Gebeliğe Hazırlık kimyasal gebelik ve tiroit hapi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrkya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
1.070
911
73
28
merhaba kizlar. Beni bazilariniu biliyordur belki... 1 ay önce hamile haberi alirken 2 hafta önce düsük yaptim. Kimyasal gebelikti. Doktora gittim kadin doktoru kaniniza baktim tiroit hapi almak zorunda degilsiniz hamile kalmak istemeseydiniz eger dedi. Ama hamile kalmak istediginiz icin tiroit ilacini 50 mg lik verdi. 1 haftadir kullaniyorum. Basima gelen oldumu veya kullanannlar ? Doktorumu degistirmek istiyorum acikcasi. Dogrumu yapiyor napiyor anlamadim. Önceden bakabilirdi veya ilac verebilirdi. Olacagi varmis olmus tabia artik yapacak birsey yok

Kimyasal gebelik düşükten sayılmıyor. Tsh değerin kaç mesela? Benim de 3.5 flndı 50mg levotironla 1.80 civarına düşürdük. Hamileliği etkiliyor. Ama kimyasala sebep olmaz bence kullanmaman. Kullanırken bıraksan direk düşük sebebi ama. Zaten hamile kalmışsın bir iki aya olur bnce yine

50 tane zaten. 1.5 ay almam lazim. Devam alayim diyorsunuz yani.

50 tane zaten. 1.5 ay almam lazim. Devam alayim diyorsunuz yani.
Yani bana doktorum hayatın boyunca kullan artık bunu dedi mesela. Normal değerlerdeydi aslında ama gebelik için yüksekti. Hele hamile kalırsan hiç bırakma. Güven doktoruna canım

Kadin ne diye verdi ki kimyasal hamilelik sebebi degilse tiroitler iyi olmasina ragmen...

sen o doktoru degistir cnm. kimyasal gebelik dusukten sayilmiyor. ve doktorlar kimyasal gebeligi hicbirseye hcbir hormona baglamiyor. vucudun kendi yaotgi bisey diyorlar ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldim . o canini sikmasin. ayrica suan hamileyken 75 mg troid ilaci kullaniorm yillardr iciyordm zaten

Gebelik düşünen kişilerin 2 altı olmasını istiyor doktorlar bunda kötü bişey yok bende kullanıyorum gebelikte daha da cıkıyor troit takip gerekli oluyor

Gebelik düşünen kişilerin 2 altı olmasını istiyor doktorlar bunda kötü bişey yok bende kullanıyorum gebelikte daha da cıkıyor troit takip gerekli oluyor
Hayir kötü olan kanimda görmüs 12.ayda hamile kalmak iatedigimide söyledim orda kanda aldi. Madem yüksekti ne diye bastan ilaci vermedi benim aklimdaki sknti o

Tsh 1.7
Ts 3 ve 4 de normal degerde.

Eklentiler

• 20200728_185141.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 36
Yandaki normal degerlerin sayisi. Hani kactan kaca normal diye. Sagdakilerden benim degerlerin
Bunu 4.ayda yaptirmistim. Kadin doktorunda degil baska bir doktorda yaptirdim. Bilmiyorum belki kimyasal gebelikten sonra artik tiroitlerim degistimi orasini bilmiyorum. Kadin doktorunun 2 hafta önce aldigi kan sonuclarinida kendim istiycem ve karsilastiricam

Bu değerler çok iyi. Gittiğin doktorun testleri önemli durduk yere vermez. Attığın sonuçlarla 50mg tiroid ilacı ne ya olmaz

Bu değerler çok iyi. Gittiğin doktorun testleri önemli durduk yere vermez. Attığın sonuçlarla 50mg tiroid ilacı ne ya olmaz
Evet. O yüzden kadin doktorumu yarim ariyip test sonuclarini fax lamalrini istiycem. Cünkü 4.ayda diger doktor hicbirsey demedi. Hormonlat gayet iyi sknti yoktu yani

Evet. O yüzden kadin doktorumu yarim ariyip test sonuclarini fax lamalrini istiycem. Cünkü 4.ayda diger doktor hicbirsey demedi. Hormonlat gayet iyi sknti yoktu yani
Bi sıkıntı görmese riske atıp vermez bence. Emin ol iste sonuçları bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…