- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
Ben İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan alıyorum canımPeki ne kadara aldınız bunu hangi siteden önerebilceginiz bi site varmı alalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan alıyorum canımPeki ne kadara aldınız bunu hangi siteden önerebilceginiz bi site varmı alalım
Eşimle istegram sayfası kullanmıyoruz. şansa bak ya ıçım çok kötü canım sıkıldı iyicene .Ben İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan alıyorum canım
Hiç canını sıkma canım whatsap numarası var istersen veririm iletişime geçersinEşimle istegram sayfası kullanmıyoruz. şansa bak ya ıçım çok kötü canım sıkıldı iyicene .
Ay bana özelden mesaj atarmısın numarasını verirmisin hemen sipariş edelim..Hiç canını sıkma canım whatsap numarası var istersen veririm iletişime geçersin
İyi geçer inş. Çok yorma hırpalama kendını sen ıyı ol ki sağlıklı ilerlesin süreç.Evet aynen öyle var ama olucaksa kendiliğinden olsun zaten 2 günde bir cinsel iliski yaşıyoruz genellikle bebek için yarın konturol var doktor 0 lanmasi lazım dedi
Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamile kaldım beklemene gerek yok şu an kanaman adet kanması yani adet olarak atıyorsun geçmiş olsunMerhaba arkadaslar 3 haftalik hamile olduğumu oğrenmistim 1 hafta sonra yani dün doktor randevum vardi kkimyasal gebelik yaşadığımi söyledi ve bebek olsaydı.sakat olucakti dowm. Senduromlu. Olabilceğini söyledi düşük yaşıyorsun dedi ve bugün kanamam başladı ağrılı bi şekilde ve ben bebek düşünüyorum çok içim acıdı 4 hastalığa okadar hep benimle diye düşündum peki ben bu bebek çalışmalarına ne zaman başlamam lazım bide arkdaslar bu kanama adet kanaması gibi ben şuan adet mi oluyorum yoksa düşük kanaması mi bidaha adet olucam mi anlamadım hiç bisey kafam allak bullak durduk yerde ağlamaya baslıyorum bana fikir verin yasadiysaniz beni aydilatirmisiniz bu arada biraz çok soru sordum ama teşekkür ederim
Merhaba tesekkur ederim ovulasyon testimde geldi allahım hayırlı bi evlat nasip eder ıns bana da ben cabalıycam mevlam nasip eder ıns..Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamile kaldım beklemene gerek yok şu an kanaman adet kanması yani adet olarak atıyorsun geçmiş olsun
Peki atıyorum soğan kuru incir kuru veya eşinize biseyler yedirdinizmi yoksa kendiliğinden mi olduBen hamile olduğumu öğrendikten 3gün sonra kanamam başladı ve kimyasal olduğunu öğrendim. Kanamam normal regliydi ve 6gün sürdü. Doktorum korunmama gerek olmadığını söylemişti ve ben aynı ay hamile kaldım tekrar. Suan 35 haftalık hamileyim. İçini ferah tut elbet olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah Allah yardımcımız olsunMerhaba tesekkur ederim ovulasyon testimde geldi allahım hayırlı bi evlat nasip eder ıns bana da ben cabalıycam mevlam nasip eder ıns..
Merhaba ınstagramda birgebeningunlu diye bir sayfa var ebru hanım sayfasını takip ediyorum testlerini alan herkes memnun ve gebelik yakaliyorlar. Ben henüz almadım 3 kez kimyasal yaşadım bu ay da olmazsa ben de artık kendisinden test alacağım bir inceleyin istersenizPeki ne kadara aldınız bunu hangi siteden önerebilceginiz bi site varmı alalım
Ben bir gebenin günlüğünden almadim başka biyerden.aldim ama.cok iyi ilgileniyorlar bende takipteyim şuan yapıyorum.. Bakalım.ne zaman.yumurtlama.olucak ıns bu ay kalırım.Merhaba ınstagramda birgebeningunlu diye bir sayfa var ebru hanım sayfasını takip ediyorum testlerini alan herkes memnun ve gebelik yakaliyorlar. Ben henüz almadım 3 kez kimyasal yaşadım bu ay da olmazsa ben de artık kendisinden test alacağım bir inceleyin isterseniz
Inşallah olumlu sonuclar alırsınız.Ben bir gebenin günlüğünden almadim başka biyerden.aldim ama.cok iyi ilgileniyorlar bende takipteyim şuan yapıyorum.. Bakalım.ne zaman.yumurtlama.olucak ıns bu ay kalırım.
