Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar hcg değeriniz nasıldı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım cnm negatif ama bilmiyorum İnan inşallah çok geçmeden adet olurum ya .. allah bir daha yaşatmasın

Amiin çok kötüydü benim içinde ayni hafta hamile olduğumu öğrendim ve bir kaç gün sonra kaybettim piskolojikmen ağır.. Hayırlısı inşallah sağlıklı olur bundan sonra ikimizinde ❤️

Amiin çok kötüydü benim içinde ayni hafta hamile olduğumu öğrendim ve bir kaç gün sonra kaybettim piskolojikmen ağır.. Hayırlısı inşallah sağlıklı olur bundan sonra ikimizinde ❤
Benim içinde aynısı oldu cnm Cuma öğrendim hamileyim . Pazartesi de düşük olucagını öğrendim çok zordu ya 😒😒 amin tatlım en kısa zaman da yine nasip olur inşallahh 🙏🙏🙏🙏

5 altı zaten gebelik sayılmıyor.
benim 16 çıkmıştı. regl olunca 10 a düştü sonrada sıfırlandı.
Meraba yazinizi gordumde degerin sonra 0 landi yazmissin kuzu tam olarak o 0 lanma olayi nekadar surede oldu ben gecen ay kimyasal gecirdim suan hamileyim ve korkuyorum. Kanda suan 45 cikti acaba diyorum o kimyasaldan kalan degermi cikti hamile değilim de mesela

Ben de 48 le öğrendim 4 gün da sonra değerim düştü ve kanamam başladı maalesef. Bir sonraki ay hamile kaldım şuan bebeğim 3 aylık içerde uyuyor. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Çocuklarını sokaklara atanlar anne olacağına anneliği hasretle bekleyen kadınlar nail olsun bu güzel duyguya.:KK200::anne::anneadayı:

Meraba yazinizi gordumde degerin sonra 0 landi yazmissin kuzu tam olarak o 0 lanma olayi nekadar surede oldu ben gecen ay kimyasal gecirdim suan hamileyim ve korkuyorum. Kanda suan 45 cikti acaba diyorum o kimyasaldan kalan degermi cikti hamile değilim de mesela

Merhaba Adet Bitimin den Birkaç Gün Sonra Sıfırlanmıştı.
Ertesi Ay Reglime 4-5 gün varken kesinlikle pozitif çıkmamıştı testlerim. zaten o aydan sonra birdaha ki ay hamile kaldım bende. siz de hamilesiniz dir merak etmeyin.

Merhaba Adet Bitimin den Birkaç Gün Sonra Sıfırlanmıştı.
Ertesi Ay Reglime 4-5 gün varken kesinlikle pozitif çıkmamıştı testlerim. zaten o aydan sonra birdaha ki ay hamile kaldım bende. siz de hamilesiniz dir merak etmeyin.
Yani beni o degerim 0 landi coktan degilmi

Regl günü 80 ile hamile olduğumu öğrendim. 10 gün sonra kanamam oldu doktora gittim 50’ye düşmüş. Öyle

Tabiki sifirlanmistir.iciniz rahat olsun.😊
Bak kuzu bole yazıyor senin dedigin gbi ah bazi arkadaslar bana kiziyorlar ama o elbiseleri gardoroba dizip geri toplayip kaldirmak bebegim icin cok zor oluyor diceksin avele etme bunu hic bir anne adayi dinlemez bana derlerdi kafayi takma hamile kalirsin ee kaldim smdi daha cok takiyorum smdi aklimda hala ya o dusen kimyasal dan kanimda var gbi duruyirsa dye var ah kuzum isterse doktor anlatsin kendimi yiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20191006-135529.png
    Screenshot_20191006-135529.png
    203,9 KB · Görüntüleme: 28
Canim doktora gittim kese gorunmuyor ama rahim duvarin kalinlasmis dedi nedemek bu hamilelik yokmu demek benim hesabimca 5 haftalik hamileyim ama

Biraz sabırlı olmalısın bence :)
kan testinde gebeliğiniz çıktı ise ve 2 ye katlanarak artıyor ise yakında gözükür kese.

Biraz sabırlı olmalısın bence :)
kan testinde gebeliğiniz çıktı ise ve 2 ye katlanarak artıyor ise yakında gözükür kese.
Smdi benim 4 gun once kan degerim 50 ise bugun 200 cikmasi lazim dmi yada daha fazla ama azi iyi dgl yani

Ben de 48 le öğrendim 4 gün da sonra değerim düştü ve kanamam başladı maalesef. Bir sonraki ay hamile kaldım şuan bebeğim 3 aylık içerde uyuyor. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Çocuklarını sokaklara atanlar anne olacağına anneliği hasretle bekleyen kadınlar nail olsun bu güzel duyguya.:KK200::anne::anneadayı:
Kuzu 4 fun önceki kan degerim 50 ise bugun kan verdim 2 katsa 200 cikmasi lazm dmi dusugu olmaz yada daha fazla 50*2*2 esittir 200 cikiyir cnku

Smdi benim 4 gun once kan degerim 50 ise bugun 200 cikmasi lazim dmi yada daha fazla ama azi iyi dgl yani
Her gebeligin farkli bir ilerleyisi var kimi 2 katından fazla artiyor.kiminin ki % 60 Civari artiyor. Ikisini de sağlıklı gebelik sayiyor doktorlar. Ayrica Doktoruniz takip etmiyor mu sizi ?

Kuzu 4 fun önceki kan degerim 50 ise bugun kan verdim 2 katsa 200 cikmasi lazm dmi dusugu olmaz yada daha fazla 50*2*2 esittir 200 cikiyir cnku
Yok canım illaki 200 olması gerekmiyor 180 ya da 210 vs gibi altı üstü fakat yaklaşık 2 katı olmalı. Doktor böyle demişti bana.

Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?evelsi gün kanda gebelik baktırdım gebede değilim !!!!!!!!

Son düzenleme:
Back