Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nimesota

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
38
22
38
Herkese merhaba. Kimyasal gebelik olabileceğinden şüphelendiğim bür durumum var. Adetim bir hafta gecikmişti, bazı belirtilerim de vardı ama daha önceki denemeler hep hüsran olduğu için test yapmaya cesaret edemedim, belki bu ay adet düzenim bozuldu diye düşündüm, iki gündür ara ara kahverengi lekelenmem oldu fazla önemsemedim, bugün sabah şiddetli bi kanama ile bir kaç parça düştü, sonrasında çok merak edip gebelik testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Aradan 3-4 saat geçti tekrar test yaptım yine pozitif. Bu şekilde başına gelen oldu mu, acaba kimyasal mı, gebelik tamamen sonlanmış mıdır, riskli bir durum olabilir mi? Çift çizgiyi görünce kafam çok karıştı.

Kimyasal da olabilir dış gebelikte olabilir düşükte başlamış olabilir en acil şekilde doktora gidin

canm kimyasal olsa b hcg sifirlandigi zaman kanaman oluyor. ve kimyasalda hemen 1 hafta icin ole koca bir pihti dusmuyor ben yasadim. bence de arkadasin dedigi gbi bi doktora git belki hamilesin ve baska bir durum var.bize de haber ver merak ettm

Bende hamileyken pıhtılar dusurdum doktor yerlesme kanaması dedi yolladı garip ama gercek bir hafta sonra da boş gebelik dediler bıda gittim bida bos dediler sonra bebek gozuktu kalp atışını duymaya gittiğim gun tektar kanama oldu dusuk yapıyorsun dediler
Benımde basıma böle bişe geldi hemen doktora git ihmal etme

Düşük yaptınız mı peki?

canm kimyasal olsa b hcg sifirlandigi zaman kanaman oluyor. ve kimyasalda hemen 1 hafta icin ole koca bir pihti dusmuyor ben yasadim. bence de arkadasin dedigi gbi bi doktora git belki hamilesin ve baska bir durum var.bize de haber ver merak ettm
benim kimyasalların ikiside sıfırlanmadan geldi adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…