Kimyasal gebelik sonrası ne zaman gebe kaldınız?

İnşallah bekleyen herkese nasip olsun güzel haberler vermek 🤲🌸
Ayy inşallah çok teşekkür ederim bende acaba çok umutlanmasam mi diyodum korkuyorum ister istemez o kadar yaklasmistim diyorum her seferinde aklıma geliyor yarım kalışım. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum hatta üç aydır asitli içecek bile içmiyorum inşallah burda yeniden mutluluğumu sizlerle paylasabilirim

COk haklısın inşallah benimde çok sürmeden gelir bebeğim Allah büyük 🤲🏻 benim ilk gün çok yoğundu kanamam ağrımda çok siddetliydi Dolorex içtim ona rağmen sadece ağrım hafiflemisti şuan 3.gundeyim hala kanamam var bilmiyorum kaç gün sürecek normalde reglimin yarın bitmesi gerek inşallah bir sorun yaşamam
yok yok endişe etme allahın izniyle bişey olmaz 🙂↔️🙂↔️

Hemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum 😓
Merhaba doktora gittiniz mi? Ben de geçen hafta kimyasal gebeliğimi öğrendim dün doktora gittiğimde genetik test yaptırmamızı ve test sonucu çıkana kadar korunmamızı önerdi

Merhaba doktora gittiniz mi? Ben de geçen hafta kimyasal gebeliğimi öğrendim dün doktora gittiğimde genetik test yaptırmamızı ve test sonucu çıkana kadar korunmamızı önerdi
Merhaba Randevu almıştım daha gitmedim ayın 8'inde gidicem inşallah.. bana da gel mutlaka demişti muayene edicektir diye düşünüyorum.. sizi muayene etti mi? Korunmayı genelde öneriyolar ama burda çoğunda korunmadan hamile kalanları duydum o yüzden bana korun desede pek korunmam diye düşünüyorum.. zaten 3'ten fazla kimyasal için skıntı görüyorlar diye biliyorum

Merhaba Randevu almıştım daha gitmedim ayın 8'inde gidicem inşallah.. bana da gel mutlaka demişti muayene edicektir diye düşünüyorum.. sizi muayene etti mi? Korunmayı genelde öneriyolar ama burda çoğunda korunmadan hamile kalanları duydum o yüzden bana korun desede pek korunmam diye düşünüyorum.. zaten 3'ten fazla kimyasal için skıntı görüyorlar diye biliyorum
Evet alttan muayeneyle rahmime baktı iyi durumda olduğunu söyledi ama Kasım ayında kürtaj olmuştum o sebeple de söylemiş olabilir diye düşündüm, rahim dinlensin ve genetik test sonucuna göre ilerleriz dedi hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Evet alttan muayeneyle rahmime baktı iyi durumda olduğunu söyledi ama Kasım ayında kürtaj olmuştum o sebeple de söylemiş olabilir diye düşündüm, rahim dinlensin ve genetik test sonucuna göre ilerleriz dedi hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Hii ondan demiş olabilir geçmiş olsun kürtaj ne için olmustunuz? Bide kaç aydır deniyorsunuz

Hii ondan demiş olabilir geçmiş olsun kürtaj ne için olmustunuz? Bide kaç aydır deniyorsunuz
Teşekkür ediyorum kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 8 haftayı geçmişti biraz. Kürtajdan sonra ilk reglimi yaklaşık iki ay sonra Ocak ayında gördüm, o zamanlarda korunmamız önerilmişti. Şubatta korunmadık gebelik olmadı bu ay kimyasal gebelik oldu.

