Senin değerin çok yükselmeden düştü diye hatırlıyorum canım. Kalacağını sanmıyorum ama adetten hemen sonraki gün de hamile kalmak mucize olur heralde. Bilemedim yani. 2nci adet zamanına doğru mu yaptın testi.Kızlar merhaba Bayadır yoktum gecen ay kimyasal gebelik yaşadım Doktor bir ay korunun dedi adetten sonraki 1 gün korunmadık sadece şu an test yaptım silik çizgi çıktı acaba geçen aydan kalan değerim tam sıfırlanmamış olabilir mi bilgisi olan kimyasal yasayan cevaplayabilirmi
Bi kan versene yaa. Bi gün korunarak zor ama bu kadar zaman hcg kalmaz yaa çok zor.Canım benim değerim 396 ya kadar çıktı Sonra kanamam başladı zaten kanamadan 1 gün sonra değer 69 a kadar düştü Bir hafta kadar adet oldum bittikten sonraki ilk gün korunmadık ve şuan Adetim 3 gün geçti bugün test yaptım aynı şekilde silik bir çizgi var ve adet belirtim yok Bana da böyle bir şey imkansız geliyor ama bilemedim
Canım doktor bana 6 ayda sıfırlanır demisti ama kanamanın artindan 396 dn 69 aa kadar dustu bi gunde yani 1 ayda ne kadar kalabilir ki değer beklemek istiyorum canim aynı şeyi yaşamak istemiyorumBi kan versene yaa. Bi gün korunarak zor ama bu kadar zaman hcg kalmaz yaa çok zor.
6 ay da mı sıfırlanır dedi. Saçmalamış bence o. Çok hızlı düşüşe geçmiş. Şöyle düşündüm ben. Adetin 8nci günü korunmasız ilişki olmuş spermler de 2-3 gün yaşıyor sen adetin 9-10-11'nci günleri yumurtladıysan tutma ihtimali var. Ama sen yine de bekle dediğin gibi hayal kırıklığı olmasından da beklemek daha iyi.Canım doktor bana 6 ayda sıfırlanır demisti ama kanamanın artindan 396 dn 69 aa kadar dustu bi gunde yani 1 ayda ne kadar kalabilir ki değer beklemek istiyorum canim aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Bak canım test de bu6 ay da mı sıfırlanır dedi. Saçmalamış bence o. Çok hızlı düşüşe geçmiş. Şöyle düşündüm ben. Adetin 8nci günü korunmasız ilişki olmuş spermler de 2-3 gün yaşıyor sen adetin 9-10-11'nci günleri yumurtladıysan tutma ihtimali var. Ama sen yine de bekle dediğin gibi hayal kırıklığı olmasından da beklemek daha iyi.
Çok bariz var canım. Ama kimyasalda değer sıfırlanana kadar doktor kontrolünde olmak gerekiyormuş. En iyisi sen pozitif ya da negatif diye düşünmeden bi doktora git. Bi ultrasonla baksınlar kan ver. Takipte ol yani. Şu an için en mantıklısı bu. Bu kadar zamanda hcg kalacağını sanmam ama yine de her durumu düşünmek lazım.
Canim esim 1 hafta bekleme taraftari bende öyle düşünüyorum bakalim ama adet belirtim yok kesinlikleÇok bariz var canım. Ama kimyasalda değer sıfırlanana kadar doktor kontrolünde olmak gerekiyormuş. En iyisi sen pozitif ya da negatif diye düşünmeden bi doktora git. Bi ultrasonla baksınlar kan ver. Takipte ol yani. Şu an için en mantıklısı bu. Bu kadar zamanda hcg kalacağını sanmam ama yine de her durumu düşünmek lazım.
İnşallah sağlıklı bi hamileliktir bişey varsa da. Haberdar et beni de.Canim esim 1 hafta bekleme taraftari bende öyle düşünüyorum bakalim ama adet belirtim yok kesinlikle
İnşallah canım ederim eger kotu bi durum varsa aklima gelmez yazamayabilitimİnşallah sağlıklı bi hamileliktir bişey varsa da. Haberdar et beni de.
Canm bende bu ay yaşadım. Zaten değerim 9du snra 8 düştü rahimde kalınlaşma var dedi dr bana. Zaten adet oldum baya parçalı olmştr gecen test yaptm silik bile çkmadı temzlenmişimdir deme ben sen öle diyince korktm brazÇok bariz var canım. Ama kimyasalda değer sıfırlanana kadar doktor kontrolünde olmak gerekiyormuş. En iyisi sen pozitif ya da negatif diye düşünmeden bi doktora git. Bi ultrasonla baksınlar kan ver. Takipte ol yani. Şu an için en mantıklısı bu. Bu kadar zamanda hcg kalacağını sanmam ama yine de her durumu düşünmek lazım.
Tabi canım iyi ol yeter. Kendine dikkat et.İnşallah canım ederim eger kotu bi durum varsa aklima gelmez yazamayabilitim
Bu kötü bişey değil ki sağlıklı gitmeyen hamileliğin sonlanmış. Yeni gebelik için artık hazır. Neyden korktun anlamadım.Canm bende bu ay yaşadım. Zaten değerim 9du snra 8 düştü rahimde kalınlaşma var dedi dr bana. Zaten adet oldum baya parçalı olmştr gecen test yaptm silik bile çkmadı temzlenmişimdir deme ben sen öle diyince korktm braz
Dedin ya değer sıfırlanana kadar ondn cnm imş tutsr yaBu kötü bişey değil ki sağlıklı gitmeyen hamileliğin sonlanmış. Yeni gebelik için artık hazır. Neyden korktun anlamadım.
Eninde sonunda sıfırlanır ama takipte olmak daha iyi. Hem böyle acaba sıfırlanmamış mı diye şüphe kalmazdı. İnşallah tutar.Dedin ya değer sıfırlanana kadar ondn cnm imş tutsr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?