- 30 Mart 2009
- 14.591
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.120
- 1.123
Degeriniz gayet guzel artmis endiselenmeyin bosuna. 1500’lere ulastiginda vajinal ultrasonla, 3000’lerde cihaza gore degismekle beraber karindan ultrasonla keseyi gorebilirsiniz.Iyı mı yaptım kötü mı yaptım bılmıyorum ama testı tekrarladım bugun yanı yaklaşık ılk testten 33 saat sonra ( degerım 200 den 336 ya yukselmıs ) kafam daha rahat Şimdı içim rahat ama belkı cahıl cesareti, Rabbim yardımcımız olsun![]()
Arkadasiniz biraz patavatsizlik etmis, hic kafaniza takmayin. 5-6 gun gecmis de olabilir bat’iniz (bir onceki adetten hemen sonra ovulasyin testi yapip yapmadiginiza gore degisir durum. Mesela adetiniz bitince yumurtlayip, haberiniz olmayip sonra tekrar yumurtlamis da olabilirsiniz) ya da gec yumurtlamis da olabilirsiniz. Ama her halukarda +14 gun hesabi en dogru olan gibi gorunuyor bence.
Surekli yatmaniza gerek yok, hamilelik hastalik degildir. Normal hayatiniza biraz dikkat ederek devam edin.
Degeriniz yuksek ciktigi icin bence kiziniz olacak bu arada, lutfen cinsiyeti ogrenince yazin beni de etiketleyerek

Saglikla kucaginiza alin