Kimyasal gebeliği gebelikten saymıyolar çünkü embriyo rahime tutulmadan vücuttan atılıyor regl ile bir tedavisi de yok zatenBen 4 kez yaşadım bir yıl içinde henüz çare bulamadımdoktorlar kimyasal gebeliği pek önemsemiyor
Özellik yaptığnız bir şey oldu muBen eylul de kimyasal gebelik yaşayıp kasımda oğluma hamile kalmıştım..
Bende yaşadım sizin özellikle yaptığınız birşey var mı gebelik içinKimyasal gebeliği gebelikten saymıyolar çünkü embriyo rahime tutulmadan vücuttan atılıyor regl ile bir tedavisi de yok zaten
Merhaba, ben bu ay korundum diğer deneme için Ovülasyon testi aldım ve coraspine başladım pıhtılaşma var ise engellesin diye bir de folik asit içiyorum onun dışında yaptığım bişi yokBende yaşadım sizin özellikle yaptığınız birşey var mı gebelik için
2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşma testi yaptırdım MTHFR1298AC homozigot çıktı. Bebek için çok önemli değil diyen oldu, kan sulandırıcı kullanıcaz diyen oldu. 2 yıl içinde tekrar hamile kalamayınca tüp bebek yaptık tutmadı. Ama orda tedavi boyunca kan sulandırıcı ve asprin kullandım. Sonucum negatif olduktan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Öğrenince Hemen iğne ve coraspin başladık.
Bana asprin kullan denerken dediler ama ben kullanmadım. Tavsiyem bebe asprini veya coraspin kullanmanız, şansınızı deneyin.
Merhaba homozigot 1298 bende de var. Ve 4 kaybım var. İlaç iğne tedaviniz nasıl oldu ? Ben Günlük sabah 0,4 iğne ve akşam 100 Coraspin kullandm bebeğim yine öldü . Siz nasıl kullandınız kaç ay ? Sağlıklı doğum oldumu
Merhaba, geçmiş olsun. Adete 4 gün kala öğrendim hemen coraspini kendim aldım. Sonrasında kan verdikten sonra tüp bebek doktorumu aradım. Hemen 100 lük coraspin, 04. x2 oksapar başladı. Ve günlük 50 mg progestan iğne. Ve estrofem başladık. 16.haftaya kadar 0.8 kullanmış oldum iğneyi, ondan sonra 0.6 ile devam ediyoruz. 29. Haftamdayım şu an Coraspin 32. Haftaya kadar kullanılacak. Endişeler hala var inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza. Yeniden hamilesiniz galiba. Bunları da deneyin isterseniz. 0.4 yetmiyor diyen de var yeter diyende. Bana 0.8 kullandırdılar ben neden 0.8 dediğimde kimyasal gebeliğiniz olduğundan dedi.
Teşekkür ederim. 0,4 sabah akşam kullandınız . 16 haftadan sonra 0,6 sabah akşam mı? Benim kayıplarım 14-19 haftalarda oldu. Size iğne dozunu neye göre belirlediler, artırdılar?
Benim 4.ayda ölüyor bebeklerim . 20. Haftaya gelemiyorm. Düşük yapmıyorum kalbi duruyor suni sancı ile doğum yapıyorum . Tek doz 0,4 iğne kullandım . 64 kiloym doktorlar kilona göre uygun dedi. Ama çok kayıp olduğu için günde 0,6 tek kullan diyende var 0,4 iki kez kullan diyen doktorda var. Bir daha hamile kalma diyen doktorda varEvet 0.4 sabah akşam toplam 0.8 oluyor.
0.6 ya geçince sadece akşam. Yani ilk aylar yüksek doz kullandım. Sonra doz düştü. Çoğu doktor yüksek buluyor 0.8 i. Ben sordum hep 0.8 mi kullanacakmıyım diye belli bir haftadan sonra 0.6 ya geçebilirsiniz dediler.
Hamilelik ilerledikçe kiloya bağlı dozu arttırıyorlar mış. Benim kilo alışım fazla olmadığı için bu şekilde uygun görmüş olabilirler.
Bayağı büyükmüş haftaları doz belki de size az geliyor. Birde progestan kullandınız mı? O da etkili olabilir.
Benim 4.ayda ölüyor bebeklerim . 20. Haftaya gelemiyorm. Düşük yapmıyorum kalbi duruyor suni sancı ile doğum yapıyorum . Tek doz 0,4 iğne kullandım . 64 kiloym doktorlar kilona göre uygun dedi. Ama çok kayıp olduğu için günde 0,6 tek kullan diyende var 0,4 iki kez kullan diyen doktorda var. Bir daha hamile kalma diyen doktorda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?