• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayanlar yardım

Agzindan bal damlliyo canim benim ama tek donmus embiriyo tiransefim olacak rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin cumlemize insallah
Agzindan bal damlliyo canim benim ama tek donmus embiriyo tiransefim olacak rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin cumlemize insallah
başka örnek yok mu neden dondurdunuz yaşın müsait gayet eşinizden dolayı mı

Amin insallah allah razi olsun canim senin varmi bebegin
1 tane 11 yaşında kızım var 4 aylık düşük birde 2 yıl önce dış gebelik var sağ tupum alındı sol tüp kapalı tüp bebek tek çare ama kendimi hazır hissetmiyorum maalesef ama senin için dua edicem ins Allah ismin zeynep mi canım isim olarak dua edeyim

Benimde 2 arkadaşım tüp bebek tedavisiyle birinin 1 tane 1 yaşında oğlu var birininde şuan 3 aylik ikiz erkek bebeği oldu rabbim sana bana tüm isteyen herkese nasip etsin tez vakitte

1 tane 11 yaşında kızım var 4 aylık düşük birde 2 yıl önce dış gebelik var sağ tupum alındı sol tüp kapalı tüp bebek tek çare ama kendimi hazır hissetmiyorum maalesef ama senin için dua edicem ins Allah ismin zeynep mi canım isim olarak dua edeyim
Evet canim zeynep cok sevinirim kimin duasi ne zaman kabul olur bilinmez cok duaya ihtiyacim var rabbim tez zamanda sanada yavruna kardes nasip etsin

Bende pco var 3 yıldır olmadı aralık ayında beklenen adet üzerinden 15 gün geçti ben stresten sanmıştım umursamadım 15 gün sonra kan verdim 64 çıktı iki gün sonra 72 çıktı bir kaç gün sonra kanamayla 40 10 derken 1 e düştü

Bende pco var 3 yıldır olmadı aralık ayında beklenen adet üzerinden 15 gün geçti ben stresten sanmıştım umursamadım 15 gün sonra kan verdim 64 çıktı iki gün sonra 72 çıktı bir kaç gün sonra kanamayla 40 10 derken 1 e düştü
Bnm de boyle bi şüphem var değerim çok düşük hiç bi gebelik yaşamadım şuan kasık ağrısından başka da bi belirtim yok rabbim yardımcımız olsun

bizimki sebebsiz sorun yok bebekte yok vucudun dinlenmesi ve uzun protokol icin
O zmn şansınız yüksek inşallah ama yine de ikizlerin olur inşallah doya doya seversin bnm yengemin de 45 yaşından sonra tüp bebekle hamile kaldı peki sizde düşük dış gebelik kimyasal oldu mu hiç

Ya bi de bir şey soracağım üç gün ard Arda yaptığım testler hep çok silik de olsa çizgiyi gördüm dün daha belirginleşmişti bgün yaptım baya kayboldu şimdi de hiç yok pufff

O zmn şansınız yüksek inşallah ama yine de ikizlerin olur inşallah doya doya seversin bnm yengemin de 45 yaşından sonra tüp bebekle hamile kaldı peki sizde düşük dış gebelik kimyasal oldu mu hiç
3 kez asilamaa 3 kez tup bebek hep negatif oldu ama kendiliginden 3 kez hamile kaldim biri dusuk 2 si kimyasal gebelikti

Peki hiç hsg çektirdiniz mi bebeğin tutunamamasının bir sebebi vardır doğal hamilelik de oluyormuş
Ohoooo yapilmadik hic bir tes kalmadi kac kez hsg cekildim bi kez laproskopik amaliyat oldum tani icin ofis yapildi 2 kez ayrica gecen ay yine hipereskopi yapildi yine hic bisey engel degil dna teslerim hersey normal Rabbim ol diycek olacak insallah rahmime cizik atildi trasfer olacak insallah tutunur bebegim bu kez bana

Ohoooo yapilmadik hic bir tes kalmadi kac kez hsg cekildim bi kez laproskopik amaliyat oldum tani icin ofis yapildi 2 kez ayrica gecen ay yine hipereskopi yapildi yine hic bisey engel degil dna teslerim hersey normal Rabbim ol diycek olacak insallah rahmime cizik atildi trasfer olacak insallah tutunur bebegim bu kez bana
Bn de 5 ay önce çekildim hsg Allah yardımcın olsun

3 kez asilamaa 3 kez tup bebek hep negatif oldu ama kendiliginden 3 kez hamile kaldim biri dusuk 2 si kimyasal gebelikti
Bugün ağrıyla gittim hastaneye kimyasal dedi doktor değer düşmüş tahmin etmiştim sağlıksız bi gebelik olduğunu

Back