Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar hcg değeriniz nasıldı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Algernonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
458
349
53
Merhaba arkadaşlar
Kimyasal gebelik yaşayanlar hcg değeriniz nasıldı?
Benim iki gün önce hcg değerim 2 idi. Bugün yaptırdım 0.1 çıktı.
Kimyasal gebelik geçirmiş oluyor muyum bu durumda?

5'in üstü gebelik sayılıyor bildiğim o yüzden 2 ile kimyasal da olsa gebelik sayılmaz bence. Döllenme dahi olmamış olabilir.

Hayir zaten gebe degilmissiniz. 5in ustu olmasi lazim gebelik icin

Benim 82 cikmsti 2 gun sonra 132 oldu 1 hafta sonra kanama basladi bidaha baktirdim 9 a düsmüstü.yani sen gebe deilmissin zaten

5 altı zaten gebelik sayılmıyor.
benim 16 çıkmıştı. regl olunca 10 a düştü sonrada sıfırlandı.

Benim her zaman 0.1 çıkıyordu 2 çıkınca şaşırdım,kimyasal mı acaba dedim. Tamamdır teşekkür ederim. :)

37 çıkan değer 3 gün sonra 5'in altına düştü kanamayla birlikte. Sizinki pozitif değilmiş, ayrıca hafif'te olsa hamile olmadan da bhcg sabit kalmaz. Başka hastane'de baktırdıysanız sonuç o yüzden bile farklı çıkmış olabilir.

Merhaba arkadaşlar
Benim 2020 idi beta hcg değerim 2 sonra tekrar kan verdim değerimin normal de yükselmesi gerekti 630 a düşmüştü iki günde bir takip edildi değerlerim sıfırlanana kadar öyle öyle düştü

Benim 82 cikmsti 2 gun sonra 132 oldu 1 hafta sonra kanama basladi bidaha baktirdim 9 a düsmüstü.yani sen gebe deilmissin zaten
Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün geçti ve değerim 82 sizin de mi adetiniz geçmişti 82 yi gördüğünüzde

52 çıkmıştı benim 2 gün sonra 108 doktor herşey normal dedi tüp bebekti bi hafta sonra kan verdim 10 a düşmüştü bi gün sonra 7 ye düştü kullandığım ilaçları bıraktım o gün ertesi gün regli oldum bi hafta sonra 1 re düşmüştü

Merhaba arkadaşlar
Merhabalar benim 32 ydi sonra 6 ya düşmüştü ve sonra da sıfır a . Sizin gebelik bile değil bişeye bağlı değer oynamıs sadece

Merhabalar size bişey sormak istiyorum . Benim değerim de sizin değere yakındı 32 ydi değerim ve 3 gün sonra 6 ya düştü . Sizin adetiniz de gecikme oldu mu peki ?

Merhabalar size bişey sormak istiyorum . Benim değerim de sizin değere yakındı 32 ydi değerim ve 3 gün sonra 6 ya düştü . Sizin adetiniz de gecikme oldu mu peki ?

Ayın 7sinde değerimi ögrendim 11'de kanamam başladı ve 1 hafta sürdü. Tekrar bir hafta sonra ovülasyon gerçeklesti ve bat 10 Eylül henüz bilmiyorum canım. Senin gecikti mi?

Ayın 7sinde değerimi ögrendim 11'de kanamam başladı ve 1 hafta sürdü. Tekrar bir hafta sonra ovülasyon gerçeklesti ve bat 10 Eylül henüz bilmiyorum canım. Senin gecikti mi?
Evet gecikme var suan bazıların da 50 gün gecikme oluyormus

Test yaptın mı peki? Genelde kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalınırmış. Bak 50 gün'e kadar gecikebildiğini bilmiyordum inşallah zamanında olurum .
Yaptım cnm negatif ama bilmiyorum İnan inşallah çok geçmeden adet olurum ya .. allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…