Gebeliğe Hazırlık KİMYASAL GEBELİK VE SONRASINDA OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgce136

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
36
20
3
Kızlar merhaba , ben epeydir burayı takip eden bi insanım ama yeni üye oldum. Blog aciyorum benim gibi olanlar ya da kimsayal gebelik yaşayanlar burada toplanalım 🌸
9.5 aylık evliyim ve 5 aydır bebek düsünüyoruz 9. Ayda bebek için doktorla konuşmaya gittiğimde gebelik oldugunu öğrendim. Sonuçlarımda herhangi bi problem yok bu arada ancak değerimi takip etmek istedi. 30dan 33 34e yükseldi ve kimyasal olduğu netleşti. Kürtaj önerdi lakin ben beklemek istedim ilk gebelik oldugu için olur ya yükselir diye bekledim umut işte duygusu çok garip. 😥 ben eylül 12de bunu ögrendim 15inde adet kanaması gecirdim ve degerim 0'landı. Bu ay da ise mide bulanmasi koku hassasiyeti kasıkda hafif hafif sanci ve bas donmesi yaşadım ve 19unde garip sekilde pembe bi kanama oldu 4. Gün bugün adet gibi yogun değil ama cok cokta az değil şaşırdım suan bitmesini bekliyorum. Başına gelen var mı yada kimyasal gebelikten sonra sizin adetiniz ne zaman oldu hemen gebe kaldınızmı deneyimlerimizi yazalım bilgi olsun hepimize 🌸
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen 😊🌸

Ben nisanda yaşadım kimsayal gebeliği. Diğer ay normal günümde regli oldum. Şuan halen gebelik için beklemedeyim :dua:

Ben nisanda yaşadım kimsayal gebeliği. Diğer ay normal günümde regli oldum. Şuan halen gebelik için beklemedeyim :dua:
Bende ağustosta yaşadım sonraki ay 19unda oldum kasımda ne zaman olucak bakalım bende duzensizlik oluşturdu bende hala gebelik bekliyorum :KK22::KK33:

Ben de kimyasal gebelik yaşadım ve regl oldum, ertesi ay gebe kaldım. Bir çok kişi daha rahat hamile kalınabileceğini iddia ediyor, siz de içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız :KK200:

Ben de kimyasal gebelik yaşadım ve regl oldum, ertesi ay gebe kaldım. Bir çok kişi daha rahat hamile kalınabileceğini iddia ediyor, siz de içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız :KK200:
Ay Allah razı olsun inşallah olur dua edin hepimize bebeginizi de sağ sağlim alın insallah kucağınıza dilerim bizlere ve bekleyen herkese de nasip olur ♥️

Ay Allah razı olsun inşallah olur dua edin hepimize bebeginizi de sağ sağlim alın insallah kucağınıza dilerim bizlere ve bekleyen herkese de nasip olur ♥
Çok teşekkür ederim inşallah ❤️Allah size ve isteyen herkese de nasip etsin, burada konu açan tüm arkadaşlara her zaman dua ediyorum 🙏 Bir de kafaya takmama konusu gerçekten çok önemli, ben ilk denememiz kimyasal olunca baya üzüldüm ağladım ve bir süre ertelemek istedim, o ara ev değiştirdik evde baya temizlik tadilat işleri yapıldı ve taşınma aşamasında herşeyi tek başıma yaptım aklımda bebek fikri hiç yoktu, o kadar ağırlık kaldırdım iş yaptım tutunmaz diye düşündüm ve taşındıktan bir hafta sonra eşimin zoruyla test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Anladım ki akışına bırakıp üstünde düşünmeyince çok daha kolay oluyor.

Çok teşekkür ederim inşallah ❤Allah size ve isteyen herkese de nasip etsin, burada konu açan tüm arkadaşlara her zaman dua ediyorum 🙏 Bir de kafaya takmama konusu gerçekten çok önemli, ben ilk denememiz kimyasal olunca baya üzüldüm ağladım ve bir süre ertelemek istedim, o ara ev değiştirdik evde baya temizlik tadilat işleri yapıldı ve taşınma aşamasında herşeyi tek başıma yaptım aklımda bebek fikri hiç yoktu, o kadar ağırlık kaldırdım iş yaptım tutunmaz diye düşündüm ve taşındıktan bir hafta sonra eşimin zoruyla test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Anladım ki akışına bırakıp üstünde düşünmeyince çok daha kolay oluyor.
Bu ay vallahi bende tamamen o kafadayım. Rabbim vereceği zamanı biliyor hayirliysa nasip etsin inşallah bizde tadalım o heyecanı mutluluğu. Kimyasali ögrenmem sans eseri oldu bi yandan kotu oldum cok agladim keske ögrenmeseydim dedim bi yandan iyi oldu en azindan oldugunu biliyorum diyorum. Bide bunun hevesi heyecani hic biseye benzemiyor evlat bu yeni senden olan bi can geliyor dünyaya. Bilmiyorum tarifi yok sen çok şükür hissede hissede yaşıyorsun bunları dilerim en kısa zamanda bende tadarım 😊🌸

Bu ay vallahi bende tamamen o kafadayım. Rabbim vereceği zamanı biliyor hayirliysa nasip etsin inşallah bizde tadalım o heyecanı mutluluğu. Kimyasali ögrenmem sans eseri oldu bi yandan kotu oldum cok agladim keske ögrenmeseydim dedim bi yandan iyi oldu en azindan oldugunu biliyorum diyorum. Bide bunun hevesi heyecani hic biseye benzemiyor evlat bu yeni senden olan bi can geliyor dünyaya. Bilmiyorum tarifi yok sen çok şükür hissede hissede yaşıyorsun bunları dilerim en kısa zamanda bende tadarım 😊🌸
Ben de kimyasalı tesadüfen öğrendim ve aynı şekilde keşke öğrenmeseydim dedim ama doktor demek ki olabiliyor bunu görmüş oldunuz kökü sizde merak etmeyin demişti açık açık 😀 Onca sorun, tedavi vs yaşayıp mucizevi şekilde çocuk sahibi olanlar var neticede, o yüzden elbette sen de tadarsın bunu sadece gönlünü ferah tut 💜💜

Ben de kimyasalı tesadüfen öğrendim ve aynı şekilde keşke öğrenmeseydim dedim ama doktor demek ki olabiliyor bunu görmüş oldunuz kökü sizde merak etmeyin demişti açık açık 😀 Onca sorun, tedavi vs yaşayıp mucizevi şekilde çocuk sahibi olanlar var neticede, o yüzden elbette sen de tadarsın bunu sadece gönlünü ferah tut 💜💜
Vallahi öyle çok şükür ki problemimiz yok ve olduğunu biliyoruz bi tık rahatlatiyor buda inşallah yakin zamanda hayirli haberlerle geliriz buraya 🤣

Back