Tüp Bebek Merkezleri Kimyasal gebelik yaşayanlar lütfen yardımcı olur musunuz

Gokcee07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
31
6
29
Herkese merhaba kimyasal gebelik yaşayan ve kanında pıhtılaşma oldugunda dolayı gebe kalamayan var mı?? 3 kez yaşadım en son doktor kan pıhtılasmasından kaynaklı dedi Corasprin ve Folbiol kullanıyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, bende 3 ay icerisinde 2 kez kimyasal gebelik yasadimdoktorum tibbi genetiğe gönderdi trombofoli (kan pıhtılaşması) Kromozon testi yaptirdim temiz çıktı bugunde rahim filmi cektirdim. Kuzenimde pihtilasma vardı ama o iğne kullanıyordu daha once düşüğü olan herkese colaspirin veriliyor siz genetiğe gittiniz mi?

Merhaba, bende 3 ay icerisinde 2 kez kimyasal gebelik yasadimdoktorum tibbi genetiğe gönderdi trombofoli (kan pıhtılaşması) Kromozon testi yaptirdim temiz çıktı bugunde rahim filmi cektirdim. Kuzenimde pihtilasma vardı ama o iğne kullanıyordu daha once düşüğü olan herkese colaspirin veriliyor siz genetiğe gittiniz mi?
Merhaba mesajı yeni gördüm hayır ben ozel klınıge gidiyorum 2 ay coraspin ve folık asıt kullandım su an hamd olsun gebeyim ama oxopar iğneye başladık Corasprin yerine.

Merhaba mesajı yeni gördüm hayır ben ozel klınıge gidiyorum 2 ay coraspin ve folık asıt kullandım su an hamd olsun gebeyim ama oxopar iğneye başladık Corasprin yerine.
Senin adına sevindim😊 Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah 🤗

Senin adına sevindim😊 Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah 🤗
Teşekkür ederim ama bugün kontrole gittim 7 haftalık gebeyim adete göre ancak 1 hafta geriden gelıyormus ve kalp atısı duymadık acıkcası cok kötüyüm

Teşekkür ederim ama bugün kontrole gittim 7 haftalık gebeyim adete göre ancak 1 hafta geriden gelıyormus ve kalp atısı duymadık acıkcası cok kötüyüm
1 hafta sonra duyacaksın sonucda içini rahat tut ve dua et canım Allahın izniyle sağlıklı kucağına alacaksın

Cevremde de yaşayanlar var ama ıste ıster ıstemez insan hakim olamıyor kendine

Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?

Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?evelsi gün kanda gebelik baktırdım gebede değilim !!!!!!!!

X