Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın senin problem neydi pekiBeş ay oldu bir bucuk yıllık uğraş sonucu hamile oldugumu öğrendim ve bir hafta sonra kanamam başladı ne çok ağladımbeş aydır tekrar bir mucize bekliyorum
![]()
Doktora göründünmü bidaha pekiBeş ay oldu bir bucuk yıllık uğraş sonucu hamile oldugumu öğrendim ve bir hafta sonra kanamam başladı ne çok ağladımbeş aydır tekrar bir mucize bekliyorum
![]()
İnşallah canım inşallah ilk söyledim şimdi kanama olana kadar kimseye bişey söylemeyeyim dedim eğer düşerse değerler düşük yaptım derim artık yapacak bişey ilk heyecanıma yenik düştüm değerler düşer düşmez hemen kanama yaşadınız mı sizInsallah sonuclarin guzel cikar canim cikmazsada uzülme kimseyede soyleme simdilik aciklamasi yoruyo insani
Benden ilk kahverengi akinti gelmeye basladi bende dedim normaldir 1 2 dk sonra baya kan grlmeye basladi 4 gün önce 132 cikan sonuc kanama baslayinca birden 9 a düsmüstü zaten parca gibi bisey gelince anladim benİnşallah canım inşallah ilk söyledim şimdi kanama olana kadar kimseye bişey söylemeyeyim dedim eğer düşerse değerler düşük yaptım derim artık yapacak bişey ilk heyecanıma yenik düştüm değerler düşer düşmez hemen kanama yaşadınız mı siz
Senin baya yüksek çıkmış hayırlısı artık kendimi iki gün önce hazırladım zaten her duruma karşı :)Benden ilk kahverengi akinti gelmeye basladi bende dedim normaldir 1 2 dk sonra baya kan grlmeye basladi 4 gün önce 132 cikan sonuc kanama baslayinca birden 9 a düsmüstü zaten parca gibi bisey gelince anladim ben
Aynen canim hıc üzulme.en azindan ne oldugunu biliyosun ki cogu kadinin basina geliyomus bu doktorum.söylemissti cogu anlamadan atar bile demisti.Allah korusun tekrar basima.gelse ilki kadar korkmam acikcasiSenin baya yüksek çıkmış hayırlısı artık kendimi iki gün önce hazırladım zaten her duruma karşı :)
AYnı merkezde mi yaptırdın tahlili.. farklı merkezlerde yaptırdıysan degerler farklı cıkabiliyorBende çok garip şeyler oluyor ne olduğunu çözemedim ilk testim 13,75 ikinci test 7,54 onu öğrendikten sonra idrar testinde iki gün üst üste silik çizgi pozitifi gördüm bugün tekrar değerim 33,08 olmuş iki gün sonra tekrar bakılacak inşallah sağlıklı bi gebeliktir doktorum ilk başlarda böyle dalgalanmalar olabilir dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor nedense
Aynı yerde yaptırdım canım keşke farklı bi yerde daha yaptırsaydım diyorum ama o günAYnı merkezde mi yaptırdın tahlili.. farklı merkezlerde yaptırdıysan degerler farklı cıkabiliyor
Doğru söylüyorsun canım zaten duyduğumda en çok sevindiğim şey demekki hamile kalabiliyormuşum oldu :)Aynen canim hıc üzulme.en azindan ne oldugunu biliyosun ki cogu kadinin basina geliyomus bu doktorum.söylemissti cogu anlamadan atar bile demisti.Allah korusun tekrar basima.gelse ilki kadar korkmam acikcasi
Bir problem yok herşey normal gözüküyorGeçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın senin problem neydi peki
Düşükten sonra gitmiştim bir daha gitmedim önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum amaDoktora göründünmü bidaha peki
Art ardardami peki.yani hic arada korundunmu canim2 kere kimyasal gebelik yasadım ama hakkımızda hayırlısı olsun .çok ciddi kasık ağrılarım oldu her defasında sabrettim dayandım belki olur diye ama sonuç hüsran psikolojim bozuldu ama beterin beteri var bunada şükür diyelim
Kan degerin 590 cikip nasil adetsin diolar anlamiyorum yahu.baya bildigin kimyasal gebelik olmus seninde.bende ocal ayinda gecirmistim bu ay belki bi ihtimal olur dedim ama benimde olmadi maalesef.ama adetim siyah siyah geliyo arastirmalarima göre rahim temizleniyomus yani iyi biseymis insallah bu ay olurKızlar bende geçen ocak ayının 18nde 1 hafta adet geçmesiyle idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm hamile olduğunu öğrendim ertesi gün kan testi de yaptım kan değerim 590lardaydı ve o kadar çok sevindim ki anlatamam 3 gün sonra kanamam başladı ağrılarımla beraber doktor gittim ve bana sen şuan adetsin dedi kese oluşmamış dedi bana kimyasal gebelik demediler nette araştırınca kimyasal olduğunu anladım kan değerlerim 200lere düştü ve o kadar kötü hissettim ki anlatamam Rabbim inşallah tez zamanda bizi kavuşturur bebişlerimize
Ve bu ay da bekledim ama malesef adet oldum ve böyle olunca ister istemez umutsuzluk oluyor insan da Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Aminn insallah canim senin deger baya yüksekmis yalniz canim sıfırlandimi bidaha yaptirsaydin keske.pihti gibi bisey atmistim ben.9 a kadar düsmustu degerim sonra sifirlanir zaten dedi doktorumAynı ocak ayında olmuşuz canım.
Benim kan değerim 590 dı ve 3 sonra kanamamdan sonra değerim düştü canım yani 3 gün içinde 200lere düştü.
Rabbim inşallah diğer aya hayırlısını nasip eder.
Canim kimyasalin belli bi nedeni yokmus yani şu bu diyemeyiz ama ben etkisi oldugunu düsünmuyorum cünku bebegi ögrenenene kadar ictigin ilac etkilemiyomus onu.tomografide röntgen kadar radyasyon yayan bisey deil bildigim kadariyla.yani sanmiyorum sagliksizmis vücut atmis onu.saglikla olan hicbi gebelik sonlanmazmis canim.o yüzden hic takma kafana.rabbim saglikli gebelikler nasip etsin hepimize.Evet canım bende de 2 kere pıhtı şeklinde bişey düştü.
En son bir kere daha test yaptım değerlerim sıfırlanmıştı canım.
Bir de sana da bişey dicem ben hamileliğimi öğrenmeden önce ilaçlı tomografiye girdim ve 2 hafta sonra hamileydim 3 haftalıktı sence o ilaç ve radyasyon mu etkiledi çünkü nette çok zararlı diye okudum hangi doktora sorsam bişi demediler