Selamlar bende Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım, Türkiye de yaşamıyoruz Türkiye'ye döndüm orada bütün tahlilleri yaptırdım ve doktor rahmimin temizlendigini herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve 3 hafta daha bugün oldu kocamın yanına doneli ya geldiğim gün ya da ertesi günü bebek tutmuş şuan da hamileyim yani kimyasaldan hemen sonra oluyor bir kere regl oldum ve ve bu ara içerisinde yanyana olmadığımız için bir ilişki de olmadı ilk ilişkilerde tuttu. Ben ayrı olarak bal çörek otu tarçın da yaptım ve onun da iyi geldiğini düşünüyorum, geçen ay bu kür sonrasi ilk defa bu kadar çok yumurtlama gördüm. Testlerimi de ekliyorum nasip olsa önümüzdeki pazartesi ultrasona gidecegim. Burada kan takibi diye bir şey olmadıği için en azından kendim testler ile takip ediyorum

Eklentiler

• 1000014970.webp
    1000014970.webp
    23 KB · Görüntüleme: 19
Kimyasal gebelik için annemler hep vücut rahmi temizler der ne kadar doğrudur bilmiyorum ama küçük küçük kistlerim vardı mesela o gebelikle beraber gerçekten temizlendi benim yumurtalıklar hiçbir şey kalmadı

Doğrudur tabi benim kürtaj geçmişimin olması hem de bu ay kimyasal gebelik deneyimleyince kürtaj öncesinde benzer şeyleri yaşadığım yani reglimin geciktiği ama test yapmadığım zamanda bir kez daha kimyasal gebelik olabileceğine dair şüphemin olmasından sebep genetik testi sonuçlarına göre ilerlemek daha doğru geliyor bu aşamada, umarım gönlümüzden geçenlerin en hayırlısı olsun 🙏🏻

Teşekkür ediyorum kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 8 haftayı geçmişti biraz. Kürtajdan sonra ilk reglimi yaklaşık iki ay sonra Ocak ayında gördüm, o zamanlarda korunmamız önerilmişti. Şubatta korunmadık gebelik olmadı bu ay kimyasal gebelik oldu.
Hayırlısı olsun inşallah kimyasal her kadının yaşadığı bişey o yüzden kafaya takmamak gerekiyormuş tabi yine de test vermek daha doğru bişey varsa erkenden tedbir almak iyidir.. bakalım bana ne diyecek doktor 🤷🏻‍♀️ salı günü gidicem

Hemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum 😓
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bir sonraki ay hamile kalmıştım 2 buçuk aylıkken düşük yaptım üstüne 3 ay geçti yine kimyasal geçirdim bakalım. Kişiden kişiye değişiyor açıkçası kalabilirsin de hamile kimyasal gebelik ya da düşük sonraki hamileliğini etkilemiyor çünkü

Hemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan oluru
Ben diğer ayı hamile kaldım inşallah sizinde hemen tutar

Bende şuan kimyasal geçiriyorum geçen senede aynısı olmuştu bir sene sonra gebe kaldım yine kimyasal oldu😞

Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bir sonraki ay hamile kalmıştım 2 buçuk aylıkken düşük yaptım üstüne 3 ay geçti yine kimyasal geçirdim bakalım. Kişiden kişiye değişiyor açıkçası kalabilirsin de hamile kimyasal gebelik ya da düşük sonraki hamileliğini etkilemiyor çünkü
Geçmiş olsun zor süreçler rabbim hayırlısını versin 🤲🏻🌸

Bende şuan kimyasal geçiriyorum geçen senede aynısı olmuştu bir sene sonra gebe kaldım yine kimyasal oldu😞
Geçmiş olsun çok zor bir durum ben çok etkilendim sizin ikinciymis daha kötü olmussunuzdur sabır edin rabbim verir elbet🤲🏻🌸 ben yeni yeni toparladım reglm bitti ovulasyon dönemini bekliyorum yarında doktor kontrolüm var... Siz doktora gitmediniz kimyasal sonrası.. bana gel demişti gidicem yarın

Ayy maşallah 🧿💙 inşallah tutar benimde bir yandan umutluyum bir yandan tereddüt ediyorum olmazsa diye ama nasip ....
Ben ilk kimyasal gebelikte doktor çok gzuel bir sey demekki hamile kalabiliyor mussun tüpler açık ve gebelik engel olan bişey yok . Sizin ki de o şekilde inşallah kısa süre sonra hayırlı haberi alırsınız

Back
X