Kimyasal gebelik sonrası ne zaman gebe kaldınız?

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.825
539
38
Hemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum

Ya canım senin kanda pozıtıf değil miydi

Uzun zamandır seni burda görüyorum bizde aynı 10 aydır istiyoruz bakalım adet günüm bugün ama hiç ağrım yok veya hamilelik belirtisi bakalım artık hayırlısı

Çok geçmiş olsun içini ferah tut Allah büyük

Ya canım senin kanda pozıtıf değil miydi
Uzun zamandır seni burda görüyorum bizde aynı 10 aydır istiyoruz bakalım adet günüm bugün ama hiç ağrım yok veya hamilelik belirtisi bakalım artık hayırlısı
Çok geçmiş olsun içini ferah tut Allah büyük
Çok teşekkür ederim canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama kötü hissediyorum henüz üzerimdeki duygusallığı atamadım galiba .... Kanda pozitifti ama beta düşmeye başladı yükseleceği yerde. Kimyasala döndü işte. bu kadar bebeğe yaklasmışken sevincim yarım kaldı maalesef inşallah gebesindir canım bırak reglin geciksin günlerce hiç acele etme ben bu aydan çok ders aldım

Merhaba. Ben kimyasal gebelik geçirdikten 6 ay sonra hamile kaldım. Ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalanlar çokmuş. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Allah büyüktür.

ben dediğin gruptayım tekrar regl olmadan hamile kaldım, ki doktor bana rahim duvarın çok incelmiş 2-3 adete toplar gebelik beklentin olmasın demişti bende hiç ümitli değildim ama allah ol diyince oluyor çok üzülmüştüm bende kimyasaldan ilk defa karşılaştığım bi terimdi seni çok iyi anlıyorum inşallah allahım sana da nasip eder

Merhaba. Ben kimyasal gebelik geçirdikten 6 ay sonra hamile kaldım. Ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalanlar çokmuş. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Allah büyüktür.
Merhaba İnşallah amin çok umutlu değilim ama işte ufakta olsa bir moral olsun bana diye açtım bu topiği....

Amiinn inşallah rabbim duysun sesimi belkide sen beklemediğin için oldu ben şimdi beklerim kesin olmaz doktor kontrolüne daha gitmedim bayram tatili sonrası gidicem bakaalim bana ne diyecek

Pıhtılaşma bozukluğu var bende ondan dediler gebelikte iğne coraspin kullanıyorum ama gene aynı oluyor. Bu ay umutluyum bakalım

Pıhtılaşma bozukluğu var bende ondan dediler gebelikte iğne coraspin kullanıyorum ama gene aynı oluyor. Bu ay umutluyum bakalım
Henüz sağlıklı bir gebelik olmadı o zaman canım hayirlisiyla olsun inşallah rabbim kucaklarimizi doldursun

Amiinn inşallah rabbim duysun sesimi belkide sen beklemediğin için oldu ben şimdi beklerim kesin olmaz doktor kontrolüne daha gitmedim bayram tatili sonrası gidicem bakaalim bana ne diyecek
ne kadar beklemiyorum desem de ister istemez aklımın bir kenarında vardı isteyen her kadın böyle bence o yüzden böyle düşünüp hiç strese girme elbet isteyip bekleyeceksin mucizeni. ben aşşırı kanamıştım o yüzden çok incelmiş şu an progestan kullanıyorum mesela kanama alanım varmış bende bi aksilik olmasın diye umarım siz bi sorun yaşamazsınız

Ben hemen hamile kalmıştım. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, güzel beslenin. Hatta böyle konu açmıştım ben de bir umut arıyordum. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Sizin de hayırlısıyla olur inşallah

COk haklısın inşallah benimde çok sürmeden gelir bebeğim Allah büyük benim ilk gün çok yoğundu kanamam ağrımda çok siddetliydi Dolorex içtim ona rağmen sadece ağrım hafiflemisti şuan 3.gundeyim hala kanamam var bilmiyorum kaç gün sürecek normalde reglimin yarın bitmesi gerek inşallah bir sorun yaşamam

Ayy inşallah çok teşekkür ederim bende acaba çok umutlanmasam mi diyodum korkuyorum ister istemez o kadar yaklasmistim diyorum her seferinde aklıma geliyor yarım kalışım. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum hatta üç aydır asitli içecek bile içmiyorum inşallah burda yeniden mutluluğumu sizlerle paylasabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…