- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
ARKADAŞLAR KİMYASAL GEBELİKTEN NE KADAR SONRA HAMİLE KALDINIZ? VEYA KALABİLDİNİZ Mİ? ÜSTÜSTE TEKRARLADIĞI OLDU MU? DENEYİMLERİNİZİ YAZAR MISINIZ? BENİM GİBİ MERAK EDENLERE DE BİLGİ OLSUN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KORUNDUN MU PEKİ CANIM, YOKSA KORUNMADAN MI 4 AY SONRA OLDUBir kere kimyasal gebelik yaşadım, 4 ay sonra hamile kaldım.
İlk ay korunmuştum sadece. Siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.KORUNDUN MU PEKİ CANIM, YOKSA KORUNMADAN MI 4 AY SONRA OLDU
TEŞEKKÜR EDERİM CEVABINIZ İÇİN, İNŞALLAH DİYORUMİlk ay korunmuştum sadece. Siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Merhaba,TEŞEKKÜR EDERİM CEVABINIZ İÇİN, İNŞALLAH DİYORUM
Öylemi! bilmiyordum. kusura bakmayınMerhaba,
büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, rica etsem büyük harfle yazmasanız.
Rica ederim, kusurluk bir şey yok, bilmediğinizi düşündüğümden uyarmak istedim, anlayışınız için teşekkür ederim.Öylemi! bilmiyordum. kusura bakmayın
ben teşekkür ederim kibarlığınız için. bnm bazen gözlerim buğulanıyor telefonda vakit geçirirken ve arkadaşlarda da öyle olur daha okunaklı olsun diye büyük harf kullanmıştım. aklımın ucuna gelmedi ama öğrenmiş oldum. sağolunRica ederim, kusurluk bir şey yok, bilmediğinizi düşündüğümden uyarmak istedim, anlayışınız için teşekkür ederim.
Üzüldüm senin adına da, inşallah hayırlısıyla seninde tutmuştur bu ay. Ve sapasağlıklıdır. Rabbim cümlemizi sevindirir inşallahAğustos Eylülde kimyasal yaşadım 2.çocuk düşünüyoruz.
Sonra dinleneyim biraz dedim 2 3 ay denemedim dikkat etmedim. Bu 2.denemeydi bu ayki geçen ay griptim. Şimdi regle 5 6 gün var bakalım ne zaman tutacak ... hemen kalan da var böyle bekleyende var işte vakti zamanına bağlı canım. Seninde belki hemen gelir bebişin vakti ne zamansa o zaman gelecekler ..
Kimyasal gebelik yasadiktan sonra doktora gittin mi peki gülüm bende bu ay kimyasal gebelik yasadim doktora falan da gitmedimKimyasal gebelikten hemen sonraki ay hamile kaldım ben. Tekrarlamadı. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız.
Yok gitmedim. Çok normal bir şey. Birçok kadın yaşıyor aslında test yapmadığı için haberi olmuyor çoğunun. Düşük bile sayılmıyor.Kimyasal gebelik yasadiktan sonra doktora gittin mi peki gülüm bende bu ay kimyasal gebelik yasadim doktora falan da gitmedim
Geçmiş olsun canım, döngü en son olduğun tarihi alıyorsun, düzeni biraz bozuluyor elbet. Bende 6 gün sürdü, 7. gün soğan kürü uygulamaya başladım, 3-4 gün akıntı şeklinde dvm etti kesildi sonra. Yumurtlama dönemini geçtim şimdi, bekliyorum bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım... Acaba ne kadar sürede kanamalariniz bitti... Düşük 26 sinda başladı ve hala lekelenmem oluyor tam manasıyla ne kadar sürede bitti sizinki acaba... Ve döngü nasıl hesaplanıyor bilmiyorum, alak bulak oldu düzenim...
Soğan kürü uygula cnm, ben bu ay sadece 10 gün uyguladım bıraktım. Yumurtlamadan sonra, adeti getirmesin diye. Eğer gebe değilsem önümüzdeki ay tekrar uygulayacağım. Belki işe yarar, sende bir dene istersen, bakarsın faydası olur. Çoğunda işe yaradığını okudum benMerhaba bende 2 kez üst üste yasadim 3 ay gecti doktorlar olabilir düsük bile degil bu diyorlar 3 ay gecti ama hala bir sey yok degerimde en fazla 9.1 e cikmisti nirmal adet günümde oldu ve bitti bekliyoruz ama olmadi hala :/
Âmin... Benim de 3 gün oldu kesildi, tam 15 gün falan sürdü.. dün ölcturduk değerim de 0.8 e düşmüş... bakalım bundan sonrası nasıl olucak ne kadar sürede normale dönerim bilmiyorum ama yumurtlama haftasında hep kasığımda bir sizi olur ordan anladım yumurtam büyümeye başlamış galiba... Rabbim hayırlısını nasib etsin...Geçmiş olsun canım, döngü en son olduğun tarihi alıyorsun, düzeni biraz bozuluyor elbet. Bende 6 gün sürdü, 7. gün soğan kürü uygulamaya başladım, 3-4 gün akıntı şeklinde dvm etti kesildi sonra. Yumurtlama dönemini geçtim şimdi, bekliyorum bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()