50 tane zaten. 1.5 ay almam lazim. Devam alayim diyorsunuz yani.Kimyasal gebelik düşükten sayılmıyor. Tsh değerin kaç mesela? Benim de 3.5 flndı 50mg levotironla 1.80 civarına düşürdük. Hamileliği etkiliyor. Ama kimyasala sebep olmaz bence kullanmaman. Kullanırken bıraksan direk düşük sebebi ama. Zaten hamile kalmışsın bir iki aya olur bnce yine
Yani bana doktorum hayatın boyunca kullan artık bunu dedi mesela. Normal değerlerdeydi aslında ama gebelik için yüksekti. Hele hamile kalırsan hiç bırakma. Güven doktoruna canım50 tane zaten. 1.5 ay almam lazim. Devam alayim diyorsunuz yani.
Kadin ne diye verdi ki kimyasal hamilelik sebebi degilse tiroitler iyi olmasina ragmen...Kimyasal gebelik düşükten sayılmıyor. Tsh değerin kaç mesela? Benim de 3.5 flndı 50mg levotironla 1.80 civarına düşürdük. Hamileliği etkiliyor. Ama kimyasala sebep olmaz bence kullanmaman. Kullanırken bıraksan direk düşük sebebi ama. Zaten hamile kalmışsın bir iki aya olur bnce yine
Senin kaçtı tsh?Kadin ne diye verdi ki kimyasal hamilelik sebebi degilse tiroitler iyi olmasina ragmen...
Hamilelik zorlaşır olsa da böyle sıkıntı yaratır tsh önemli bi hormon hamilelik içinKadin ne diye verdi ki kimyasal hamilelik sebebi degilse tiroitler iyi olmasina ragmen...
Benimde gebelik icin.düsükYani bana doktorum hayatın boyunca kullan artık bunu dedi mesela. Normal değerlerdeydi aslında ama gebelik için yüksekti. Hele hamile kalırsan hiç bırakma. Güven doktoruna canım
Eve gidip bakicam. Simdi isten ciktim 2 li biseydi tam emin degilimSenin kaçtı tsh?
Hayir kötü olan kanimda görmüs 12.ayda hamile kalmak iatedigimide söyledim orda kanda aldi. Madem yüksekti ne diye bastan ilaci vermedi benim aklimdaki sknti oGebelik düşünen kişilerin 2 altı olmasını istiyor doktorlar bunda kötü bişey yok bende kullanıyorum gebelikte daha da cıkıyor troit takip gerekli oluyor
Yandaki normal degerlerin sayisi. Hani kactan kaca normal diye. Sagdakilerden benim degerlerinTsh 1.7
Ts 3 ve 4 de normal degerde.
Bunu 4.ayda yaptirmistim. Kadin doktorunda degil baska bir doktorda yaptirdim. Bilmiyorum belki kimyasal gebelikten sonra artik tiroitlerim degistimi orasini bilmiyorum. Kadin doktorunun 2 hafta önce aldigi kan sonuclarinida kendim istiycem ve karsilastiricamYandaki normal degerlerin sayisi. Hani kactan kaca normal diye. Sagdakilerden benim degerlerin
Evet. O yüzden kadin doktorumu yarim ariyip test sonuclarini fax lamalrini istiycem. Cünkü 4.ayda diger doktor hicbirsey demedi. Hormonlat gayet iyi sknti yoktu yaniBu değerler çok iyi. Gittiğin doktorun testleri önemli durduk yere vermez. Attığın sonuçlarla 50mg tiroid ilacı ne ya olmaz
Bi sıkıntı görmese riske atıp vermez bence. Emin ol iste sonuçları bakalım.Evet. O yüzden kadin doktorumu yarim ariyip test sonuclarini fax lamalrini istiycem. Cünkü 4.ayda diger doktor hicbirsey demedi. Hormonlat gayet iyi sknti yoktu yani
İlaç kullanırken olan değerin mi çok iyi tsh degerinTsh 1.7
Ts 3 ve 4 de normal degerde.
Hayir. Hic ilac kullanmadim ve kullanmadigim zamanki tsh degerim buİlaç kullanırken olan değerin mi çok iyi tsh degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?