KİMYASAL GEBELİK SONRASI TEST SONUCU

Su-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
55
21
39
Herkese Merhabalar ; Aranıza yeni katıldım . 1 senelik evliyim ve yaşım 38 . 1 senedir de deniyoruz . Doktor kontrollerini de yaptırdık hsg vs herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür ama yaşım itibari ile doktor aşılama yapalım dedi henüz bu işleme başlamadan ve Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ve 10 günlük kanamadan sonra normale döndüm . Doktor kontrolüne gittiğimde yumurta kalitesini arttırmak icin vitamin verdi . Onu kullandım yaklaşık 26 gündür sabah akşam içiyorum . Bu ay regl dönemimde tekrar gidip işlemlere başlanacaktı . Ama regl dönemim birkaç gün geçti . Kasikta kramp ve sırtta ağrı ve göğüs uclarimda minik kabarcıklar mevcut . Test alıp bu sabah yaptım ekteki görseldeki gibi çıktı ne yapmam gerekir acaba ; geçen seferki gibi olmasından korkuyorum bu nedenle de aileyi umutlandırmamak için henüz kimseye birsey söylemedim . Tekrar kimyasal yasar mıyım sevinemedim de açıkçası ; Suan nasıl bir yol izlemeliyim hemen kan tahlili yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkür ederim.

Eklentiler

• 54E4554D-F1BE-4C5E-A88C-1873BBC1D86D.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 364
aşkım kan tahlili yaptır tabiki, beklemen için bir sebep yok çizgi çok belirgin. kimyasal geçirip geçirmediğini anlayabilmek içinde 2 günde bir kan ver ve artışını takip et. burdan arkadaşım kimyasalın hemen üstüne hamile kaldı ve şuan sağlıklı gözüküyor umarım seninde gebeliğin sağlıklıdır bebişini kucağına alırsın

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim , insaallah benim için de oyle olur tamamdır bugün kan tahlili vereyim o vakit , kimseye soylemeden nasil halledeceğim onu düşünüyorum . Kan tahlilini Pazartesi günü yaptırsam sizce sorun olur mu yoksa bugün mutlaka vermem mi lazım

Vallahi bende 2. Bebegime hamile kalmadan once kimyasal gecirdim ve bi sonraki ay yine hamile kaldim teste bakilacak olursa gümbür gümbür geliyor değer 50 nin üzerinde duruyor hayirli ugurlu olsun yine de 2 gunde 1 kan verip takip edin derim kimyasalda deger cok ileriye gidemiyor ben regl gunumde adet olmustum bakmasam anlamazdm bile hamile oldugumu

İnsaallah benimde sağlıklı bir hamileliğim olur bu sefer Haklısınız tamamdır ben şimdi ilk olarak kan tahlili vereyim o halde beklemeden. Sonrası için umarım hersey güzel ilerler

Kan testi yaptır canım, hamilesin

Bence gayet belirgin çizgi kan verin

94.02 sonuç çıktı ; doktorum bugün izinli imiş Pazartesi günü gösterebileceğim insaallah

İki gün sonra tekrar beta verin yükselişine bakın
Maalesef yine kimyasal olduğunu söyledi doktor , tekrar bugün kan verdim 98 çıktı , iki katı olması gerekirmiş . Cuma gününe kadar kanama ile atar dediler yine sonu hüsran

Maalesef yine kimyasal olduğunu söyledi doktor , tekrar bugün kan verdim 98 çıktı , iki katı olması gerekirmiş . Cuma gününe kadar kanama ile atar dediler yine sonu hüsran
Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim mutlu haberi kısa zamanda almayı nasip etsin

Günün kaç gün geçmisti acaba test yaptığında benim 13 gün geçmisti ve bundan daha silikti çizgi dün kan verdim 58.8 kimyasal olabilir mi?

Kardeşim inşallah bir dahaki sefere hamile kalırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben de bugün kimyasal gibi geçirdiğimi öğrendim değerim 39'du 3 gün önce Şimdi 23'e düşmüş kahverengi lekelenmem var sizde lekelenme falan oldu mu, dahası ilk kahverengi sonra kırmızımsı Koyu pembe gibi Akıntım oldu lekelenmeden fazlaydı Biraz sonra tekrar kahverengiye döndü Doktor bir haftaya kadar adet görürsün dedi Şimdi Benim Bu Yaşadığım adet değil mi Fikri olan var mı yani kahverengi Akıntım devam ediyor ince çizgi halinde, Ayrıca bu kimyasalı düşürmek Adete giriyor mu kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…