valla cnm 3 kimyasal gebelik 1 tanede 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum hala bebek yapmaya uğraşıyorum inşaallah hepimizinhayırlı sağlıklı evlatları olur sen umudunu kesme düzenli bi adetin varsa ve geçtiyse bekle derim geç döllenmede olabiliyor bazen benim ilk hamilelğim geç döllenmeyle oluştu biliyorum bu zamanlarda günler hiç geçmiyor ama en güzeli beklemek ...Kızlar merhaba ben 11 Ocak da kimyasal gebelik geçirdim doktorum 1 ay ara verdikten sonra tekrar korunmayı bırakabilirsiniz dedi tabi biz çok istediğimiz için biraz aceleci davrandık ve korunmadık :) şimdide adetimi 5 gün geçti hamile olabilirmiiyim acaba diyorum gerçi 2 gün önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama benim birazda olsa umudum var lütfen yorum yapın tecrübeli kişilerle konuşmak bana iyi gelicek
Sonuç ne oldu bana da sz umut olun ınş.Kıyamam sana bunu yaşayan bekleyen anlayabiliyor ancak rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin zaten benide umutlandıran adetime 8-9 gün kala kahve rengi akıntım olması ve 2 gün sürdü acaba Yerleşme kanamasını dedim cuma günü randevu aldım doktora gidicem inşallah hayırlı haberler alırım.bir yandan da kimyasaldan sonra olurmu diyorum imkansız gibide geliyor hani offf kafamda deli sorular
Sonucunz ne olduuu hamilelik varmıKızlar merhaba ben 11 Ocak da kimyasal gebelik geçirdim doktorum 1 ay ara verdikten sonra tekrar korunmayı bırakabilirsiniz dedi tabi biz çok istediğimiz için biraz aceleci davrandık ve korunmadık :) şimdide adetimi 5 gün geçti hamile olabilirmiiyim acaba diyorum gerçi 2 gün önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama benim birazda olsa umudum var lütfen yorum yapın tecrübeli kişilerle konuşmak bana iyi gelicek
Bende kimyasal hamilelik geçirdim. Ama benim yumurta çatlatma iğneden kaynaklandı.sen herhangi bi ilaç mi kullandn Dr neden kimyasal hamilelik olduğunu söyledim sana.simdi.adetin geçti diye hamile sin diye düşünme. Tabi ümitlen mek güzel bisey ama çocuk düşünen kadınlarda psikolojik mi anlamadım afetlerde degisiklik oluyo ya one kayıyo ya geri gidiyor. Bende istiyorum 6 aylık evliyim 4 ayda yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım kimyasal hamilelik oldu 1 ay eşim göreve gitti ilişkimiz olmadı. Sonra gelince tekrar klomen ve iğne kullandım suan sonucu bekliyorum.ama suan kimyasal hamilelik içinde olabilirim ilaç etkisiyle.umarim seninki hamilelik tir dua et inşallah olur.guzel haberlerini bekliyorumKızlar merhaba ben 11 Ocak da kimyasal gebelik geçirdim doktorum 1 ay ara verdikten sonra tekrar korunmayı bırakabilirsiniz dedi tabi biz çok istediğimiz için biraz aceleci davrandık ve korunmadık :) şimdide adetimi 5 gün geçti hamile olabilirmiiyim acaba diyorum gerçi 2 gün önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama benim birazda olsa umudum var lütfen yorum yapın tecrübeli kişilerle konuşmak bana iyi gelicek
Bende Yumoş çatlatma iğnesi yaptırdım :)Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ,1 şubatta düşük yaptım,doktorum ara vermeden devam dedi ,yine yumoş takibi yapıp 23 şubatta catlattik ,beklemedeyim ,bakalım sonuç ne olacak :))
Bende Yumoş çatlatma iğnesi yaptırdım :)
Bende 22 sinde pazar günüydü vurdurdum. 1 gün arayla yapmışım :) ya inşallah tutarya.acaba bi belirti olmadan hamile kalınabilir. Mi.
