Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hersey normal yumurtaliklar rahim.bitek enfeksiyon cikti ama o gebelige engel deilmisGizem hanım hiç kadın doğumcuya göründünüz mü
canım enfeksiyon gebeliğe engel olöasa bile zorlaştırıyo. Bence soğan suyuna başlamalısın ilerlemedenEvet hersey normal yumurtaliklar rahim.bitek enfeksiyon cikti ama o gebelige engel deilmis
Doktor engel olmaz dedi canim.bide fitil verdi bakalim bu ayda olmazsa onu denerimcanım enfeksiyon gebeliğe engel olöasa bile zorlaştırıyo. Bence soğan suyuna başlamalısın ilerlemeden
Ben soğan suyunun faydasını gördüğüm için benim gibi olanlar da faydalansın istiyorum. Tabi yine senin tercihin :) )Doktor engel olmaz dedi canim.bide fitil verdi bakalim bu ayda olmazsa onu denerim
Yok canim bende cok duydum sogan suyuyla hamile kalanlari tam olarak fayasi ne acaba.yani biseyleri tamir ederken biseyeleri bozmayalim :)B
Ben soğan suyunun faydasını gördüğüm için benim gibi olanlar da faydalansın istiyorum. Tabi yine senin tercihin :) )
Yaa bide onu deneyim o zaman kistim yok kac kez muayene oldum bisi cikmadi sükür ama enfeksiyon oluyorum sürekliYerinde olsam fitil yerine onu tercih ederdim. Bebek istediğin için. Doktor bana da fitil yazmıştı ama ben hiç kullanmadım
Canım fitil koyarsan enfeksiyon çoğalır. Bitkisel herzaman için tercihin olsunYaa bide onu deneyim o zaman kistim yok kac kez muayene oldum bisi cikmadi sükür ama enfeksiyon oluyorum sürekli
Sıkıntı neymiş peki doktorun ne diyoBende 1 sene once kimyasal gebelik gecirdim gecen sene ocakta. 1 senedir gebe kalamiyorum
Ne alakası varmış canım ben de sigara kullanıyorum. Yumurtalıklarında mı sıkıntı varSigara olabilir dedi