benim de kadın doktorum tüp filmi çektirelim bi de eşimin sperm testini istedi hani kimyasal da sprem şekli de etki ediyomuş diye ama yaptırmayacağım çünkü kimsenn doktoru böyle demiyo tek bnm ki diyo çok kararsız kaldımtsh dediğin troid mi
Eğer öle tembellik olsaydı hiç hamile kalmazdınız bnm anladığım bu bence dile getirin burdan haberleşelim ben de bu kimyasalı anlayamıyorum neye bağlı oluyo
enfeksiyon olan bir kadın o ay sağlıklı bir hamilelik geçiremez. ancak enfeksiyondan tamamen kurtulduktan sonra olabilir.Doktor engel olmaz dedi canim.bide fitil verdi bakalim bu ayda olmazsa onu denerim
ben de kimyasal gebelik geçirdim bu ay.. kanamam bitti 2 gün geçti soğan kürüne başladım. sen ne kadar süre yaptın soğan kürünü? kimyasaldan sonra hiç adet görmedin demek haa? ayyy ne güzel inş darısı başımaBen hiç korunmadım direk soğan suyuna başlamıştım o temizliyo zaten rahmi. Ve adet görmeden hamile kalmıştım. Düşükten sonra kolay hamile kalırsın der eskiler
ha bir soru daha, soğan kürü yaparken korundun mu?Ben hiç korunmadım direk soğan suyuna başlamıştım o temizliyo zaten rahmi. Ve adet görmeden hamile kalmıştım. Düşükten sonra kolay hamile kalırsın der eskiler
Korunmadım. Soğan kürü kullandığım ay kimyasal geçirdim. Diğer ay bişey yapmadım hamile kalmadım.ha bir soru daha, soğan kürü yaparken korundun mu?
soğan kürünü kaç gün kullandınızKorunmadım. Soğan kürü kullandığım ay kimyasal geçirdim. Diğer ay bişey yapmadım hamile kalmadım.
ben de 10 gün kullanıcam ama yumurtlama zamanına denk gelirse yine düşük yapar mı diye korkuyorum bilemedim. siz de soğan kürü kullandığım ay kimyasal geçirdim deyince iyice korktum şimdiAdetten sonra 10 gün
Canim ne gibi belirtileri oldu benim kan testinde 478 cikti degerim kimyasal gebe olabilir miyim doktorada gitmedim simdlikBende ocakta gecirdim bi adet gecirdim korunmadim ama olmadi beklemedeyim sen ne zaman gecirdin
Yok canim senin degerin baya yüksek.kanaman falan yoksa sıkıntı yokturCanim ne gibi belirtileri oldu benim kan testinde 478 cikti degerim kimyasal gebe olabilir miyim doktorada gitmedim simdlik
Kanama yok canim adetim 2 gün gecikti ama korkuyorum tabiki dış gebelik olur mu diyede korkuyorumYok canim senin degerin baya yüksek.kanaman falan yoksa sıkıntı yoktur
Aklina hic oyle kotu seyler getirme olumlu dusun.degerin gayet guzel.sıkıntı yok benceKanama yok canim adetim 2 gün gecikti ama korkuyorum tabiki dış gebelik olur mu diyede korkuyorum
Ins canim tesekkur ederimAklina hic oyle kotu seyler getirme olumlu dusun.degerin gayet guzel.sıkıntı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?