• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

Valla kuzum benimkinde 10 gün felan gecikti ondan sonra adet oldum ben kanama başladı ama.hic kahve akıntı gelmedi başlarken şeffaf biseydi pıhtı gibi açık renkli kanla karışık 2 kere böyle geldi sonra kanama başladı..

Valla kuzum benimkinde 10 gün felan gecikti ondan sonra adet oldum ben kanama başladı ama.hic kahve akıntı gelmedi başlarken şeffaf biseydi pıhtı gibi açık renkli kanla karışık 2 kere böyle geldi sonra kanama başladı..
Hmmm anladmm neyin nesidir bilemiyrm artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim cevapladıgınız için 🙏

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirenler usume oldumu sizde benim de kimyasal galiba ve çok usuyorum normal mi

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirenler usume oldumu sizde benim de kimyasal galiba ve çok usuyorum normal mi
Bende çok üşüdüm doktora gitmeden önce ertesi gün doktora gittim düşük dedi kimyasal dedi allah yardımcın olsun kuzum olur bidaha öyle dua edelim..kafanı ne kadar yorarsan okadar bebek olmaz ben geçen ay çok yordum olmadi bu ay yormicam sende kendini dik tut üzülme.

Merhaba arkadaslar 3 haftalik hamile olduğumu oğrenmistim 1 hafta sonra yani dün doktor randevum vardi kkimyasal gebelik yaşadığımi söyledi ve bebek olsaydı.sakat olucakti dowm. Senduromlu. Olabilceğini söyledi düşük yaşıyorsun dedi ve bugün kanamam başladı ağrılı bi şekilde ve ben bebek düşünüyorum çok içim acıdı 4 hastalığa okadar hep benimle diye düşündum peki ben bu bebek çalışmalarına ne zaman başlamam lazım bide arkdaslar bu kanama adet kanaması gibi ben şuan adet mi oluyorum yoksa düşük kanaması mi bidaha adet olucam mi anlamadım hiç bisey kafam allak bullak durduk yerde ağlamaya baslıyorum bana fikir verin yasadiysaniz beni aydilatirmisiniz bu arada biraz çok soru sordum ama teşekkür ederim
Canim bundan 3 ay once bende kimyasal yasadim ama hemen bir sonraki ay elhamdulillah cok sukur saglikli bir gebelik basladi suan yasadigin sey tam anlamiyla bir gebelik degil sagliksizdi ki kimyasal ile sonuclandi canim adet ile atiyorsun bebek olmadigi icin dusuk sayilmiyor Rabbimden umut kesilmez fakatt en cok merak ettigim sey 3 haftalik bir gebelik daha tam bir gebelik bile degilken cunku ne kese ne bebek yok ortada fakat down sendromlu oldugunu nerden cikardi doktorun genetik bir rahatsizliginiz mi var yoksa ancak ikili uclu testlerde falan belli oluyor sasirdim yanii

Canim bundan 3 ay once bende kimyasal yasadim ama hemen bir sonraki ay elhamdulillah cok sukur saglikli bir gebelik basladi suan yasadigin sey tam anlamiyla bir gebelik degil sagliksizdi ki kimyasal ile sonuclandi canim adet ile atiyorsun bebek olmadigi icin dusuk sayilmiyor Rabbimden umut kesilmez fakatt en cok merak ettigim sey 3 haftalik bir gebelik daha tam bir gebelik bile degilken cunku ne kese ne bebek yok ortada fakat down sendromlu oldugunu nerden cikardi doktorun genetik bir rahatsizliginiz mi var yoksa ancak ikili uclu testlerde falan belli oluyor sasirdim yanii
Valla canım bilmiyorum eğerki bu çocuk tutunsaymis yani kimyasal gebelik denip tutan çok insan varmış. Genellikle o şekilde görülmüş.. bu yanu

Regli gecikmiş gibi düşüneceksin canım daha oluşan bi kese olmadığı için regl kanaması ile atacak vücut tam 10 ay önce mart ayında geçirdim kimyasal 1 ay korundum insan deli gibi tekrar hamile kalmak istiyor ama bi yandan da deli gibi korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan ama eninde sonunda alnımızda yazanı yaşamıyacak mıyız zaten korkunun ecele faydası yok 😕 ben hala gebelik yaşayamadım tedaviye başladım ama hemen hamile kalan da çok var. Kendini hazır hissettiğinde denemeye başlayabilirsin. Bir sorun sıkıntın olursa bana mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım aynı şeyleri yaşadığım için. Umarım bi an önce ruhun iyileşir, şifa bulursun 🖤
selam canım forumu gezinirken denk geldim. bende geçen sene martta 7 mart 2020 de öğrenmiştim ve 3 gün sonra değer düşmeye başladı hemde az bi değer değildi 600 lerden düştü kimysal oldu halan hamile kalamadım. sen naptın kalabildin mi yada ne gibi tedaviler uyguluyorsun merak ettim.

selam canım forumu gezinirken denk geldim. bende geçen sene martta 7 mart 2020 de öğrenmiştim ve 3 gün sonra değer düşmeye başladı hemde az bi değer değildi 600 lerden düştü kimysal oldu halan hamile kalamadım. sen naptın kalabildin mi yada ne gibi tedaviler uyguluyorsun merak ettim.
merhaba, aynı zamanlar da geçirmişiz kimyasalı :( malesef benim de henüz gebelik oluşmadı canım 2 ay klomen kullandım, yarın rahim filmi çekileceğim. sen film çekildin mi ?

merhaba, aynı zamanlar da geçirmişiz kimyasalı :KK43: malesef benim de henüz gebelik oluşmadı canım 2 ay klomen kullandım, yarın rahim filmi çekileceğim. sen film çekildin mi ?
Çok üzgünüm şimdi bakıyorum da o zamanda benimle kalanlar hep bebekleri ile video foto atıyor :( ben ondan sonra bıraktım tedavi falan canım öncesinde de bir dış gebelik geçirmiştim ondan dolayı rahim filmi çekilde bana sağ da tıkanıklık vardı o açıldı o yüzden çektirmedim. şimdi yaş 31 e giderken artık eşimle yaza kadar deneyip ondan sonra artık heralde tüp bebeğe doğru kayacağız. şurda 2 3 ay var oldu oldu olmadı bakalım nasip kısmet

Back