Çok üzücü yaşadığım için seni anlıyorum. Ama her şeyde var bir hayır. 2 ay rahim toparlandıktan sonra öneriyor doktorlar ben 1 ay sonra kadar tekrar adet görmüştüm.Merhaba arkadaslar 3 haftalik hamile olduğumu oğrenmistim 1 hafta sonra yani dün doktor randevum vardi kkimyasal gebelik yaşadığımi söyledi ve bebek olsaydı.sakat olucakti dowm. Senduromlu. Olabilceğini söyledi düşük yaşıyorsun dedi ve bugün kanamam başladı ağrılı bi şekilde ve ben bebek düşünüyorum çok içim acıdı 4 hastalığa okadar hep benimle diye düşündum peki ben bu bebek çalışmalarına ne zaman başlamam lazım bide arkdaslar bu kanama adet kanaması gibi ben şuan adet mi oluyorum yoksa düşük kanaması mi bidaha adet olucam mi anlamadım hiç bisey kafam allak bullak durduk yerde ağlamaya baslıyorum bana fikir verin yasadiysaniz beni aydilatirmisiniz bu arada biraz çok soru sordum ama teşekkür ederim
Öncelikle geçmiş olsun canım. Kimyasal gebelikte ara vermene gerek yok. Şuan adet oluyosun bittikten sonra bebek düşünebilirsinMerhaba arkadaslar 3 haftalik hamile olduğumu oğrenmistim 1 hafta sonra yani dün doktor randevum vardi kkimyasal gebelik yaşadığımi söyledi ve bebek olsaydı.sakat olucakti dowm. Senduromlu. Olabilceğini söyledi düşük yaşıyorsun dedi ve bugün kanamam başladı ağrılı bi şekilde ve ben bebek düşünüyorum çok içim acıdı 4 hastalığa okadar hep benimle diye düşündum peki ben bu bebek çalışmalarına ne zaman başlamam lazım bide arkdaslar bu kanama adet kanaması gibi ben şuan adet mi oluyorum yoksa düşük kanaması mi bidaha adet olucam mi anlamadım hiç bisey kafam allak bullak durduk yerde ağlamaya baslıyorum bana fikir verin yasadiysaniz beni aydilatirmisiniz bu arada biraz çok soru sordum ama teşekkür ederim
Kuzum çok sağol adet olduğumu bilmiyordum adet gibi geliyor ama ben düşük kanı diye bekliyorum şimdi ben bu tarihten mi sayiyim adetimiÖncelikle geçmiş olsun canım. Kimyasal gebelikte ara vermene gerek yok. Şuan adet oluyosun bittikten sonra bebek düşünebilirsin
Çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun ah o acı çok kötü bisey cigerim yandı çok beklemiştik çok umitlendim o bebeğe ama olmadı mevlam hayırlısıni sagliklisini nasip etsin peki bebek dusunuyomusunuzÇok üzücü yaşadığım için seni anlıyorum. Ama her şeyde var bir hayır. 2 ay rahim toparlandıktan sonra öneriyor doktorlar ben 1 ay sonra kadar tekrar adet görmüştüm.
Ewt canım bunu adet kanaması olarakta sayabilirsin. Adetin normalde kaç gün sürüyorsa bu da o kadar sürüp bitecek işte ondan sonra tekrardan çocuk yapabilirsin ara vermene gerek yokKuzum çok sağol adet olduğumu bilmiyordum adet gibi geliyor ama ben düşük kanı diye bekliyorum şimdi ben bu tarihten mi sayiyim adetimi
Ben ilişki yasamayada korkmaya başladım ben bunu nasıl aşicam ki bidaha olur diye korkuyorumEwt canım bunu adet kanaması olarakta sayabilirsin. Adetin normalde kaç gün sürüyorsa bu da o kadar sürüp bitecek işte ondan sonra tekrardan çocuk yapabilirsin ara vermene gerek yok
Evet bu ayda femara ve catlatma ıgnesı tedavısındeyım bakalım sonuc ne olacak. Olmazsada subay mart gıbı tup bebege başlayacagızÇok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun ah o acı çok kötü bisey cigerim yandı çok beklemiştik çok umitlendim o bebeğe ama olmadı mevlam hayırlısıni sagliklisini nasip etsin peki bebek dusunuyomusunuz
Peki kimyasal gebeliğin ardından hemen gebe kalınır diyolar tüpler açık olmasa yada erkeğin spermi düzgün olmasa zaten kimyasal gebelik yaşanmaz diyolarEvet bu ayda femara ve catlatma ıgnesı tedavısındeyım bakalım sonuc ne olacak. Olmazsada subay mart gıbı tup bebege başlayacagız
Korkma canım benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu ondan sonra tekrar hamile kaldımBen ilişki yasamayada korkmaya başladım ben bunu nasıl aşicam ki bidaha olur diye korkuyorum
Yani gebe kalma olasılığim yüksek mi cunki ilk gebeyim sandığımda doktor Yumurtlaikların güzel çalışıyor dedi ulturosandaKorkma canım benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu ondan sonra tekrar hamile kaldım
