Ya canım senin kanda pozıtıf değil miydiHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
Uzun zamandır seni burda görüyorum bizde aynı 10 aydır istiyoruz bakalım adet günüm bugün ama hiç ağrım yok veya hamilelik belirtisi bakalım artık hayırlısıHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
Çok geçmiş olsun içini ferah tut Allah büyükHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
Ya canım senin kanda pozıtıf değil miydi
Uzun zamandır seni burda görüyorum bizde aynı 10 aydır istiyoruz bakalım adet günüm bugün ama hiç ağrım yok veya hamilelik belirtisi bakalım artık hayırlısı
Çok teşekkür ederim canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama kötü hissediyorum henüz üzerimdeki duygusallığı atamadım galiba .... Kanda pozitifti ama beta düşmeye başladı yükseleceği yerde. Kimyasala döndü işte. bu kadar bebeğe yaklasmışken sevincim yarım kaldı maalesefÇok geçmiş olsun içini ferah tut Allah büyük
Merhaba. Ben kimyasal gebelik geçirdikten 6 ay sonra hamile kaldım. Ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalanlar çokmuş. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Allah büyüktür.Hemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
ben dediğin gruptayım tekrar regl olmadan hamile kaldım, ki doktor bana rahim duvarın çok incelmiş 2-3 adete toplar gebelik beklentin olmasın demişti bende hiç ümitli değildim ama allah ol diyince oluyor çok üzülmüştüm bende kimyasaldan ilk defa karşılaştığım bi terimdi seni çok iyi anlıyorum inşallah allahım sana da nasip ederHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
MerhabaMerhaba. Ben kimyasal gebelik geçirdikten 6 ay sonra hamile kaldım. Ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalanlar çokmuş. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Allah büyüktür.
Amiinn inşallah rabbim duysun sesimiben dediğin gruptayım tekrar regl olmadan hamile kaldım, ki doktor bana rahim duvarın çok incelmiş 2-3 adete toplar gebelik beklentin olmasın demişti bende hiç ümitli değildim ama allah ol diyince oluyor çok üzülmüştüm bende kimyasaldan ilk defa karşılaştığım bi terimdi seni çok iyi anlıyorum inşallah allahım sana da nasip eder
İnşallah çok beklemeden bende hamile kalırım. sevinçlerim yarım kaldıHemen ertesi ay kaldığım da oldu, 2 ay sonra da
İnşallah canım çok üzme kendini, bu kimyasal gebelik çağımızın vebası ben diyim, 6 kez yaşadım.İnşallah çok beklemeden bende hamile kalırım. sevinçlerim yarım kaldı
Unutmaya çalışicam canım 3'ten fazlası araştırılmalı diyolar sen araştırdın mi yoksa kendiliğinden mi oldu?İnşallah canım çok üzme kendini, bu kimyasal gebelik çağımızın vebası ben diyim, 6 kez yaşadım.
Henüz sağlıklı bir gebelik olmadı o zaman canım hayirlisiyla olsun inşallah rabbim kucaklarimizi doldursunPıhtılaşma bozukluğu var bende ondan dediler gebelikte iğne coraspin kullanıyorum ama gene aynı oluyor. Bu ay umutluyum bakalım
ne kadar beklemiyorum desem de ister istemez aklımın bir kenarında vardı isteyen her kadın böyle bence o yüzden böyle düşünüp hiç strese girme elbet isteyip bekleyeceksin mucizeni. ben aşşırı kanamıştım o yüzden çok incelmiş şu an progestan kullanıyorum mesela kanama alanım varmış bende bi aksilik olmasın diye umarım siz bi sorun yaşamazsınızAmiinn inşallah rabbim duysun sesimibelkide sen beklemediğin için oldu ben şimdi beklerim kesin olmaz doktor kontrolüne daha gitmedim bayram tatili sonrası gidicem bakaalim bana ne diyecek
Yok canım olmadı, amin inşallah hepimizinHenüz sağlıklı bir gebelik olmadı o zaman canım hayirlisiyla olsun inşallah rabbim kucaklarimizi doldursun
Ben hemen hamile kalmıştım. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, güzel beslenin. Hatta böyle konu açmıştım ben de bir umut arıyordum. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Sizin de hayırlısıyla olur inşallahHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
COk haklısın inşallah benimde çok sürmeden gelir bebeğim Allah büyükne kadar beklemiyorum desem de ister istemez aklımın bir kenarında vardı isteyen her kadın böyle bence o yüzden böyle düşünüp hiç strese girme elbet isteyip bekleyeceksin mucizeni. ben aşşırı kanamıştım o yüzden çok incelmiş şu an progestan kullanıyorum mesela kanama alanım varmış bende bi aksilik olmasın diye umarım siz bi sorun yaşamazsınız
Ayy inşallah çok teşekkür ederim bende acaba çok umutlanmasam mi diyodum korkuyorum ister istemez o kadar yaklasmistim diyorum her seferinde aklıma geliyor yarım kalışım. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum hatta üç aydır asitli içecek bile içmiyorum inşallah burda yeniden mutluluğumu sizlerle paylasabilirimBen hemen hamile kalmıştım. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, güzel beslenin. Hatta böyle konu açmıştım ben de bir umut arıyordum. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Sizin de hayırlısıyla olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?