Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C

Canim bugun 10 da verdim cuma günü 10
Da versem olur dimi
Süper olur canım tam zamanı. Önceden kalmaysa düşmesi lazım. Ama yeni bi gebelikse yükselecektir. Bence Yeni bi gebelik çünkü en son 69du zaten. Ama işte ya yine kimyasalsa korkusu oluyor. Emin olamıyor insan. Peşpeşe kimyasal çok Nadiren DNA sorunlarında görülebiliyor normalde pek rastlanmıyor.

Süper olur canım tam zamanı. Önceden kalmaysa düşmesi lazım. Ama yeni bi gebelikse yükselecektir. Bence Yeni bi gebelik çünkü en son 69du zaten. Ama işte ya yine kimyasalsa korkusu oluyor. Emin olamıyor insan. Peşpeşe kimyasal çok Nadiren DNA sorunlarında görülebiliyor normalde pek rastlanmıyor.
Canim anlayamadigim gecen aydan kalan deger bu kadar çıkarmı neyse artık cuma günki degere gore anlicaza peki sence en az kac olmali cuma

Canim anlayamadigim gecen aydan kalan deger bu kadar çıkarmı neyse artık cuma günki degere gore anlicaza peki sence en az kac olmali cuma
Bence de sıfırlanmamış olsa bile 69'dan düşük bir değer olmalıydı bence. Dediğin gibi cuma günki sonuca göre konuşmak daha mantıklı. İşte 2 katı olsa 760-800 falan olmalı.

Bence de sıfırlanmamış olsa bile 69'dan düşük bir değer olmalıydı bence. Dediğin gibi cuma günki sonuca göre konuşmak daha mantıklı. İşte 2 katı olsa 760-800 falan olmalı.
Aynen canım cok teşekkür ederim cuma gunu yazsrim insallahi

Canım haftaya gitmeyi düşünüyorum doktor a gitmeyi boyle bir
Geç gidersen daha iyi tabi canım. Bebeği de görürsün. Sadece kese görününce boş gebelik mi korkusu oluyor. Ama direkt bebeği görürsen için rahat eder.

Kızlar merhabaa, kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi yaşadınız mı? Benim hiç gecikmezdi normalde bu ay gecikti bi acabalara düştüm ama bi danışayım dedim

Ben kimyasal gebelikten sonra hic korunmadim folik asite devam et dedi hemsire de onada devam ettim adet gunumu beklerken hamile kalmisim :)
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz :KK36: Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim de bişi soracaktım. Adet gününü beklerken o ara hiç ara kanamanız oldu mu?

Canım haftaya gitmeyi düşünüyorum doktor a gitmeyi boyle bir
Ayyy ne seviniyorum böyle kimyasaldan sonra hamile kalanları gördükçe :KK36: Bişi sorucam ben size. Benim düşük zamanı 3 gün falan kanama oldu sonra kesildi. Aradan bi 10 gün falan geçti yine hafif kanama göründü. Siz yaşadınız mı bunları.. Yoksa kanamanız tek seferde kesildi mi?

Ayyy ne seviniyorum böyle kimyasaldan sonra hamile kalanları gördükçe :KK36: Bişi sorucam ben size. Benim düşük zamanı 3 gün falan kanama oldu sonra kesildi. Aradan bi 10 gün falan geçti yine hafif kanama göründü. Siz yaşadınız mı bunları.. Yoksa kanamanız tek seferde kesildi mi?
Yok canim olmadi 1 hafta sürdü ve bitti zaten bittigi gunku ilişkiyle hamile kaldim

Yok canim olmadi 1 hafta sürdü ve bitti zaten bittigi gunku ilişkiyle hamile kaldim
Ayy ne güzel çok şanslısınız... O zaman siz beta hcg'nin düştüğünü de görmediniz?. Bana doktor 10 gün sonra illa kan ver düştüğünü görelim demişti. Sonuçlar bugün çıkar herhalde onu bekliyorum ben.

Back