Kımyasal gebelık suphesı var mı?

Iyı mı yaptım kötü mı yaptım bılmıyorum ama testı tekrarladım bugun yanı yaklaşık ılk testten 33 saat sonra ( degerım 200 den 336 ya yukselmıs ) kafam daha rahat Şimdı içim rahat ama belkı cahıl cesareti, Rabbim yardımcımız olsun 🤲🤲🤲
Degeriniz gayet guzel artmis endiselenmeyin bosuna. 1500’lere ulastiginda vajinal ultrasonla, 3000’lerde cihaza gore degismekle beraber karindan ultrasonla keseyi gorebilirsiniz.

Arkadasiniz biraz patavatsizlik etmis, hic kafaniza takmayin. 5-6 gun gecmis de olabilir bat’iniz (bir onceki adetten hemen sonra ovulasyin testi yapip yapmadiginiza gore degisir durum. Mesela adetiniz bitince yumurtlayip, haberiniz olmayip sonra tekrar yumurtlamis da olabilirsiniz) ya da gec yumurtlamis da olabilirsiniz. Ama her halukarda +14 gun hesabi en dogru olan gibi gorunuyor bence.

Surekli yatmaniza gerek yok, hamilelik hastalik degildir. Normal hayatiniza biraz dikkat ederek devam edin.

Degeriniz yuksek ciktigi icin bence kiziniz olacak bu arada, lutfen cinsiyeti ogrenince yazin beni de etiketleyerek ☺️ Benim iki oglunda da 9’larda falan baslamisti beta hcg

Saglikla kucaginiza alin 🙏

Degeriniz gayet guzel artmis endiselenmeyin bosuna. 1500’lere ulastiginda vajinal ultrasonla, 3000’lerde cihaza gore degismekle beraber karindan ultrasonla keseyi gorebilirsiniz.

Arkadasiniz biraz patavatsizlik etmis, hic kafaniza takmayin. 5-6 gun gecmis de olabilir bat’iniz (bir onceki adetten hemen sonra ovulasyin testi yapip yapmadiginiza gore degisir durum. Mesela adetiniz bitince yumurtlayip, haberiniz olmayip sonra tekrar yumurtlamis da olabilirsiniz) ya da gec yumurtlamis da olabilirsiniz. Ama her halukarda +14 gun hesabi en dogru olan gibi gorunuyor bence.

Surekli yatmaniza gerek yok, hamilelik hastalik degildir. Normal hayatiniza biraz dikkat ederek devam edin.

Degeriniz yuksek ciktigi icin bence kiziniz olacak bu arada, lutfen cinsiyeti ogrenince yazin beni de etiketleyerek ☺ Benim iki oglunda da 9’larda falan baslamisti beta hcg

teşekkür ederım yorumlarınız ıcın mutlaka yazacağım ☺️☺️ Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler 😊

Biri okur da merak eder sonucu diye yazmak ıstedım
27.04.19 beta hcg 201 (sabah saatleri)
29.04.18 beta hcg : 576 (aksam saatlerı )oldu çok şükür sıkıntı yok gayet güzel arttı , Rabbım keseyı gormeyı ve bebışi gormeyı de nasıp eder ınsallah 😊

Biri okur da merak eder sonucu diye yazmak ıstedım
27.04.19 beta hcg 201 (sabah saatleri)
29.04.18 beta hcg : 576 (aksam saatlerı )oldu çok şükür sıkıntı yok gayet güzel arttı , Rabbım keseyı gormeyı ve bebışi gormeyı de nasıp eder ınsallah 😊
Hayırlı uğurlu olsun değerleriniz güzel artmış sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah:nazar:

Arkadaşlar merhaba , ben yenı üye oldum 4 aydır gebe kalmaya calısyordum ancak Allah nasıp etmemıstı, çok stres yaptıgım ıcın hatta hep kalamam Benim çocuğum olmayacak herhalde dıyordum kendı kendıme hatta ahtım vardı eger gebe kaldığımı öğrenırsem kadınlar kulübüne üye olacağım bende bu durumum stresle hamıle kalınırmı diye düşünenlere Umut olsun dıye , bugun adetıme 1 gün kala beta hcg degerım 201 çıktı çok mutluyum derken arkadaş adetının gecmesını bekle kımyasal olabılır yahut vücut onu yabancı cısım algılayıp dışarı atabılır dedı, degerım yeterınce yüksek bence ama , bu konuda bılgısı olan var mı?? Stres hıç bıtmeyecek galıba , korkuyorum
Arkadaşınıza epey şaşırdım moralini yukseltecegine seni dibe cekmis. Bu isler zor stres asla bitmiyor. Kese görünene kadar betanin artışını takip edip stres yasiyosun sonra kese var mi bebek varmi kalp atışı varmi ardından tarama testleri gelecek düşük ihtimali hep korkutacak o geçecek erken dogum riski basliycak suan arkadasinizdan pek farkın kalmadi ama toparliyorum 😂😂 korkmayın inanın dua edin sabredin Allah nasip edecekse kavuşmayı hicbirsey engel olamaz ona. Annelik boyle birsey daha ilk andan korkular hep basliyor. Kötüyü dusunup cagirmayin iyi düşünün kesede gorunecek kalp atisinida alacaksiniz

Arkadaşınıza epey şaşırdım moralini yukseltecegine seni dibe cekmis. Bu isler zor stres asla bitmiyor. Kese görünene kadar betanin artışını takip edip stres yasiyosun sonra kese var mi bebek varmi kalp atışı varmi ardından tarama testleri gelecek düşük ihtimali hep korkutacak o geçecek erken dogum riski basliycak suan arkadasinizdan pek farkın kalmadi ama toparliyorum 😂😂 korkmayın inanın dua edin sabredin Allah nasip edecekse kavuşmayı hicbirsey engel olamaz ona. Annelik boyle birsey daha ilk andan korkular hep basliyor. Kötüyü dusunup cagirmayin iyi düşünün kesede gorunecek kalp atisinida alacaksiniz
Insallah Rabbim nasıp eder de görürüm ınsallah🤲🤲😊

Degeriniz yuksek ciktigi icin bence kiziniz olacak bu arada, lutfen cinsiyeti ogrenince yazin beni de etiketleyerek ☺ Benim iki oglunda da 9’larda falan baslamisti beta hcg

Merhaba umarım bu mesajım size ulaşır cınsıyetı öğrenmek ıstemıstınız 😊 Bugun ögrendım cınsıyetı erkek 😊

Back
X