Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)
Kimyasal gebelikten sonra adet düzenin de bir oynama oldu mu

Merhaba,oncelikle biliniz ki kotu olsa da bir yandan iyi haber veren bir durum... Tüpleriniz açık ve hamile kalabiliyorsunuz. Ben ilk 3 sene kendi arzumla cocuk sahibi olmak istemedim. Karar verince doğum kontrol ilacini bıraktım. 2.ay hamile kaldim. Hcg degerim 13den geriye inince anladimki kimyasal gebelikmiş. 2 ay sonra yeniden gebe kaldim hcg 120 ama nasil seviniyorum. Tamam dedim sizin gun sonra hcg 90 ve yine düşük... 3.kez hamile olmak icin 19 ay bekledim. Her ay yeniden umut...Surecte her turlu tahlil yapıldı. Rahim fimine kadar. Anladim ki benim engelim psikolojik. 19 ay sonra 3.kez hcg 135... Kimseye demiyorum artik zaten düşük yine duser diye. Bakıyorum kamama yok. Tahlil ile bir baktim hcg 300 suan evladim 3 yaşina girmek üzere. Ve bu sene 26 eylulde plansizken bir kez daha gebelik yaşadım. 12.haftada ikili teste gittiğim gün kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kaldım... Kimyasal gebelik bir mekanizma. Allah oyle mükemmel bir beden vermişki ters olani yolunda gitmeyeni sonlandırıyor.üzülmeyin. insallah yine olur. Bebek süreci bambaskadir. Ben artik hamile kadigima sevinsem mi uzulsem mi bilmeyen grubundayim. Yine kalsam yine kimselere demem sanırım

Msjinizi okudum cok duygulandim rabbim bebeginizi bagislasin bende 17 aylik evliyim 2 defa kimyasal yasadim rahim filmi hormon testi falan yapildi dontor biseyin yok dedi denemeye devam et dedi ins cok beklemem

Kızlar benim durumum biraz karisik doktor bana kimyasal dedi ama değerim düşmüyo az artiyoa gecen hafta kan testinde 104 cuma 160 ve hala adet olmadim doktor bu rakamlar bisey ifade etmio diyo gerçekten çok üzücü bir durum hala bekliyorm

Msjinizi okudum cok duygulandim rabbim bebeginizi bagislasin bende 17 aylik evliyim 2 defa kimyasal yasadim rahim filmi hormon testi falan yapildi dontor biseyin yok dedi denemeye devam et dedi ins cok beklemem
Ard arda mı oldu kimyasal gebeliğin canım

Merhaba kızlar
Bende durumumu anlatayım sizlere fikir olsun
korunmayı bıraktım bat 26 aralıktı baya gecikmem oldu 1 ocakta erken gebelik testi yaptım sikik çizgi çıktı kana baktırmamıştım hamile olduğumu düşündüm 6 ocakta adetim başladı dr a gittim kimyasal gebelik dedi. Normal adet döngüm 34 gün adet süresi 5 gündür fakat kimyasalla 43. Günde adet oldum ve 8 gün sürdü.. Gelelim bu aya kimyasalın ardından 44. Günümdeyim hala tık yok 2 gün önce clear blue ile test yaptım silik çizgi çıktı ve bu gün tekrar clear blue ile test aynı silik çizgi galiba yine kimyasal gebelik geçiriyorum beklemedeyim

Ard arda kimyasal gebelik yasarsaniz doktora görünseniz daha iyi olur ben biri mart biri temmuz yasadim 4 sene evvel.3.kez gebe kalınca riskli gebelik uzmani buldum yaplan tahlillerde pıhtılaşma cikti ve gebelik boyu iğne ilaç kullandim

Slm cnm sen kimyasal yasadıkdan sonra değer aymı hamile kaldın

Kimyasal düşükten sonra adet düzeniniz degisti mi peki bayanlar

29 kasımda hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim çok az arttığı için doktor kimyasal olduğunu söyledi. beta hcg düşüşü çok yavaş oldu. doktor adet ile kimyasal düşük yaparsın dedi ve 10 aralıkta kanamam başladı. normal yoğunlukta ve 5 gün sürdü ancak sonrasında kahverengi lekelenmeler yaklaşık 1 ay sürdü ve ara ara test ile beta hcg kontrolu yaptım sıfırlanması ocak ayının sonuna kadar sürdü. yani neredeyse 60 gün ve bu durum bende adet düzensizliğinide beraberinde getirdi. ocak ayında beklenen zamanda oldum ama her zamankinden uzun sürdü 8gün kadar. sonra şubat ayında neredeyse 1 hafta erken oldum. bu aydan sonra inşallah normale dönerim. ve neredeyse ilk defa bu ay deneme yaptık kimyaldan sonra. tabi yumurtlama zamanı falan takip olayı yalan oldu. artık marttan sonra düzen olur diye umut ediyorum. bende hemen ertesi ay hamile kalanları okuyup hayaller kurmuştum ama süreç uzadıkça bende umutsuzluk oldu tabi sanki hiç hamile kalamam sanıyorum

Kızlar tekrardan merhaba, ben kimyasalın üzerine iki adet dönemi geçirdim ve normalde 28 günde olan döngüm 31 leri buldu her seferinde ümitlendim fakat boşa çıktı. Şimdi adetim biteli bir hafta oluyor, bugün kasıklarımda garip bir ağrım var ve akıntım oluyor sizce belirti olabilir mi ? Biliyorum her şeye ümitleniyorum ama elimde değil

Merhaba arkadaşım bende 1 ocakta hamile olduğumu öğrendim kimyasalmış 6 ocakta kanamam başladı normalde 5 gün sürer ama 8 gün yoğun kanama oldu bitti sonraki ay adet olmadım şu an 24 günlük gecikmem var 5 şubattan beri test yapıyorum erken gebelik testlerinde çok silik 2. Çizgileri görüyorum ama normal testlerde çıkmıyo bi türlü anlam verememiştim ta ki senin yazını şimdi okuyana kadar.. Demekki hala bi önceki ayın hcg si var hayret.. Cevaplamak istersen bişey sormak isyorum ben şu durumda 24 günlük gecikmemden dolayı silik çizgileride gördüğüm için ve yoğun kokusuz akıntımdan bide göğüs ucu hassasiyetimden dolayı hamile olduğumu düşünüyorum sen kimyasaldan sonraki ay bunlardan birini yaşadınmı?

öneclikle geçmiş olsun allah hayırlı zamanda yenisini nasip etsin. ben de 2 kez geçirdim şuan yine geçiriyorum sanırım. sen 1 ocakta nasıl öğrencin hamile olduğunu, değerlerin neydi 6 ocağa kadar

Biliyorum daha yolun çok başındayım ama üzülmeden de yapamıyorum. Kimyasal gebeliği yaşayana kadar bilmiyordum bile, nasıl sevinmiştik bebeğimiz olacak diye

Canıım geçmiş olsun , inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve kucagına almak nasip olur . Ben de bir şey merak ediyorum kimyasal gebelikte acaba bir belirti oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…