Herkese merhaba kimyasal gebelik yaşayan ve kanında pıhtılaşma oldugunda dolayı gebe kalamayan var mı?? 3 kez yaşadım en son doktor kan pıhtılasmasından kaynaklı dedi Corasprin ve Folbiol kullanıyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba, bende 3 ay icerisinde 2 kez kimyasal gebelik yasadimdoktorum tibbi genetiğe gönderdi trombofoli (kan pıhtılaşması) Kromozon testi yaptirdim temiz çıktı bugunde rahim filmi cektirdim. Kuzenimde pihtilasma vardı ama o iğne kullanıyordu daha once düşüğü olan herkese colaspirin veriliyor siz genetiğe gittiniz mi?
Merhaba, bende 3 ay icerisinde 2 kez kimyasal gebelik yasadimdoktorum tibbi genetiğe gönderdi trombofoli (kan pıhtılaşması) Kromozon testi yaptirdim temiz çıktı bugunde rahim filmi cektirdim. Kuzenimde pihtilasma vardı ama o iğne kullanıyordu daha once düşüğü olan herkese colaspirin veriliyor siz genetiğe gittiniz mi?
Merhaba mesajı yeni gördüm hayır ben ozel klınıge gidiyorum 2 ay coraspin ve folık asıt kullandım su an hamd olsun gebeyim ama oxopar iğneye başladık Corasprin yerine.
Merhaba mesajı yeni gördüm hayır ben ozel klınıge gidiyorum 2 ay coraspin ve folık asıt kullandım su an hamd olsun gebeyim ama oxopar iğneye başladık Corasprin yerine.
Olumsuz düşünme olabilir arkadaşımın 1 hafta geriden geldi kucağına aldi bebeğini sen güzel şeyler düşün stres yapma kendine birsey olmayacak Allahin izniyle
Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?
Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?evelsi gün kanda gebelik baktırdım gebede değilim !!!!!!!!