Canm baya koyulaşmış hamilesin tebrikler ben kimyasal geçirdiğimde silikti senn baya koyu bende senn gibi koyulaşana kadr test ypcm hadi hayrlısı olsn tebrikler:)
Silikleşmesi lazım koyulaşıyor:) yuppiiii
İnşallah canım ya insillah kimyasal degildirSilikleşmesi lazım koyulaşıyor:) yuppiiii
Bak kimyasal olmadığına emin olmak için bi yöntem var. Bhcg için kan verirken progesteron baktır. Düşükse kimyasal oluyor yüksekse sağlıklı oluyor. Eğer aklında kuşku varsa tabi. Kötü bişey varsa kendini hazırlarsın. İnşallah olmaz tabi bi daha.
Bak kimyasal olmadığına emin olmak için bi yöntem var. Bhcg için kan verirken progesteron baktır. Düşükse kimyasal oluyor yüksekse sağlıklı oluyor. Eğer aklında kuşku varsa tabi. Kötü bişey varsa kendini hazırlarsın. İnşallah olmaz tabi bi daha.
İnşallah canım Çok teşekkür ederim yarın sabah randevum var muhakkak haberdar ederim sizleri testim koyulaşmasaydı bu Umudumu olmazdi kizlarOzlmadm17 canım çok sevindim yaa :)
Hakkaten tek gunluk korunmasız ilişkide gebe kalmak mucize gibi :)
Ben de geçen ay kimyasal yasadm benim maks 11.7 de kaldı degerim. Adetim bittikten snra kan verdim beta <1,27 cıktı. Yani sıfırlanmış. Bana korunun falan demedi özellikle sordum gerek yok dedi.
Şimdi seni görünce böyle daha bi umutlandım bu ay için :)
İnşallah benim de bu ay tutar saglıkla olur inş :)
Kan ne zaman vereceksin hakkaten testler koyulaşmış :)
Benim de hiç koyulasmadı testlerim.
Gülsümün dediği gibi progesteron da baktır mutlaka :)
Hadi hayırlısı inşallah merakla bekliyorum ben de sonucunu :)
Canım benim degerimd cok hızlı dustu ve kanamam 1 hafta sürdü ilk tstt de bende gecen aydan kaldigini dusundum amaa ikinci testte baya koyulamsa olunca tamam dedim var bisiyler valla hakkımızda hayırlısı diyelimKimyasal gebelikte betahcg sifirlanana kadar haftada bir kan istendi benden kanamam uzun sürdü benim. 25 kasımdan ocak sonuna kadar. Herkesin ayni olmayabiliyor elbette ama benimki ocak sonunda sıfırlandı.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız siz.
Yapıyorlar genelde. Randevu alarak yapacaksan başka bi hastaneye gidiyordum doktorum progesteron ve bhcg vermemi söyledi dersin. Kimmiş doktorun falan der. Bu hastanede değil neden istediğini bilmiyorum dersin. Başka bi doktora paslayınca sıkıntı etmiyorlar :)Canım çok teşekkür ederim Peki ben bunu Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım söylediğim de yapar mı acaba
Canım çok teşekkür ederim Peki ben bunu Devlet Hastanesi'nde yaptıracağım söylediğim de yapar mı acaba
Göremeyebilir benim adet 5 gün geçtiğinde gördük keseyi. Ama rahimde kalınlaşma var mı diye bakmış olması lazım bişey demedi mi ?
Bu arada sonucun çıktı mı ?
Değer iyi ama değere göre yorum yapmak doğru değil bence. Sende bunu çok iyi biliyorsun canım. 2 gün sonra tekrar kan ver. Hatta tam 48 saat olmasına dikkat et. Bakalım sağlıklı mı. Progesteron verebildin mi. Kimyasal olup olmadığını anlarız ordan.Canım benimde 1 hafta geçti sonuc 381
Nasil sence
BakmadilarBDeğer iyi ama değere göre yorum yapmak doğru değil bence. Sende bunu çok iyi biliyorsun canım. 2 gün sonra tekrar kan ver. Hatta tam 48 saat olmasına dikkat et. Bakalım sağlıklı mı. Progesteron verebildin mi. Kimyasal olup olmadığını anlarız ordan.
Sen yine de kesesi görmeden kimseye duyurma olur mu?
Sen sıfırlanmadığına emin değilsin ya bence iki duruma da hazırla kendini. Yine de 2 gün sonra kan ver ama bence.Y
BakmadilarB
Canım doktor gecen aydan sifirlanmadigini sordu sikinti olabilir sanirim kafam karıştı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?