Gebeliğe Hazırlık KİMYASAL GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
ARKADAŞLAR KİMYASAL GEBELİKTEN NE KADAR SONRA HAMİLE KALDINIZ? VEYA KALABİLDİNİZ Mİ? ÜSTÜSTE TEKRARLADIĞI OLDU MU? DENEYİMLERİNİZİ YAZAR MISINIZ? BENİM GİBİ MERAK EDENLERE DE BİLGİ OLSUN

Rica ederim, kusurluk bir şey yok, bilmediğinizi düşündüğümden uyarmak istedim, anlayışınız için teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim kibarlığınız için. bnm bazen gözlerim buğulanıyor telefonda vakit geçirirken ve arkadaşlarda da öyle olur daha okunaklı olsun diye büyük harf kullanmıştım. aklımın ucuna gelmedi ama öğrenmiş oldum. sağolun:KK200:

Ağustos Eylülde kimyasal yaşadım 2.çocuk düşünüyoruz.
Sonra dinleneyim biraz dedim 2 3 ay denemedim dikkat etmedim. Bu 2.denemeydi bu ayki geçen ay griptim. Şimdi regle 5 6 gün var bakalım ne zaman tutacak ... hemen kalan da var böyle bekleyende var işte vakti zamanına bağlı canım. Seninde belki hemen gelir bebişin vakti ne zamansa o zaman gelecekler ..

Ağustos Eylülde kimyasal yaşadım 2.çocuk düşünüyoruz.
Sonra dinleneyim biraz dedim 2 3 ay denemedim dikkat etmedim. Bu 2.denemeydi bu ayki geçen ay griptim. Şimdi regle 5 6 gün var bakalım ne zaman tutacak ... hemen kalan da var böyle bekleyende var işte vakti zamanına bağlı canım. Seninde belki hemen gelir bebişin vakti ne zamansa o zaman gelecekler ..
Üzüldüm senin adına da, inşallah hayırlısıyla seninde tutmuştur bu ay. Ve sapasağlıklıdır. Rabbim cümlemizi sevindirir inşallah

Merhaba kızlar ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım... Acaba ne kadar sürede kanamalariniz bitti... Düşük 26 sinda başladı ve hala lekelenmem oluyor tam manasıyla ne kadar sürede bitti sizinki acaba... Ve döngü nasıl hesaplanıyor bilmiyorum, alak bulak oldu düzenim...

Merhaba bende 2 kez üst üste yasadim 3 ay gecti doktorlar olabilir düsük bile degil bu diyorlar 3 ay gecti ama hala bir sey yok degerimde en fazla 9.1 e cikmisti nirmal adet günümde oldu ve bitti bekliyoruz ama olmadi hala :/

Merhaba kızlar ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım... Acaba ne kadar sürede kanamalariniz bitti... Düşük 26 sinda başladı ve hala lekelenmem oluyor tam manasıyla ne kadar sürede bitti sizinki acaba... Ve döngü nasıl hesaplanıyor bilmiyorum, alak bulak oldu düzenim...
Geçmiş olsun canım, döngü en son olduğun tarihi alıyorsun, düzeni biraz bozuluyor elbet. Bende 6 gün sürdü, 7. gün soğan kürü uygulamaya başladım, 3-4 gün akıntı şeklinde dvm etti kesildi sonra. Yumurtlama dönemini geçtim şimdi, bekliyorum bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhaba bende 2 kez üst üste yasadim 3 ay gecti doktorlar olabilir düsük bile degil bu diyorlar 3 ay gecti ama hala bir sey yok degerimde en fazla 9.1 e cikmisti nirmal adet günümde oldu ve bitti bekliyoruz ama olmadi hala :/
Soğan kürü uygula cnm, ben bu ay sadece 10 gün uyguladım bıraktım. Yumurtlamadan sonra, adeti getirmesin diye. Eğer gebe değilsem önümüzdeki ay tekrar uygulayacağım. Belki işe yarar, sende bir dene istersen, bakarsın faydası olur. Çoğunda işe yaradığını okudum ben

Geçmiş olsun canım, döngü en son olduğun tarihi alıyorsun, düzeni biraz bozuluyor elbet. Bende 6 gün sürdü, 7. gün soğan kürü uygulamaya başladım, 3-4 gün akıntı şeklinde dvm etti kesildi sonra. Yumurtlama dönemini geçtim şimdi, bekliyorum bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Âmin... Benim de 3 gün oldu kesildi, tam 15 gün falan sürdü.. dün ölcturduk değerim de 0.8 e düşmüş... bakalım bundan sonrası nasıl olucak ne kadar sürede normale dönerim bilmiyorum ama yumurtlama haftasında hep kasığımda bir sizi olur ordan anladım yumurtam büyümeye başlamış galiba... Rabbim hayırlısını nasib etsin...

Back