- 6 Şubat 2016
- 2.674
- 2.603
- 33
- Konu Sahibi mavinin50tonu
yarın doktora gideceğim kızlar en son geçen hafta çarşamba değerim 59 a düşmüştü 1 hafta sonra gel dedi sonuç ne merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kimyasal geçirdim beta hcg sağlıklı yükselmiyordu şimdi tekrar gebeyim 11 haftaya giriyoruz bana beklemene gerek yok demişlerdi ama ben 3 ay bekledim yanlış yaptım kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyormuş . Ocakta yaptım 7. Ayda hamile kaldım uzadı bayaMerhaba bat günü 29.06 da hamile olduğumu öğrendim beta hcg 218 çıktı ve daha sonra çok az bi şekilde arttı max 240 ı gördüm doktor sağlıksız gebelik dedi ve düşeceğini söyledi. Öyle de oldu 11.07 de kanamam başladı ve her zamanki gibi 5 gün sürdü. Adetim bitince beta hcg değerim 1.2 ye düştü. 24.07 de ovülasyon testim poz. çıktı ve tekrar bebek denedik sizce kötü mü yaptım hemen gebelik düşünmek doğru mu?
Ben 7. Ayın sonunda kaldım bekleyin :)Kimyasal gebelik geçireli 6 ay oldu hala kalamadım bu ay femara ve çatlatma iğnesi denedik olmadı
Ben de kimyasal geçireli 6 ay oldu hala hamile kalamadım sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum çok üzülüyorumKimyasal gebelik geçireli 6 ay oldu hala kalamadım bu ay femara ve çatlatma iğnesi denedik olmadı
Herhangi bir şey kullandınız mı peki ? Benim de kimyasaldan sonra 6 kez regl oldum olmadı. 1 ay klomen 1 ay femera kullandım. Bu ay da femera kullanıyorum. Neden olmuyor anlamıyorumBen 7. Ayın sonunda kaldım bekleyin :)
Ben sadece folik asit kullandım 7. Aydan sonra oldum bende herhangi bi problem yoktuHerhangi bir şey kullandınız mı peki ? Benim de kimyasaldan sonra 6 kez regl oldum olmadı. 1 ay klomen 1 ay femera kullandım. Bu ay da femera kullanıyorum. Neden olmuyor anlamıyorum
Herhangi bir şey kullandınız mı peki ? Benim de kimyasaldan sonra 6 kez regl oldum olmadı. 1 ay klomen 1 ay femera kullandım. Bu ay da femera kullanıyorum. Neden olmuyor anlamıyorum
1 haftadır tatildeydim giremedim hiç buralara. Eve döner dönmez test yaptım bugün ama hiçbir şey çıkmadı yine bu ayda olmadı. Yumurtlamaya göre pazartesi bat olsa çıkardı. Sen naptın ?Canım nasılsınn
Var mı bi gelişme
Durumlae nasıll merak ettim seni
Benimde kardeşimin düğünü falan vardı1 haftadır tatildeydim giremedim hiç buralara. Eve döner dönmez test yaptım bugün ama hiçbir şey çıkmadı yine bu ayda olmadı. Yumurtlamaya göre pazartesi bat olsa çıkardı. Sen naptın ?
Merhaba canım. Pek iyi değillim aslında. İlk femeraya başlarken doktorum eşinde üroloğa gidip test versin demişti ama biz bir iki ay femera ile deneyelim dedik. Olmayınca bu ay gidip eşim test verdi. Sperm sayısı, hızı, morfolojisi düşük çıktı. Doktor da genetik test ve karyotip test istedi. Genetik test için kan verdi sonucu bekliyoruz. Keşke başta gidip spermiogram testi yaptırsaymışız boşuna vakit kaybettik. Artık bakalım sonuçlara göre nasıl bi süreç bizi bekliyor bilmiyorum. Senin de eşin test yaptırmadıysa mutlaka gidin yaptırın bazen sorun başka oluyor biz başka yerde arıyoruz . İnşallah senin tutar bu ay. Ben eşimin durumu netleşene kadar bir şey kullanmayacağım sadece yumurtlama dönemini değerlendiririz heralde
Geçmiş olsunn kuzuMerhaba canım. Pek iyi değillim aslında. İlk femeraya başlarken doktorum eşinde üroloğa gidip test versin demişti ama biz bir iki ay femera ile deneyelim dedik. Olmayınca bu ay gidip eşim test verdi. Sperm sayısı, hızı, morfolojisi düşük çıktı. Doktor da genetik test ve karyotip test istedi. Genetik test için kan verdi sonucu bekliyoruz. Keşke başta gidip spermiogram testi yaptırsaymışız boşuna vakit kaybettik. Artık bakalım sonuçlara göre nasıl bi süreç bizi bekliyor bilmiyorum. Senin de eşin test yaptırmadıysa mutlaka gidin yaptırın bazen sorun başka oluyor biz başka yerde arıyoruz . İnşallah senin tutar bu ay. Ben eşimin durumu netleşene kadar bir şey kullanmayacağım sadece yumurtlama dönemini değerlendiririz heralde
Bende gecen ayin 22 sinde kimyasal gebelik gecirdim halrn adet olmadim ve test yapmak istedim gebelik varmi sizce bakarmisinizMerhaba bat günü 29.06 da hamile olduğumu öğrendim beta hcg 218 çıktı ve daha sonra çok az bi şekilde arttı max 240 ı gördüm doktor sağlıksız gebelik dedi ve düşeceğini söyledi. Öyle de oldu 11.07 de kanamam başladı ve her zamanki gibi 5 gün sürdü. Adetim bitince beta hcg değerim 1.2 ye düştü. 24.07 de ovülasyon testim poz. çıktı ve tekrar bebek denedik sizce kötü mü yaptım hemen gebelik düşünmek doğru mu?
Merhaba benimde testim böyle çıkmıştı yüksek ihtimalle hamilesinizBende gecen ayin 22 sinde kimyasal gebelik gecirdim halrn adet olmadim ve test yapmak istedim gebelik varmi sizce bakarmisiniz
Evet kan testi verdim 548 cikti beta umarim duzenli artar ayni seyi ysamamMerhaba benimde testim böyle çıkmıştı yüksek ihtimalle hamilesiniz
Hayırlı olsun kötüyü düşünmeyin sağlıkla inşallahEvet kan testi verdim 548 cikti beta umarim duzenli artar ayni seyi ysamam
Insallah bugunde test verdim 2940 olmus degerHayırlı olsun kötüyü düşünmeyin sağlıkla inşallah
Kaç olduktan sonra kalp atışı duyulabiliyordu. Ben çok erken gidip duyamamıştım ama sonra ne zaman gittim hatırlamıyorumInsallah bugunde test verdim 2940 olmus deger