Dış gebelik, kimyasal gebelik ihtimalini kese görene kadar doktorlarda sürekli dile getiriyor ama arkadaşınız mübarek size destek olma yerine maşallaah kusura bakmayın ama felaket tellalı gibi olmuş. Benim değerim beklenen adet günümde 149 du önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması. Sizin değeriniz gayet normalArkadaşlar merhaba , ben yenı üye oldum 4 aydır gebe kalmaya calısyordum ancak Allah nasıp etmemıstı, çok stres yaptıgım ıcın hatta hep kalamam Benim çocuğum olmayacak herhalde dıyordum kendı kendıme hatta ahtım vardı eger gebe kaldığımı öğrenırsem kadınlar kulübüne üye olacağım bende bu durumum stresle hamıle kalınırmı diye düşünenlere Umut olsun dıye , bugun adetıme 1 gün kala beta hcg degerım 201 çıktı çok mutluyum derken arkadaş adetının gecmesını bekle kımyasal olabılır yahut vücut onu yabancı cısım algılayıp dışarı atabılır dedı, degerım yeterınce yüksek bence ama , bu konuda bılgısı olan var mı?? Stres hıç bıtmeyecek galıba , korkuyorum
Yumurtlama gününden itibaren 14 gun sayacaksın canım. 14.gün adet günündür normalde.Bir de testı yarın yapmam gerek de bugun yapsam yanı 36. Saatte artış gorebılır mıyım acaba? Ya da yarin ızın alıp öyle gıdıp yaptırsam mı , özelde yaptırdım sımdı devlette farklı çıkar diye tekrar aynı yerde yaptırmak ıstiyorum
Dün yaptırdım 201 çıktı da kendımı tesellı edıyorm dıyorum ben ovulasyon kullanmasam adetım 5-6 gün gectı dıyecektımYumurtlama gününden itibaren 14 gun sayacaksın canım. 14.gün adet günündür normalde.
Ozelde yaptırdığın test kaç çıktı peki ve ne zaman yaptirdin?
Oncelikle hayırlı olsun. Arkadaşinizin bu yaklasimi hic iyi niyetle aoylenmis birsey gibi gelmedi bana. Insan once olumsuza mi odaklanir.Arkadaşlar merhaba , ben yenı üye oldum 4 aydır gebe kalmaya calısyordum ancak Allah nasıp etmemıstı, çok stres yaptıgım ıcın hatta hep kalamam Benim çocuğum olmayacak herhalde dıyordum kendı kendıme hatta ahtım vardı eger gebe kaldığımı öğrenırsem kadınlar kulübüne üye olacağım bende bu durumum stresle hamıle kalınırmı diye düşünenlere Umut olsun dıye , bugun adetıme 1 gün kala beta hcg degerım 201 çıktı çok mutluyum derken arkadaş adetının gecmesını bekle kımyasal olabılır yahut vücut onu yabancı cısım algılayıp dışarı atabılır dedı, degerım yeterınce yüksek bence ama , bu konuda bılgısı olan var mı?? Stres hıç bıtmeyecek galıba , korkuyorum
Iyı mı yaptım kötü mı yaptım bılmıyorum ama testı tekrarladım bugun yanı yaklaşık ılk testten 33 saat sonra ( degerım 200 den 336 ya yukselmıs ) kafam daha rahat Şimdı içim rahat ama belkı cahıl cesareti, Rabbim yardımcımız olsunOncelikle hayırlı olsun. Arkadaşinizin bu yaklasimi hic iyi niyetle aoylenmis birsey gibi gelmedi bana. Insan once olumsuza mi odaklanir.
Malesef o risk var evet. Ama benim ilk gebeligimde artis iyiydi, kese de gozuktu sonra bebek olusmadi ve dusuk yaptim. Ama bu herkeste olacak diye birsey yok. Ona bakarsaniz kalp atisini duyarsiniz kalbi durabilir, down sendromlu ya da baska rahatsizlikla dogabilir, dogumda bir anomali olabilir. Olabilir de olabilir. Kisacasi bu 9 ayin inanin her donemi risk.
Siz bence kulaginizi tikayin ve önunuze bakin. Pazartesi guzel haberleri aliriz insallah.
Bemce doktoru dinleyin ve bu kadar acele etmeyin. Stres yapmayınIyı mı yaptım kötü mı yaptım bılmıyorum ama testı tekrarladım bugun yanı yaklaşık ılk testten 33 saat sonra ( degerım 200 den 336 ya yukselmıs ) kafam daha rahat Şimdı içim rahat ama belkı cahıl cesareti, Rabbim yardımcımız olsun
Adet gecikmesinden sonraki gün en az 75 olsun istenir. Senin 400 olacak. Gayet sağlıklı bir değer. Gözün aydınArkadaşlar merhaba , ben yenı üye oldum 4 aydır gebe kalmaya calısyordum ancak Allah nasıp etmemıstı, çok stres yaptıgım ıcın hatta hep kalamam Benim çocuğum olmayacak herhalde dıyordum kendı kendıme hatta ahtım vardı eger gebe kaldığımı öğrenırsem kadınlar kulübüne üye olacağım bende bu durumum stresle hamıle kalınırmı diye düşünenlere Umut olsun dıye , bugun adetıme 1 gün kala beta hcg degerım 201 çıktı çok mutluyum derken arkadaş adetının gecmesını bekle kımyasal olabılır yahut vücut onu yabancı cısım algılayıp dışarı atabılır dedı, degerım yeterınce yüksek bence ama , bu konuda bılgısı olan var mı?? Stres hıç bıtmeyecek galıba , korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?