• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kimyasalin belli bi nedeni yokmus yani şu bu diyemeyiz ama ben etkisi oldugunu düsünmuyorum cünku bebegi ögrenenene kadar ictigin ilac etkilemiyomus onu.tomografide röntgen kadar radyasyon yayan bisey deil bildigim kadariyla.yani sanmiyorum sagliksizmis vücut atmis onu.saglikla olan hicbi gebelik sonlanmazmis canim.o yüzden hic takma kafana.rabbim saglikli gebelikler nasip etsin hepimize.
Ben tam tersi o zaman gebeliğin oluşumunda olduğu için etkisinin olduğunu düşünüyorum canım.
Hem tomografi en kötüsü sen ikisini karıştırdın galiba röntgen yine iyi ama tomografi baya kötüymüş

Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun bende çok üzülmüştüm kimyasaldan sonra hemen hamile kaldım hatta bi arkadasım da aynı şekilde hamile kaldı rabbim sana da nasip etsin

Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun bende çok üzülmüştüm kimyasaldan sonra hemen hamile kaldım hatta bi arkadasım da aynı şekilde hamile kaldı rabbim sana da nasip etsin
Canım hemen ertesi ay mı hamile kaldın

Aminnn insallahh canim tesekkur ederim hemen ertesi aymi hamile kaldin benim olmadi öbür ay maalesef

Evet canım hemen ertesi ay hamile kaldım
Kimyasaldan sonra hemen ardına hamile kalan çok kişi var
Evet canım ama benim öyle olmadı kimyasaldan sonra yine korumadım ama adet oldum ve bu da insanı ümitsizliğe kaptırıyor

Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ;( dr adet düzenin değişmez dedi bnm kanamam 17 gün sürdü herkes bir hafta diyor. Adet olmam lazım 14 gün gecti gecen hafta kan verdim gebelik yok ama bulantılarım var böyle bişey yaşayan var mı

Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ;( dr adet düzenin değişmez dedi bnm kanamam 17 gün sürdü herkes bir hafta diyor. Adet olmam lazım 14 gün gecti gecen hafta kan verdim gebelik yok ama bulantılarım var böyle bişey yaşayan var mı
Benimde 10 gün sürmüstü.doktor gecikmez demis ama bazisinin gecikme oluyomus canim

Beş ay oldu bir bucuk yıllık uğraş sonucu hamile oldugumu öğrendim ve bir hafta sonra kanamam başladı ne çok ağladım :KK42: beş aydır tekrar bir mucize bekliyorum :emir_bebek:
Geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda versin değerleriniz neydi idrar falan yapmıştım mıydıniz test

Geçmiş
Bende aynı durumdayım değer yarıya düştü hala bi kanama yok yarın tekrar bakılacak o kadar sevinmiştim ki bi anda herşey yıkıldı resmen ama Allahtan hayırlısı buymuş demekki diyorum inşallah daha güzel hayırlı sağlıklı gebelikler geçiririz
Geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda bebek nasip etsin.degerleriniz adetiniİn kaçıncı günü kaçtı hayirliyirmusunuz

Geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda versin değerleriniz neydi idrar falan yapmıştım mıydıniz test
Kan testinde öğrendim 250 idi sonucum bir hafta sonra hafif kanamam oldu doktora gittim 300 cıktı doktor sağlıklı bi gebelik değil düşük yaparsın dedi ücbes güne kanamam başladı

Kan testinde öğrendim 250 idi sonucum bir hafta sonra hafif kanamam oldu doktora gittim 300 cıktı doktor sağlıklı bi gebelik değil düşük yaparsın dedi ücbes güne kanamam başladı
250 olduğunda kaç gün geçmişti.deger bayag da yükselmiş aslinda

Evet malesef çok fazlayız. Çoğu kadın bu durumu yaşıyormuş. Başıma gelene kadar haberim bile yoktu. Çok geçmiş olsun çok üzücü oluyo malesef. Ben bir ayda kendimi anca toparladım moral olarak. Endişelenmene hiç gerek yok sonrasında çok kolay hamile kalınıyormuş. Doktor bana korunmanıza gerek yok dedi. Umarım sen de bir an önce tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.
Bende kimyasal gebelik yaşadım 5 aydır güzel haberi bekliyorum ama stresten olmuyor RABBİM herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan etsin inşaallah

Geçmiş

Geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda bebek nasip etsin.degerleriniz adetiniİn kaçıncı günü kaçtı hayirliyirmusunuz
Teşekkür ederim canım adetimin 8. Günü öğrendim 13 ,75 iki gün sonra 7,54 iki gün sonra doktorum aspirin kullan demişti onu kullandım 38 oldu daha sonra 29 a düştü ve kanamayla gitti maalesef geç yumurtalama olmuştu yumurta takibi yaptırıyordum adetime 4 gün kala falan gebe kalmıştım

Kimyasal gebelik geciren varmi arkadaslar.hemen arkasindan hamile kalinabilirmi.bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve eşimde bende yıkıldık resmen:KK43:
Bende aralıkta gecırdım doktor ne zman ıstersen tekrr hamıle kalabılırsın dedı kurtaj olmadıgı ıcın.canını sıkma tekrar olur

Bende 11 martta kimyasal gebelik gecirdim kanamamim bittigi gunden beri goguslerimde kasiklarimda adet olacakmisim gibi bir agri acaba tekrar yumurtlamadan adet mi olcam dersiniz 1 hafta arayla

Back