Kalabilirsin tabiki canım yumurtlama günlerini takip edip değerlendirirsen kalırsın tabiiYani gebe kalma olasılığim yüksek mi cunki ilk gebeyim sandığımda doktor Yumurtlaikların güzel çalışıyor dedi ulturosanda
Ben hiç takip etmeden kalmışımKalabilirsin tabiki canım yumurtlama günlerini takip edip değerlendirirsen kalırsın tabii
Gecmis olsun bende temmuz ayinda kimyasal gecirdim her bunye farkli olabilir benim iki ay kanamam surdu o sicakta heryerim pisik oldu pet kullanmak tan bende adet kanama hepsi toptan iki ay surdu doktora bana ilac verin su kanama bitsin artik diyordum o sicakta zor gectiMerhaba arkadaslar 3 haftalik hamile olduğumu oğrenmistim 1 hafta sonra yani dün doktor randevum vardi kkimyasal gebelik yaşadığımi söyledi ve bebek olsaydı.sakat olucakti dowm. Senduromlu. Olabilceğini söyledi düşük yaşıyorsun dedi ve bugün kanamam başladı ağrılı bi şekilde ve ben bebek düşünüyorum çok içim acıdı 4 hastalığa okadar hep benimle diye düşündum peki ben bu bebek çalışmalarına ne zaman başlamam lazım bide arkdaslar bu kanama adet kanaması gibi ben şuan adet mi oluyorum yoksa düşük kanaması mi bidaha adet olucam mi anlamadım hiç bisey kafam allak bullak durduk yerde ağlamaya baslıyorum bana fikir verin yasadiysaniz beni aydilatirmisiniz bu arada biraz çok soru sordum ama teşekkür ederim
Canım cook teşekkür ederimRegli gecikmiş gibi düşüneceksin canım daha oluşan bi kese olmadığı için regl kanaması ile atacak vücut tam 10 ay önce mart ayında geçirdim kimyasal 1 ay korundum insan deli gibi tekrar hamile kalmak istiyor ama bi yandan da deli gibi korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan ama eninde sonunda alnımızda yazanı yaşamıyacak mıyız zaten korkunun ecele faydası yokben hala gebelik yaşayamadım tedaviye başladım ama hemen hamile kalan da çok var. Kendini hazır hissettiğinde denemeye başlayabilirsin. Bir sorun sıkıntın olursa bana mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım aynı şeyleri yaşadığım için. Umarım bi an önce ruhun iyileşir, şifa bulursun
Doğru doktorlar hep hamile kalabilmen bile güzel iyi bir durum dediler. Pskolojik olarak hemen olsun istiyorsun ama vücudunun kendını toplamasıda cok onemlı. Hersey kısmet ovülasyon testleri var onları deneyebilirsin. İnternetten topluca sipariş verip uyguna alabilirsin. Biraz incele istersen. Allah gönlüne göre versın inşllh.Peki kimyasal gebeliğin ardından hemen gebe kalınır diyolar tüpler açık olmasa yada erkeğin spermi düzgün olmasa zaten kimyasal gebelik yaşanmaz diyolar
Evet aynen öyle var ama olucaksa kendiliğinden olsun zaten 2 günde bir cinsel iliski yaşıyoruz genellikle bebek için yarın konturol var doktor 0 lanmasi lazım dediDoğru doktorlar hep hamile kalabilmen bile güzel iyi bir durum dediler. Pskolojik olarak hemen olsun istiyorsun ama vücudunun kendını toplamasıda cok onemlı. Hersey kısmet ovülasyon testleri var onları deneyebilirsin. İnternetten topluca sipariş verip uyguna alabilirsin. Biraz incele istersen. Allah gönlüne göre versın inşllh.
Bende ilk öyle kalmıştım ama kimyasalın üzerinden 3 ay geçti halen kalamamıştım uygulamayla takip ediyodum yumurtlamayı sonra ovulasyon testine döndüm ve o ay hamile kaldım. Yumurtlama günlerini kaçırıyormuşum uygulamanın dediği tarihte olmuyormuş. Adet bittikten sonra gün aşırı ilişki olursada hamile kalabilirsinBen hiç takip etmeden kalmışım
Peki ne kadara aldınız bunu hangi siteden önerebilceginiz bi site varmı alalımBende ilk öyle kalmıştım ama kimyasalın üzerinden 3 ay geçti halen kalamamıştım uygulamayla takip ediyodum yumurtlamayı sonra ovulasyon testine döndüm ve o ay hamile kaldım. Yumurtlama günlerini kaçırıyormuşum uygulamanın dediği tarihte olmuyormuş. Adet bittikten sonra gün aşırı ilişki olursada hamile kalabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?