Bence sende dene gerçekten yumurtlama.tarihimizi bilmiyoruz her kadının aynı değil bak ben.kimuasal.gebelikte galina 18inde hamile.kalmisim.doktora gittiğim.de 3 haftalikti öyle.misti.ama.adetim geçtiği için doktor hesaplamasında 4 hafta 2 gündüInşallah olumlu sonuclar alırsınız.
Haklisin ben de öyle düşünüyorum programlar sabit bir günü söylüyor ama 28 günde bir adet oluyorum ve değişiyor sürekli yumurtlama bu ay kullanamayacağım çünkü adete 10 gün kaldı eğer bu ayda olmazsam testlerle devam edeceğim. Şuan sadece gün aşırı birliktelik var onun dışın da ben ecopirin kullanmaya başladım bu ay ilk gebeliğim 6 haftalık düşük oldu 3 adet sonra oğluna testlerle hamile kaldım ve ecopirin kullanmıştım dr tavsiyesiyle sınıf 4 aydır korunmayı bıraktık 3 kimyasal oldu ben de kendi kararımla kan sulandirici başladım hayırlısı artık hepimiz içinBence sende dene gerçekten yumurtlama.tarihimizi bilmiyoruz her kadının aynı değil bak ben.kimuasal.gebelikte galina 18inde hamile.kalmisim.doktora gittiğim.de 3 haftalikti öyle.misti.ama.adetim geçtiği için doktor hesaplamasında 4 hafta 2 gündü
Allahım sabırlar versin kimseye evlat acısı göstermesin her kadına da anneliği tattirsin ben saha yeni evliyim 5 aylık ama kimyasal gebelik nasıl oldi anlamadim ama bu ay istiyorum gerçekten bakalım.ne olcakHaklisin ben de öyle düşünüyorum programlar sabit bir günü söylüyor ama 28 günde bir adet oluyorum ve değişiyor sürekli yumurtlama bu ay kullanamayacağım çünkü adete 10 gün kaldı eğer bu ayda olmazsam testlerle devam edeceğim. Şuan sadece gün aşırı birliktelik var onun dışın da ben ecopirin kullanmaya başladım bu ay ilk gebeliğim 6 haftalık düşük oldu 3 adet sonra oğluna testlerle hamile kaldım ve ecopirin kullanmıştım dr tavsiyesiyle sınıf 4 aydır korunmayı bıraktık 3 kimyasal oldu ben de kendi kararımla kan sulandirici başladım hayırlısı artık hepimiz için
Daha yeni evliymissin sıkıntı yapma kendine stres o kadar çok etkiliyor ki ben oğluma hamile kalana kadar kendimi yedim ve daha 5 aylık evliydim. Ve ne zaman aman yeter ya dedim kafama takmayı bıraktım o ay hamile.oldugumu öğrendim sana vereceğim en büyük tavsiye odaklanma hamile kalacağım diye akışına bırak ben şuan stres yapmiyorim bi iüzülüyorum geçiyor o kadar.akisina bırakAllahım sabırlar versin kimseye evlat acısı göstermesin her kadına da anneliği tattirsin ben saha yeni evliyim 5 aylık ama kimyasal gebelik nasıl oldi anlamadim ama bu ay istiyorum gerçekten bakalım.ne olcak
Peki kimyasal gebeliğin ardından hemen gebe kalınır diyolar tüpler açık olmasa yada erkeğin spermi düzgün olmasa zaten kimyasal gebelik yaşanmaz diyolar
Merhaba kızlarrr cokk gecmş olsun benimde bir sorum olucak size 2 aydır cocuk istiyoruz bu ay adetim 4 gün gecikti 3.gün iki defa damla şeklinde kahverengi leke geldi 4.gün sabah adet oldum Adetim afedersiniz koyu renkliydi genel olarak birkaç defa da pıhtı şeklinde geldi ve bugün 4.günüm ilk günden beri adet ağrılarım oluyor normal de ilk gün olurdu acabaa bende kimyasal gebelik geçirmiş olablrmym bilginiz var mı?Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamile kaldım beklemene gerek yok şu an kanaman adet kanması yani adet olarak atıyorsun geçmiş olsun