Kimyasal gebelik ve pozitif test yardım

Yanıtın için teşekkür ederim, bugün bir predictor bir de kaset test yaptım böyle çıktı. Yarın kan vereceğim, desteğin için tekrar teşekkür ederim 🌸🙏
Gebelik var görünüyor bende bebeğimden önce kimyasal geçirdim yaptığım hr testte silikti günden güne kaybolmuştu bunda netleşmiş hayırlı olsun..

Gebelik var görünüyor bende bebeğimden önce kimyasal geçirdim yaptığım hr testte silikti günden güne kaybolmuştu bunda netleşmiş hayırlı olsun..
Merhaba, evet kan verdim ama HCG artışı pek iyi gelmedi. (51 ve 78) Bakalım, yarınki artışa göre belli olacak. Hayırlısı, sağlıkla gelsin inşallah. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🌸

Kızlar iki gün önceki hcg sonucu 52ydi. Bugünki sonuç 78 çıktı. Rahim duvarına baktı, kalınlaşmış, dış gebelik olduğunu düşünmüyorum ama belli de olmaz dedi. Cumartesi günü bir daha çağırdı. Kimyasal veya dış olabilir mi o zaman netleşecekmiş. Normalde regl günüm de dün veya bugündü. Çok erken öğrendik ama yine de minimum artışta kalmış (%50 artmış) dedi doktor. Bu durumu yaşayanınız var mı? Değer bu kadar az artınca kesin düşük mü oluyor? Ağrılarım da olduğu için iyice gerildim, ağlayınca da bebek sağlıklı ise zarar vereceğim diye korkuyorum. En zor iki gün olacak.
Sonuç ne acaba

Merhaba adet geçtikten sonra yaptıgınız test silikmiydi hala

Merhaba adet geçtikten sonra yaptıgınız test silikmiydi hala
Merhaba, benim testlerim giderek netleşti. Geçen seferki gün geçtikçe silikleşmişti, kimyasal ile sonuçlanmıştı maalesef. İnşallah sizlerinki de hayırlısıyla giderek netleşir, sağlıkla gelişir 🙏

Merhaba, benim testlerim giderek netleşti. Geçen seferki gün geçtikçe silikleşmişti, kimyasal ile sonuçlanmıştı maalesef. İnşallah sizlerinki de hayırlısıyla giderek netleşir, sağlıkla gelişir 🙏
Son durum nedir 😊😊

Son durumunuz nedir kese gözüktü mü
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende aynı durumdayım da
Merhaba, geçen hafta kalp atışını dinledik, 6 hafta 5 günlüktü 😊 Ama kese etrafında biraz kanama gördü doktorumuz, sabah akşam olacak şekilde progestan verdi. Biraz geriliyor insan tabi, umuyoruz bebeğimizi etkileyecek bir şey olmaz. İki hafta sonra bir sonraki kontrolümüz var. Sizlerde durumlar nasıl kızlar? İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :KK200:

Merhaba, geçen hafta kalp atışını dinledik, 6 hafta 5 günlüktü 😊 Ama kese etrafında biraz kanama gördü doktorumuz, sabah akşam olacak şekilde progestan verdi. Biraz geriliyor insan tabi, umuyoruz bebeğimizi etkileyecek bir şey olmaz. İki hafta sonra bir sonraki kontrolümüz var. Sizlerde durumlar nasıl kızlar? İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :KK200:
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah benim bugün adetimin ilk günü dün kan verdim 78 çıktı mecburen kontrol edicez yarın kontrole gidecez dua ederseniz çok sevinirim

Gözünüz aydın olsun maşallah :) kimyasal geçirme sebebiniz belli mi sperm de sıkıntı falan varmıydı

Masallah canim allah bagişlasin gecmiş olsun cok dikkat et ❤️

X