Kimyasal gebelik yaşayan bakabilir mi

Teşekkur ediyorum en kısa zamanda saglıkla bir gebelik yaşayıp evladınız kavuşursunuz inşallah Şuan martta 34 yaşima girmiş olacağım malum yaş ilerliyor ve 2.ci gebelik düşünüyorum inanın aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum ama doktor yine igne kullanıcagımı söylemişti o dönemde inşallah yine saglikli bir gebelik yaşarım bende. Sizde ihmal etmeyin lütfen..

Reactions: pus
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun umarım tekrar iğne kullanma zorunda kalmazsınız sağlıklı bir şekilde gebelik elde edebilirsiniz inşallah
34 yaşındaysanız ilk çocuğumuza kaç yaşında hamile kaldınız merak ettim
Ben de 21 yaşındayım ve anne olmak istiyorum ya Zaten bence anne olmanın yaşı yoktur o sorumluluğu gerçekten kaldırabileceğine inanıyorsan her yaşta anne olabilirsin yani her yaş dediysem yanlış anlaşılmasın tabii ki çocuk yaşta değil hani normalde ben birisine anne olmak istediğimi söylediğimde yaşımın daha küçük olduğunu söylüyorlar da ondan yani bu yoruma yaptım Ben de eğer çocuk sahibi olursam sizin gibi 2. çocuğu daha geç düşünmek istiyorum hani öyle olsun istiyorum nasip kısmet artık

Normal adet gibi olmuştu ve beta sıfırlanıyor

Benim 2.ci gebeligimde igne kullanarak geçicek ama burada şükür sonuçta saglikla dünyaya geldi kızım. 30 yaşındaydım şuan kızım temmuz ayında tam 3 yaşına girecek. Evet sizin yaşınız baya genç aslında genç yaşta anne olmak hem çok güzel hemde biraz zor gibi yani gençliğimizi tam yaşamadan çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk ama çok istiyorsanız da olun... Ben zaten 28 yaşında evlendim 30 yaşımda anne oldum kısmet buymuş

Reactions: pus
Merhabalar benim reglim 6 gün gecikti, sonrasında test yaptım ve pozitif çıktı, eşimle yumurtlama dönemi beraber olmuştuk. Cuma günü kan verdim ve beta 19.80 idi.
Ama bugün regli gibi kanamam var regli oldum resmen sanırım acaba kimyasal olabilir mi gidip tekrar kan vermelimiyim?

Naptın canım inşallah gitmişsindir hastaneye

Benim değerim de 400 lerdeydi 2 gün sonra düştü 200 lere sonra yavaş yavaş azalarak bitti ama o süreçte çok kanamam ve ağrım vardı dayanılmaz şekildeydi 31 Aralıktan beri devam eden kanamam 15 ocak gibi bitti ve şu an regl olamadım halen ve şişlik var vücudumda test yaptım negatif galiba bu süreç uzayacak normal bir şey olabilir. Hakkımızda hayırlısı neyse olsun inşallah

Geçmiş olsun canımm benimde hala arada gelen kanamalarim oluyor çok olmasada. Değer az da olsa çok da olsa sanırım uzun sürebiliyor demekki.. bu aydan benimde umudum yok bitse de önüme baksam diyorum hayırlısı olsun inşallah

Aynen öyle inşallah Allah nasip eder kucağımızı dolu kaldırmayı . Biraz sabır ve zamanla

Kusura bakmayın geç gördüm yorumunuzu evet ben kızımda da kullanmıştım progestan fakat keseyi görmeden ve hamilelik kesinleşmeden vermesi tuhaf geldi

Kusura bakmayın geç gördüm yorumunuzu evet ben kızımda da kullanmıştım progestan fakat keseyi görmeden ve hamilelik kesinleşmeden vermesi tuhaf geldi
Tutunmaya yardımcı olsun diye verdi doktorum ama negatif galiba çatlamanın 13. Günü tek çizgi

Canım hem cinsim yazdıkların ilaç gibi geldi bende şu an bir kimyasal geçirdim bu pıhtılaşma konusu aklımdaydı sormayı unuttum doktora bir dahakine kesin soracağım..
Sizin adınıza çok sevindim sağlıcakla büyüsün kızınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…