Canim bugun 10 da verdim cuma günü 10Sen sıfırlanmadığına emin değilsin ya bence iki duruma da hazırla kendini. Yine de 2 gün sonra kan ver ama bence.
Süper olur canım tam zamanı. Önceden kalmaysa düşmesi lazım. Ama yeni bi gebelikse yükselecektir. Bence Yeni bi gebelik çünkü en son 69du zaten. Ama işte ya yine kimyasalsa korkusu oluyor. Emin olamıyor insan. Peşpeşe kimyasal çok Nadiren DNA sorunlarında görülebiliyor normalde pek rastlanmıyor.C
Canim bugun 10 da verdim cuma günü 10
Da versem olur dimi
Canim anlayamadigim gecen aydan kalan deger bu kadar çıkarmı neyse artık cuma günki degere gore anlicaza peki sence en az kac olmali cumaSüper olur canım tam zamanı. Önceden kalmaysa düşmesi lazım. Ama yeni bi gebelikse yükselecektir. Bence Yeni bi gebelik çünkü en son 69du zaten. Ama işte ya yine kimyasalsa korkusu oluyor. Emin olamıyor insan. Peşpeşe kimyasal çok Nadiren DNA sorunlarında görülebiliyor normalde pek rastlanmıyor.
Bence de sıfırlanmamış olsa bile 69'dan düşük bir değer olmalıydı bence. Dediğin gibi cuma günki sonuca göre konuşmak daha mantıklı. İşte 2 katı olsa 760-800 falan olmalı.Canim anlayamadigim gecen aydan kalan deger bu kadar çıkarmı neyse artık cuma günki degere gore anlicaza peki sence en az kac olmali cuma
Aynen canım cok teşekkür ederim cuma gunu yazsrim insallahiBence de sıfırlanmamış olsa bile 69'dan düşük bir değer olmalıydı bence. Dediğin gibi cuma günki sonuca göre konuşmak daha mantıklı. İşte 2 katı olsa 760-800 falan olmalı.
Rica ederim canım. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.Aynen canım cok teşekkür ederim cuma gunu yazsrim insallahi
Ayy süper canım:) Devamı da böyle güzel olur inşallah
Canım haftaya gitmeyi düşünüyorum doktor a gitmeyi boyle birAyy süper canım:) Devamı da böyle güzel olur inşallahçok sevindim. 2-3 güne kese de görünür :)
Geç gidersen daha iyi tabi canım. Bebeği de görürsün. Sadece kese görününce boş gebelik mi korkusu oluyor. Ama direkt bebeği görürsen için rahat eder.Canım haftaya gitmeyi düşünüyorum doktor a gitmeyi boyle bir
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğinizBen kimyasal gebelikten sonra hic korunmadim folik asite devam et dedi hemsire de onada devam ettim adet gunumu beklerken hamile kalmisim :)
Ayyy ne seviniyorum böyle kimyasaldan sonra hamile kalanları gördükçeCanım haftaya gitmeyi düşünüyorum doktor a gitmeyi boyle bir
Yok canim olmadi 1 hafta sürdü ve bitti zaten bittigi gunku ilişkiyle hamile kaldimAyyy ne seviniyorum böyle kimyasaldan sonra hamile kalanları gördükçeBişi sorucam ben size. Benim düşük zamanı 3 gün falan kanama oldu sonra kesildi. Aradan bi 10 gün falan geçti yine hafif kanama göründü. Siz yaşadınız mı bunları.. Yoksa kanamanız tek seferde kesildi mi?
Ayy ne güzel çok şanslısınız... O zaman siz beta hcg'nin düştüğünü de görmediniz?. Bana doktor 10 gün sonra illa kan ver düştüğünü görelim demişti. Sonuçlar bugün çıkar herhalde onu bekliyorum ben.Yok canim olmadi 1 hafta sürdü ve bitti zaten bittigi gunku ilişkiyle hamile kaldim
Yok hayir olmadi kimyasaldan sonra tekrar hamile kaldim cunku adet gormedenÖncelikle hayırlı olsun hamileliğinizBen de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim de bişi soracaktım. Adet gününü beklerken o ara hiç ara kanamanız oldu mu?
Çok sevindim.Yok hayir olmadi kimyasaldan sonra tekrar hamile kaldim cunku adet gormeden
Ben öyle hamile kaldım.Senin değerin çok yükselmeden düştü diye hatırlıyorum canım. Kalacağını sanmıyorum ama adetten hemen sonraki gün de hamile kalmak mucize olur heralde. Bilemedim yani. 2nci adet zamanına doğru mu yaptın testi.
Olabiliyormuş. Sonradan bi arkadaşım da öyle kaldı. Allah’ın mucizesi işte :)Ben öyle hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?