Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ocakta gecirdim bi adet gecirdim korunmadim ama olmadi beklemedeyim sen ne zaman gecirdin

Benim de 10 şubat adet olmam gerekiyodu olmamıştı şüphelendim kan testi yaptım beta hcg de hamile kaldığımı öğrenmiştim tabi 1 hafta sonra kanamam oldu doktorum da kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi yeni kanamam bitti . Şöyle bişey 1 adet dönemi görene kadar ilişkiye girmeyeceğim rahmimin toparlanması açısından iyi gelir diye düşünüyorum. Sizin durumunuz nasıl oldu ?

peki kadın doğum doktoruna hiç gittiniz mi ?
Gittim tsh yuksek cıktı 1.5 ayda düşürduk şimdi batı bekliyorum bakalım. Ama dr dediki kimyasal yada fiziksel geçen geçmiş artık onun nedeni belli olmaz dedi. Tsh gebeliği engeller düşürmez dedi.

Gittim tsh yuksek cıktı 1.5 ayda düşürduk şimdi batı bekliyorum bakalım. Ama dr dediki kimyasal yada fiziksel geçen geçmiş artık onun nedeni belli olmaz dedi. Tsh gebeliği engeller düşürmez dedi.

benim de kadın doktorum tüp filmi çektirelim bi de eşimin sperm testini istedi hani kimyasal da sprem şekli de etki ediyomuş diye ama yaptırmayacağım çünkü kimsenn doktoru böyle demiyo tek bnm ki diyo çok kararsız kaldım tsh dediğin troid mi

Evet troid. Benim dr da söyledi tek taraflı değil bu esininde sperm testi yapması lazım dedi. Yaptircaz biz aslinda ama üstüne düşmedik. Rahim filmimi yani ? Siz kaç yıllık evlsiniz nekadardır bebek istiyorsunuz

Yok.canim öyle iliskiye girmeyecegim diye bisey yok doktorum 1 ay korunun demisti ama biz korunmadik.korkularin varsa sadece korunabilirsin bu yeterli.arkasindan hemen hamile.kalanda var ben beklemedeyim 1 ay sonra olmadi yani.

2.5 yıllık evliyim bu zamana hep korunduk. Allah nasip ederse artık çocuk düşünüyoruz 3 aydır korunmasız ilişki sonrası kimyasal gebelik oldum. tüp filmini çektirip tüp kanallarımın açık olup olamadığına bakacakmış doktor. ben de bu tür işlere girmeden doğal Allah ne zamn nasip ederse o zamn hamile kalırım diye düşünüyom artık. siz kaç yıllık ewlisiniz ve ilk gebeliğiniz mi olacak

Yok.canim öyle iliskiye girmeyecegim diye bisey yok doktorum 1 ay korunun demisti ama biz korunmadik.korkularin varsa sadece korunabilirsin bu yeterli.arkasindan hemen hamile.kalanda var ben beklemedeyim 1 ay sonra olmadi yani.

ya tamm ilişkiye girsende korunman gerekmiş ama ben bi doktorun youtubunda 1 adet dönemi geçirmeden ilişkinin sağlıksız olcağını söylemişti tabi o yüzden katılıyom doktora şubatta kimyasal oldum marttaki adetimi bekliyecem

Hayırlısı olsun ya inşallah sağlıklı hamilelikler yaşarız :) bende 1.5 yıldır evliyim ilk gebeliğin olacak inşallah

İnşallah benimki de öle olur tabi soğan suyu vs bişey yapmadım sadece 1 ay korundum bakalım diğer ay tutacak mı nasip artık

Ben şimdi de kimyasal gebelik geçirdim soan suyuna başladım tekrar. Burdan haberleşelim durumları

Siz kaç kere kimyasal gebelik geçirdiniz ve doktora gittiniz mi bu kimyasal gebelikten dolayı ve ilk gebeliğiniz mi

İlk gebeliğimde olmuştu. Sonra adet görmeden kızım oldu. Bu da son olan. Umarım bi daha yaşamam. Samsunda bi doktor sol yumurtalıkta tembellik var demişti. Çorumdaki doktorum onunla alakası yok diyo anlamadım. Ama iki kimyasalım da sol taraftaydı. Kontrolümde tekrar dile getircem bu durumu

Eğer öle tembellik olsaydı hiç hamile kalmazdınız bnm anladığım bu bence dile getirin burdan haberleşelim ben de bu kimyasalı anlayamıyorum neye bağlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…