Bakalım nasıl haber alicaz. Belki suan hamile yı z o yüzden kendine cici bak oldumu :) karnımızda bi
Benimde kimyalsaldan sonra adetim gecikmedi herkez gününün degistigini söylemişti ama yine subattin 6 da oldum bende herhangi birsey yaptırmadım dR gerek görmedi zaten dediğin gibi normal kürtaj olanlar gbi bi düşük değil bu adet yoluyla temizlenicek dediSlm kizlr,bnde kimyasal gecirdm,hatta soyle oldu anltym,bebek yapmaya karar verdik ve gebelik oncesi tetkiklr icin doktrdan randevu aldk,bn olmicani dusunerek doktora gitcemiz ay korunmadk,randevuma gttgmde 8gun fln gecikmisti adetim ve test yaptgmdada silik cikmisti fakat kahverengi akintilarda gelmeye baslamsti,doktora durumu anlttm gebelik oncesi tetkikler icin randevu aldgmi fakat sanirim hamileyim dedm ama kahverengi lekelerin geldgni Soyldm,doktorda ultrasonla bakti kese gorunmuyo dedi kan tahlilinde beta 180 flndi sonra dususe gecti nyse doktr bana,kimyasal gebelik yasadgmi aslinda teknoloji bukdr ilerlemeden once bicok kadinin yillar onceden beri kimyasal gebelik yasadgni fakat farkinda olmadgni gunum gecmistr olrk degerlendrdigni soyledi,gebeligin olusabildigini ultrasonla alttan baktiginda kis vs olmadgni temiz oldgnu ve denemelere devam edip tekrar hamile kaldgnda gel dedi sdce folik asit kullnyrm,ve bu ay kimyasaldan sonraki 2.denemem.buarada bnm kimyasaldn sonraki ay tam1ay sonra tekrar adet oldm ama gecikme yasayanlarda var tabi,bide kizlar size sorum doktr hicbi tetkik yapmadi bazi arkdslar okuyorum burda kan hormon testleri vs yaptrmis bnmde yaptrmam gerekmi sizce?
tekrarlayan kımyasal gebelıklerde tetkik yapıyolar canım ben 2 kez yaşadım kımyasalı 3.yu yaşarsam doktora gıdıcemSlm kizlr,bnde kimyasal gecirdm,hatta soyle oldu anltym,bebek yapmaya karar verdik ve gebelik oncesi tetkiklr icin doktrdan randevu aldk,bn olmicani dusunerek doktora gitcemiz ay korunmadk,randevuma gttgmde 8gun fln gecikmisti adetim ve test yaptgmdada silik cikmisti fakat kahverengi akintilarda gelmeye baslamsti,doktora durumu anlttm gebelik oncesi tetkikler icin randevu aldgmi fakat sanirim hamileyim dedm ama kahverengi lekelerin geldgni Soyldm,doktorda ultrasonla bakti kese gorunmuyo dedi kan tahlilinde beta 180 flndi sonra dususe gecti nyse doktr bana,kimyasal gebelik yasadgmi aslinda teknoloji bukdr ilerlemeden once bicok kadinin yillar onceden beri kimyasal gebelik yasadgni fakat farkinda olmadgni gunum gecmistr olrk degerlendrdigni soyledi,gebeligin olusabildigini ultrasonla alttan baktiginda kis vs olmadgni temiz oldgnu ve denemelere devam edip tekrar hamile kaldgnda gel dedi sdce folik asit kullnyrm,ve bu ay kimyasaldan sonraki 2.denemem.buarada bnm kimyasaldn sonraki ay tam1ay sonra tekrar adet oldm ama gecikme yasayanlarda var tabi,bide kizlar size sorum doktr hicbi tetkik yapmadi bazi arkdslar okuyorum burda kan hormon testleri vs yaptrmis bnmde yaptrmam gerekmi sizce?
Benimde kimyalsaldan sonra adetim gecikmedi herkez gününün degistigini söylemişti ama yine subattin 6 da oldum bende herhangi birsey yaptırmadım dR gerek görmedi zaten dediğin gibi normal kürtaj olanlar gbi bi düşük değil bu adet yoluyla temizlenicek dedi
tekrarlayan kımyasal gebelıklerde tetkik yapıyolar canım ben 2 kez yaşadım kımyasalı 3.yu yaşarsam doktora gıdıcem
Hmm tekrarlanma olduysa gt canım ya bnm bir kez oldu allah birdahada yasatmasin hiç kimsyetekrarlayan kımyasal gebelıklerde tetkik yapıyolar canım ben 2 kez yaşadım kımyasalı 3.yu yaşarsam doktora gıdıcem
Alttan muayene ettiyse problem yok.cokta takılıyor san Dr değiş yada tahlil istiyorum de.Bn seyi sormak istedim kizlar bnm doktordan randevu alma sebebem gebelik planliyoruz bi problemim varmi muayene olmk icin ama bole bise olunca yani kimyasal gebelik doktor kan testidr hormon testidr yapmadi yada bnmi yanlis biliorum gebelik oncesi muayeneye gidildgnde doktr neler yapior
Alttan muayene ettiyse problem yok.cokta takılıyor san Dr değiş yada tahlil istiyorum de.[/QUO ewet alttn etti bn yinede burda sormk istedim bnm gebelik oncesi muayene karambole gtmesin diye tecrubeli kisilere soraym dedim tesekurler cevabn icin