- 27 Ağustos 2019
- 31
- 6
- 6
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba mesajı yeni gördüm hayır ben ozel klınıge gidiyorum 2 ay coraspin ve folık asıt kullandım su an hamd olsun gebeyim ama oxopar iğneye başladık Corasprin yerine.Merhaba, bende 3 ay icerisinde 2 kez kimyasal gebelik yasadimdoktorum tibbi genetiğe gönderdi trombofoli (kan pıhtılaşması) Kromozon testi yaptirdim temiz çıktı bugunde rahim filmi cektirdim. Kuzenimde pihtilasma vardı ama o iğne kullanıyordu daha once düşüğü olan herkese colaspirin veriliyor siz genetiğe gittiniz mi?
Senin adına sevindim Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallahMerhaba mesajı yeni gördüm hayır ben ozel klınıge gidiyorum 2 ay coraspin ve folık asıt kullandım su an hamd olsun gebeyim ama oxopar iğneye başladık Corasprin yerine.
Teşekkür ederim ama bugün kontrole gittim 7 haftalık gebeyim adete göre ancak 1 hafta geriden gelıyormus ve kalp atısı duymadık acıkcası cok kötüyümSenin adına sevindim Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah
1 hafta sonra duyacaksın sonucda içini rahat tut ve dua et canım Allahın izniyle sağlıklı kucağına alacaksınTeşekkür ederim ama bugün kontrole gittim 7 haftalık gebeyim adete göre ancak 1 hafta geriden gelıyormus ve kalp atısı duymadık acıkcası cok kötüyüm
Duymazsak diye korkuyorum gebelık 1 hafta geriden gelıyormus1 hafta sonra duyacaksın sonucda içini rahat tut ve dua et canım Allahın izniyle sağlıklı kucağına alacaksın
Olumsuz düşünme olabilir arkadaşımın 1 hafta geriden geldi kucağına aldi bebeğini sen güzel şeyler düşün stres yapma kendine birsey olmayacak Allahin izniyleDuymazsak diye korkuyorum gebelık 1 hafta geriden gelıyormus