Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de kadın doktorum tüp filmi çektirelim bi de eşimin sperm testini istedi hani kimyasal da sprem şekli de etki ediyomuş diye ama yaptırmayacağım çünkü kimsenn doktoru böyle demiyo tek bnm ki diyo çok kararsız kaldım :KK43: tsh dediğin troid mi

tüp filmi ne alaka tüplerin kapalı olsaydı zaten kimyasal gebelik geçiremezdin. kimyasal da olsa gebe kalabildiğine göre tüp filmine gerek yok. ama sipermiogram isteyebilir bu normal...

Eğer öle tembellik olsaydı hiç hamile kalmazdınız bnm anladığım bu bence dile getirin burdan haberleşelim ben de bu kimyasalı anlayamıyorum neye bağlı oluyo

canım kimyasal gebelik tamamen kromozomal bir bozukluktan kaynaklanmaktadır.
yani aslında normal bir şekilde hamile kalıyorsunuz fakat sperm kalitesinden veya yumurtanın kalitesizliğinden kaynaklı bir durum ve eğer biryerde bir bozukluk varsa vücudunuz bunu kabul etmiyor ve yaklaşık adet tarihinden bir hafta sonra kanama ile kendini temizliyor. bu kanama adet kanaması değildir.
bende kimyasal gebelik geçirdim. gerçekten çok üzücü bir durum, hamile olduğunu öğrendikten sonra böyle bir durumla karşılaşmak çok zor.
dr. ilk gittiğimde beta hcg 34
4 gün sonra 140
2 gün sonra tekrar gittiğimde 290
4 gün sonra tekrar gittim 280 yani gelişimi durmuştu kan değerlerim düşmeye başladı.
2 gün sonra tekrar gel dedi 114e düşmüş.
yaa öyle işte.

sonra bana bir ay korun dedi ve bir ay korundum bakalım. ne olacak göreceğiz...

Ben hiç korunmadım direk soğan suyuna başlamıştım o temizliyo zaten rahmi. Ve adet görmeden hamile kalmıştım. Düşükten sonra kolay hamile kalırsın der eskiler
ben de kimyasal gebelik geçirdim bu ay.. kanamam bitti 2 gün geçti soğan kürüne başladım. sen ne kadar süre yaptın soğan kürünü? kimyasaldan sonra hiç adet görmedin demek haa? ayyy ne güzel inş darısı başıma

Back