Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah regliniz geçtikten kaç gün sonra kanamanız olduKlomen ve çatlatma iğnesi kullanarak kimyasal gebelik geçirdim değerim 350 idi bir hafta sonra 100 e düştü daha sonra regli oldum normal reglimden daha ağır geçiyor bu ay tekrardan denemelimiyim bir ay beklemeliyim
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin regliniz geciktiren kaç gün sonra kanamanız başladıDoktorlar kimyasal gebeligi gebelikten saymiyorlar..
3 defa geçirdim. Değerlerim en yüksek 900 e kadar çıkıyordu sonra da düşüyordu. Nedeni sağlıksız embriyo. Eğer kendiliğinden düşüyor değerler ve adet oluyorsanız peşine değerinizi 0 olana kadar takip edin. Ve o ay korunmayın bence cunku bir kese oluşumu yok.
Rahim yoran bir durum söz konusu değil yani.
Geçmiş olsun
15 gün sonraAllah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah regliniz geçtikten kaç gün sonra kanamanız oldu
15 gün sonraAllah sağlıklı evlatlar nasip etsin regliniz geciktiren kaç gün sonra kanamanız başladı
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin regliniz geciktiren kaç gün sonra kanamanız
15 gün içerisinde lekelenmeniz oldumu yoksa direk kanamaylamı başladı15 gün sonra
Kanamanız tamamen bitsin bence değeriniz sıfırlansın sonra doktor kontrolünde yine başlarsınızKlomen i bu ay da kullanayım mı kanamanın tamamen bitmesini mi bekleyim
Kanamadan iki gün önce lekelenme oldu15 gün içerisinde lekelenmeniz oldumu yoksa direk kanamaylamı başladı
Reglme 1 hafta kala kasik batmalari siddetli bas agrilari yasadim ve gogus hassasiyeti fazlaydi huylandim ve 4 gun kala test yaptim pozitifti .. acile gittim kandada pozitifti 32 lerdeydi sonra gunden gune testim siliklesti reglm 1 gun gecikti ertesi gune siddetli kanama ve cok fazla sanci ile feglmin 4. Gunu parca ile dusurdum.. o son reglydi ardina tekrar hamile kaldim.kimyasal gebelik geçiren hanımlar belirtileriniz nelerdi ve kanamanız nezaman başladı lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahReglme 1 hafta kala kasik batmalari siddetli bas agrilari yasadim ve gogus hassasiyeti fazlaydi huylandim ve 4 gun kala test yaptim pozitifti .. acile gittim kandada pozitifti 32 lerdeydi sonra gunden gune testim siliklesti reglm 1 gun gecikti ertesi gune siddetli kanama ve cok fazla sanci ile feglmin 4. Gunu parca ile dusurdum.. o son reglydi ardina tekrar hamile kaldim.
Bende bu ay gebelik şüphesi ile adetin birinci günü test yaptım pozitifti sabah kan vermeye gittim sonuçlar çıkana kadar kanama başladı ve doktorum aradığında negatif dedi daha sonrasında parçalar düşürdüm sanırım bende kimyasal geçirdimReglme 1 hafta kala kasik batmalari siddetli bas agrilari yasadim ve gogus hassasiyeti fazlaydi huylandim ve 4 gun kala test yaptim pozitifti .. acile gittim kandada pozitifti 32 lerdeydi sonra gunden gune testim siliklesti reglm 1 gun gecikti ertesi gune siddetli kanama ve cok fazla sanci ile feglmin 4. Gunu parca ile dusurdum.. o son reglydi ardina tekrar hamile kaldim.
Gecmis olsun olabilir evet genelde her kadin yasarmis bu durumuBende bu ay gebelik şüphesi ile adetin birinci günü test yaptım pozitifti sabah kan vermeye gittim sonuçlar çıkana kadar kanama başladı ve doktorum aradığında negatif dedi daha sonrasında parçalar düşürdüm sanırım bende kimyasal geçirdim
Teşekkür ederim benim kan pıhtılaşmam var ondan dolayı biraz sıkıntı yaşıyorum Rabbim dileyen herkese nasip etsinGecmis olsun olabilir evet genelde her kadin yasarmis bu durumu
Şuan durumunuz nedir acaba bende kimyasal gebelik geçirdim daha yeni tekrar deniycem ama korkuyorum haliyle yine olur diyeReglme 1 hafta kala kasik batmalari siddetli bas agrilari yasadim ve gogus hassasiyeti fazlaydi huylandim ve 4 gun kala test yaptim pozitifti .. acile gittim kandada pozitifti 32 lerdeydi sonra gunden gune testim siliklesti reglm 1 gun gecikti ertesi gune siddetli kanama ve cok fazla sanci ile feglmin 4. Gunu parca ile dusurdum.. o son reglydi ardina tekrar hamile kaldim.