Kimyasal gebelik süreci

bugunlerdegececek

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
81
33
32
Kızlar kimyasal gebelik süreci nasıl oluyor? Trasferden 12. Gün beta düşük çıktı sonrasında da 2 katına çıkmadan ilerledi. Bugün adetim gecikeli 1 hafta oluyor adetle atılmazsa nasıl ilaçlar veriliyor ne kadar sürüyor bu süreç?

genelde regl ile atılıyor kese oluşmadığı için. Tamamen atılmazsa düşük ilacı verilir zaten

Adetle atarsınız merak etmeyin daha susam kadar bile değil

Bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim 1 haftalık bir sevinç sonrası hüsrana uğradım beta değeri 0laninca regl oluyorsun ve benden parmak büyüklüğünde parça düştü 8. Günüm hala hafif hafif lekeler geliyor tam bitmedi birde kist oluşmuş doktorum bu ay bekleyin dedi hiçbir şey vermedi vitamin dışında bakalım en yakın zamanda inşallah bizlere de nasip eder Rabbim

Adetle atarsınız merak etmeyin daha susam kadar bile değil
valla inşallah adetle atarım kürtaj veya 1 ay ilaç kullanma filan inşallah olmaz bi de bende pcos var hemen kist oluşuyor ondan adetle atmam zor gibi ben büyük ihtimal daha önce de böyle kimyasallar geçirdim haberim yokmuş 1 hafta gecikmeler vs sonra adet inanılmaz daha ağrılı ve pıhtılıydı hep.

çok geçmiş olsun benim ilk pozitifim sevinemedim bile tahmin ettim kendimi hazırladım ama gene de insan yıkılıyor. Bana da doktor ilaçları bıraktırdı sadece vitaminler devam. En azından bişey oluştu orda 3 yıldır hiçbişey olmamıştı. Kimyasaldan sonra hamile kalan çok duydum git gide yaklaşıyoruz diye kendimi avutuyorum. İnşallah en kısa sürede Allah bizlere de nasip eder. Sizde de pcos veya çikolata kisti var mıydı?

Ben de dün regl oldum gerçekten parmak büyüklüğünde parça düştü insan çok üzülüyor neyse sağlıklı olsun da bi dahaki ilk gün kanamam çok oldu ama bugün azaldı ben de kist var mı diye doktora gideceğim.

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim ilk olarak evet bende pcos var maalesef evet hem üzdü hemde biraz Umut oldu rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah içinde bizlerede

Keşke adetin 2. Günü girseydiniz bende kist oluştu ama ilaç vermedi hamilelik istiyorum diye inşallah kendiliğinden gider

siz bu ay klomen veya femara mı kullanmıştınız? ben klomen kullanınca 2 adet 8 cm kiste dönüşmüştü yumurtlarım adet de görmüştüm diğer yumurtaların çatlamasıyla.
Bende Klomen kullandım 6-7 tane yumurta vardı çatlamışlardı bir tanesi 52 mm ye yükselmiş halen adet olmadım acaba gebelik olma durumu olabilir mi ki

bana tüp bebek doktorumun dediği şey pcos larda bu tarz hapların çok dikkatli kullanılması gerektiği hatta hap değil iğne dozlarının iyi ayarlanması lazımmış kiste dönüşmemesi için. Millete 200 lük gonalf verirken bana bazen 37.5 bazen 75 veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…