüldüm kesem gözükmedi ardından 2 3 saat sonra kanamam başladı çok korktum tekrardan ne zaman gebe kalabilirim ve kanamam şuan bile çok fazla ne zaman biter bilmiyorum doktor başından sağdı bildiğin ve bu özel hastane ayak üstü kimyasal gebelik dedi ne ilaç ne ağrı kesici nede bir bilgi verdi 6 haftadaydım kesemde gözükmüyordu zaten hepsi bugün üst üste geldi.
Kendini suçlama dikkat etmemekle alakası yok canim vücut sağlıksız olduğunu anladığında kanama yoluyla dışarı atıyor benim görümcem de kimyal geçirdi PCO hastası ardından hamile kaldı şuan doğum için hazırlık yapiyor ilaç vermezler bence canım çünkü kanda bakıyorlar beta sifirlandigi zaman adet gibi oluyorsun sadece parol verirler o zaten kendiliğinden düşüyor canını skma her şeyde vardır bir hayır

Back