- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Hiç bu kadar düşük değer duymadım o yüzden umutsuzum inşallah dediğiniz gibidirBirdaha kan ver bence belki gec dollenmedir katlaniyosa var demektir degerin kac oldugu degil katlanmasi onemli olan
Rabbim hayirliysa sana kavustursun insallah canim cani gonulden dua ettim senin icin evlat hasreti cok zor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hayirli sonuclarini bekliyorumHiç bu kadar düşük değer duymadım o yüzden umutsuzum inşallah dediğiniz gibidir
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versinRabbim hayirliysa sana kavustursun insallah canim cani gonulden dua ettim senin icin evlat hasreti cok zor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hayirli sonuclarini bekliyorum
AminnÇok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin
Bgün tekrar verdim kan 16.23 çıktı inşallah boyle ikiye katlanmaya devam ederVerdigin kanin uzerinden 2 gun gexti ise hemen ayni yerde tekrar test yaptir bence rabbimden umut kesilmez
Ayyy cok sevindim insallah canim beni haberdar etBgün tekrar verdim kan 16.23 çıktı inşallah boyle ikiye katlanmaya devam eder
Sağol canım senin çocuk var mı ?Ayyy cok sevindim insallah canim beni haberdar et
Yok canim bende 9 yildir bekliyorum 4 cu tup bebek tedavesindeyim suanSağol canım senin çocuk var mı ?
Yaş kaçYok canim bende 9 yildir bekliyorum 4 cu tup bebek tedavesindeyim suan
37 oldu yeni canim senin varmi kac yildir deniyosunYaş kaç
Ne kadar zormuş beklemek ya diken üstündeyimAyyy cok sevindim insallah canim beni haberdar et
bnm bir buçuk yıl oldu ama ömrümden ömür gidiyor negatife o kadar alıştım ki şimdi bu değeri bile hamilelikten saymıyorum ne kadar zor sıkıntılı bir şeymiş eskiden direk hamilesin diyorlarmış şimdi bir sürü şartı şurtu var değer ikiye katlanacak kese görünecek kalp atışı dinlenecek ki oyle evet hamilesin desinler37 oldu yeni canim senin varmi kac yildir deniyosun
Dualarimdasin rabbim en kısa zamanda nasip etsin ins Allah canımYok canim bende 9 yildir bekliyorum 4 cu tup bebek tedavesindeyim suan
Amin insallah allah razi olsun canim senin varmi bebeginDualarimdasin rabbim en kısa zamanda nasip etsin ins Allah canım
Yok ben Ankara’da değilm Rabbim biranönce hayırlısıyla kucağını doldursun çok zor bir bçk yılda nasıl yıprandım Allah yardımcın olsun 9 yılda sen nasıl yormuşsundur kafanı senin ikizlerin olacak hissediyorum :)Hangi hastaneye gidiyosun
Agzindan bal damlliyo canim benim ama tek donmus embiriyo tiransefim olacak rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin cumlemize insallahYok ben Ankara’da değilm Rabbim biranönce hayırlısıyla kucağını doldursun çok zor bir bçk yılda nasıl yıprandım Allah yardımcın olsun 9 yılda sen nasıl yormuşsundur kafanı senin ikizlerin olacak hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?