Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kimyasaldan sonra 2 ay gecti hala tık yok ne zaman normal gebelik olacak merak içindeyim:(

Döllenme sırasında eksik bişey olmasından kaynaklıyomuş. En ufak hata da vücut kabul etmeyip atıyomuş

B

Ben soğan suyunun faydasını gördüğüm için benim gibi olanlar da faydalansın istiyorum. Tabi yine senin tercihin :) )
Yok canim bende cok duydum sogan suyuyla hamile kalanlari tam olarak fayasi ne acaba.yani biseyleri tamir ederken biseyeleri bozmayalim :)

Enfeksiyon ve kistler için canım. İlaçla bozabilirsin belki ama soğan suyuyla bozulmaz :) ) benim de enfeksiyonum vardı 1 hafta içinde geçti. Akıntı çoğaltıyo ama korkma akıntı görünce :D kistin varsa da kanamayla atıyo

Yerinde olsam fitil yerine onu tercih ederdim. Bebek istediğin için. Doktor bana da fitil yazmıştı ama ben hiç kullanmadım

Bende 1 sene once kimyasal gebelik gecirdim gecen sene ocakta. 1 senedir gebe kalamiyorum

Ya aslinda hamileligimi ogrendikten sonra beta hcg degerim 2 kat artti sonra ani bi artis oldu kahverengi lekelerle dustu bebek doktorda kimyasal olabilir dedi sigaradan olabilir mi dedim evet dedi arastirilmadi yani dusuk

Düşük ondan olabilir etkiliyo ama tekrar hamile kalamayışının onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım. Yumurtlamada sıkıntı olabilir. 3 gün önce ben de kimyasal geçirdim. Kanamam bitince sigarayı bırakmayı düşünüyorum tekrar kimyasal olmaması için. Riske atmak istemiyorum yani

Back