Kimyasal gebelik yaşamış biri geçirdiği süreci anlatabilir mi

Merhaba bir yanlışınız var sanırım. Kimyasal gebelikte kese görünemez. Kimyasal gebelikte beta değeri kese görünecek boyuta ulaşamaz. Siz farklı bir şey geçirmiş olmalısınız. İnternetten bakın isterseniz. Siz düşük gibi bir şey yaşamışsınız. İlk zamanlar olduğu için ilaçla hallolmuş.
İnanın bende anlamadım doktor da tam anlatamadı keseyi gözlerimle gördüğüme eminim bu kesenin ne olduğunu anlamamış gerekiyor dedi ve bana bi kaset test yaptırdı o negatif çıkınca tarlusal verdi kanamam 2 gün sürdü ve yoğun değildi kimyasal gebelikte okuduğum kadarıyla yoğun kanama yaşanıyormuş sağ yumurtalığımda bi kist varmış birde su kisti basit kist adet ile atarsın dedi bunun için de yasmine başladım kendi isteğimle şuan yasminin bitmesine 1 hafta var ama 3 gündür aşırı göğüs hassasiyetim oluştu hamile olabileceğimden bile şüphelendim açıkçası ama ihtimal vermedim

Merhabalar ben de temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Adet olmam gereken günde yaptığım testte silik çizgiyi görünce kan verdim ve beta değerim 13 çıktı. 2 gün sonra kan verdiğimde de 4’e düşmüştü. 2. Kan testinden sonraki gün de kanamam başladı. İlk gün normalden biraz daha fazla ağrım oldu ve onun dışında normal bir adet dönemi gibiydi. Test yapmasaydım kimyasal gebelik geçirdiğimi anlamazdım bile.

X