Vallahi bende 2. Bebegime hamile kalmadan once kimyasal gecirdim ve bi sonraki ay yine hamile kaldim teste bakilacak olursa gümbür gümbür geliyor değer 50 nin üzerinde duruyor hayirli ugurlu olsun yine de 2 gunde 1 kan verip takip edin derim kimyasalda deger cok ileriye gidemiyor ben regl gunumde adet olmustum bakmasam anlamazdm bile hamile
İnsaallah benimde sağlıklı bir hamileliğim olur bu seferVallahi bende 2. Bebegime hamile kalmadan once kimyasal gecirdim ve bi sonraki ay yine hamile kaldim teste bakilacak olursa gümbür gümbür geliyor değer 50 nin üzerinde duruyor hayirli ugurlu olsun yine de 2 gunde 1 kan verip takip edin derim kimyasalda deger cok ileriye gidemiyor ben regl gunumde adet olmustum bakmasam anlamazdm bile hamile oldugumu
Kan testi yaptır canım, hamilesinHerkese Merhabalar ; Aranıza yeni katıldım . 1 senelik evliyim ve yaşım 38 . 1 senedir de deniyoruz . Doktor kontrollerini de yaptırdık hsg vs herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür ama yaşım itibari ile doktor aşılama yapalım dedi henüz bu işleme başlamadan ve Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ve 10 günlük kanamadan sonra normale döndüm . Doktor kontrolüne gittiğimde yumurta kalitesini arttırmak icin vitamin verdi . Onu kullandım yaklaşık 26 gündür sabah akşam içiyorum . Bu ay regl dönemimde tekrar gidip işlemlere başlanacaktı . Ama regl dönemim birkaç gün geçti . Kasikta kramp ve sırtta ağrı ve göğüs uclarimda minik kabarcıklar mevcut . Test alıp bu sabah yaptım ekteki görseldeki gibi çıktı ne yapmam gerekir acaba ; geçen seferki gibi olmasından korkuyorum bu nedenle de aileyi umutlandırmamak için henüz kimseye birsey söylemedim . Tekrar kimyasal yasar mıyım sevinemedim de açıkçası ; Suan nasıl bir yol izlemeliyim hemen kan tahlili yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkür ederim.
Bence gayet belirgin çizgi kan verinHerkese Merhabalar ; Aranıza yeni katıldım . 1 senelik evliyim ve yaşım 38 . 1 senedir de deniyoruz . Doktor kontrollerini de yaptırdık hsg vs herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür ama yaşım itibari ile doktor aşılama yapalım dedi henüz bu işleme başlamadan ve Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ve 10 günlük kanamadan sonra normale döndüm . Doktor kontrolüne gittiğimde yumurta kalitesini arttırmak icin vitamin verdi . Onu kullandım yaklaşık 26 gündür sabah akşam içiyorum . Bu ay regl dönemimde tekrar gidip işlemlere başlanacaktı . Ama regl dönemim birkaç gün geçti . Kasikta kramp ve sırtta ağrı ve göğüs uclarimda minik kabarcıklar mevcut . Test alıp bu sabah yaptım ekteki görseldeki gibi çıktı ne yapmam gerekir acaba ; geçen seferki gibi olmasından korkuyorum bu nedenle de aileyi umutlandırmamak için henüz kimseye birsey söylemedim . Tekrar kimyasal yasar mıyım sevinemedim de açıkçası ; Suan nasıl bir yol izlemeliyim hemen kan tahlili yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkür ederim.
Verdim sonucu bekliyorum insaalllahKan testi yaptır canım, hamilesin
Hadi insaallah , verdim kan tahlili bekliyorum dualarınızı beklerimBence gayet belirgin çizgi kan verin
Hayırlı haberleri almanız dileğiyleHadi insaallah , verdim kan tahlili bekliyorum dualarınızı beklerim
Hayırlı haberleri almanız
Sağlıklı artsın inşallah değerlerin94.02 sonuç çıktı ; doktorum bugün izinli imiş Pazartesi günü gösterebileceğim insaallah
İki gün sonra tekrar beta verin yükselişine bakın94.02 sonuç çıktı ; doktorum bugün izinli imiş Pazartesi günü gösterebileceğim insaallah
Maalesef yine kimyasal olduğunu söyledi doktor , tekrar bugün kan verdim 98 çıktı , iki katı olması gerekirmiş . Cuma gününe kadar kanama ile atar dedilerİki gün sonra tekrar beta verin yükselişine bakın
Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim mutlu haberi kısa zamanda almayı nasip etsinMaalesef yine kimyasal olduğunu söyledi doktor , tekrar bugün kan verdim 98 çıktı , iki katı olması gerekirmiş . Cuma gününe kadar kanama ile atar dedileryine sonu hüsran
Günün kaç gün geçmisti acaba test yaptığında benim 13 gün geçmisti ve bundan daha silikti çizgi dün kan verdim 58.8 kimyasal olabilir mi?Herkese Merhabalar ; Aranıza yeni katıldım . 1 senelik evliyim ve yaşım 38 . 1 senedir de deniyoruz . Doktor kontrollerini de yaptırdık hsg vs herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür ama yaşım itibari ile doktor aşılama yapalım dedi henüz bu işleme başlamadan ve Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ve 10 günlük kanamadan sonra normale döndüm . Doktor kontrolüne gittiğimde yumurta kalitesini arttırmak icin vitamin verdi . Onu kullandım yaklaşık 26 gündür sabah akşam içiyorum . Bu ay regl dönemimde tekrar gidip işlemlere başlanacaktı . Ama regl dönemim birkaç gün geçti . Kasikta kramp ve sırtta ağrı ve göğüs uclarimda minik kabarcıklar mevcut . Test alıp bu sabah yaptım ekteki görseldeki gibi çıktı ne yapmam gerekir acaba ; geçen seferki gibi olmasından korkuyorum bu nedenle de aileyi umutlandırmamak için henüz kimseye birsey söylemedim . Tekrar kimyasal yasar mıyım sevinemedim de açıkçası ; Suan nasıl bir yol izlemeliyim hemen kan tahlili yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkür ederim.
Kardeşim inşallah bir dahaki sefere hamile kalırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMaalesef yine kimyasal olduğunu söyledi doktor , tekrar bugün kan verdim 98 çıktı , iki katı olması gerekirmiş . Cuma gününe kadar kanama ile atar dedileryine sonu hüsran