Yok canim sıfırlandiginis gormedim ben korunacam diye cok üstüne dusmedum amaa hamile kaldimAyy ne güzel çok şanslısınız... O zaman siz beta hcg'nin düştüğünü de görmediniz?. Bana doktor 10 gün sonra illa kan ver düştüğünü görelim demişti. Sonuçlar bugün çıkar herhalde onu bekliyorum ben.
ayyy ne güzel inşallah ben de çok beklememYok canim sıfırlandiginis gormedim ben korunacam diye cok üstüne dusmedum amaa hamile kaldim
Meraba bende 1ay önce kimyasal gebelik yaşadım değerlerim 1hafta içinde normale düştü doktorum takipteydi ve değer normale düşünce rahim temizlenince korunmaya gerek yok dedi yani kimyasal gebelikte değer çok hızlı düşüyor benim 1haftada sıfırlanmıştı gerçi benim sizinki kadar yüksek değildi ama 6ay sürceni sanmıyorum kimyasal gebelikten sonraki ay hemen hamile kalanda var testiniz çıkmış kan testi yaptırın benceCanım doktor bana 6 ayda sıfırlanır demisti ama kanamanın artindan 396 dn 69 aa kadar dustu bi gunde yani 1 ayda ne kadar kalabilir ki değer beklemek istiyorum canim aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Ozlmadm17 çok sevindim değer güzel gidiyor sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın bende umutlandım şimdi inşallah benimde hemen olurAyy süper canım:) Devamı da böyle güzel olur inşallahçok sevindim. 2-3 güne kese de görünür :)
Eki Görüntüle 2127776 Eki Görüntüle 2127776 [/QUOTBen 2defa yorum yaptım ama tarihi farketmedim şuan nasılsınız hamileliğiniz devam ediyormu inşallah ediyordur merak ettim
Gecmis olsun sizin ne zaman oldu kimyasaldan sonra adet gordunuz muMeraba bende 1ay önce kimyasal gebelik yaşadım değerlerim 1hafta içinde normale düştü doktorum takipteydi ve değer normale düşünce rahim temizlenince korunmaya gerek yok dedi yani kimyasal gebelikte değer çok hızlı düşüyor benim 1haftada sıfırlanmıştı gerçi benim sizinki kadar yüksek değildi ama 6ay sürceni sanmıyorum kimyasal gebelikten sonraki ay hemen hamile kalanda var testiniz çıkmış kan testi yaptırın bence
Sağol benim mayıs ayında oldu 6gün kanamam oldu şuan 5gün falan var adetime bende umuyla olmamayı bekliyorum yani kimyasaldan sonra ilk ayımGecmis olsun sizin ne zaman oldu kimyasaldan sonra adet gordunuz mu
aynı o zaman benimle. benim de mayısta kimyasal oldu. 3 gün sürdü kanamam. sonra bitti ancak bi 10-15 gün sonra yeniden bi kanama oldu hafif. neyin nesi anlamadım ama benim de 5 gün var adet olacak mıyım diye bekliyorum.Sağol benim mayıs ayında oldu 6gün kanamam oldu şuan 5gün falan var adetime bende umuyla olmamayı bekliyorum yani kimyasaldan sonra ilk ayım
Hafif lekelenmelerde hamileliğin belirtilerinden olabilir yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesinizdir benim 2günün kaldı şuan adet olsanızda olmasanızda yazarsanız sevinirim merak ettimaynı o zaman benimle. benim de mayısta kimyasal oldu. 3 gün sürdü kanamam. sonra bitti ancak bi 10-15 gün sonra yeniden bi kanama oldu hafif. neyin nesi anlamadım ama benim de 5 gün var adet olacak mıyım diye bekliyorum.
yok benim ki yerleşme kanaması değildir. Perşembe bekliyorum benim de adet tarihim ama normal gecikme de yaşayabilirim. Bi önceki ay 18 günde adet oldum gibi bişi oldu.Hafif lekelenmelerde hamileliğin belirtilerinden olabilir yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesinizdir benim 2günün kaldı şuan adet olsanızda olmasanızda yazarsanız sevinirim merak ettim
Evet biraz değişik olmuş benim 6gün sürdü bitti bidaha olmadı hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin en kosa zamanda tekrar sağlıklı bi gebeliğimiz olur inşallah burda kahverengi lekelenmeleri olupta hamile olanlar okudum inşallah öyledir senindeyok benim ki yerleşme kanaması değildir. Perşembe bekliyorum benim de adet tarihim ama normal gecikme de yaşayabilirim. Bi önceki ay 18 günde adet oldum gibi bişi oldu.
yazarım tabi.
Yeni gördüm canım mesajlsri cok giremiyorum buraya ama hamileyim suan 4 bucuk aylik kimyasaldan sonra korunmaya rağmen kaldim insallah sende kalırsınEvet biraz değişik olmuş benim 6gün sürdü bitti bidaha olmadı hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin en kosa zamanda tekrar sağlıklı bi gebeliğimiz olur inşallah burda kahverengi lekelenmeleri olupta hamile olanlar okudum inşallah öyledir seninde
Ayy çok sevindim umut oldun bana tekrar kimyasal yaşamaktan çok korkuyodum sağlıklı bi gebelik olduğunu duymak çok sevindirdi beni çok sağol inşallah rabbim hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahYeni gördüm canım mesajlsri cok giremiyorum buraya ama hamileyim suan 4 bucuk aylik kimyasaldan sonra korunmaya rağmen kaldim insallah sende kalırsın
İnşallah sende hemen hamile kalırsın canim kimyasaldan sonra çabuk kaliniyor icini ferah tutAyy çok sevindim umut oldun bana tekrar kimyasal yaşamaktan çok korkuyodum sağlıklı bi gebelik olduğunu duymak çok sevindirdi beni çok sağol inşallah rabbim hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
İnşallah 2.adetimi oldum allah tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallahİnşallah sende hemen hamile kalırsın canim kimyasaldan sonra çabuk kaliniyor icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?