Kimyasal gebelik yaşayan ve sonrasında hamile kalan varmı??

Rica ederim.yani alttan belli oluyo zaten.ultrasyon olsa olmaz da.bende kimyasal hamilelik yaşadım ama.sitede belirtilen kimyasal hamilelik daha farklı arkadaşlar düşük yapmış ve adı kimyasal hamilelik mis. Ama doktorun bana söylediği kimyasal hamilelik değerlerin yükselmesi ama herhangi bi kesenin oluşmaması demektir

Aynn cnn değerler yüksek ckior hamilelik varmis
Gibi aMa kese gözükmüyor sonrasinda değerler düşmeye başl iyor zaten kimyalsal gebelik düşük sayılmaZ diyor dr

Aynn cnn değerler yüksek ckior hamilelik varmis

Gibi aMa kese gözükmüyor sonrasinda değerler düşmeye başl iyor zaten kimyalsal gebelik düşük sayılmaZ diyor dr

Aynen öyle. Ama burdaki arkadaşlar kimyasal hamilelik yaşadım 2 Kere ikisinde de düştü gibi ifadeler var.doktormu yanlış yönlendiriyor anlamıyorum. Benim adet hep one kayıyo. Gecikme fln yok.bu ay bakalım yumurta çatlatma iğnesi nden dolayı hamile kalırmiyim bekliyorum

AMİN CNM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞAALLAH..

kimyasal gebelik hamilelik bulgusunun ultrasonda bulunamayacak kadar ılerleyemeden adet kanamasıyla bırlıkte atılmasıdır

İnşAllah canım bebislerimiz bizimledirler :))))'

Kizlar cok acil cevap ariyorum daha adet gunum gelmeden yaptirdigim ilk bhcg 95 ,uc gun sonra385 cikti.ama kanamaya benzer lekelenmem oldugu icin kimyasal gebelik dedi doktor.muayeneye bile gerek görmedi doktorum.degerim cok mu az artmis ondan mi dedi cok saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…