- 3 Şubat 2023
- 119
- 27
- 13
- 34
- Konu Sahibi kumtanesi0
-
Ben kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyleMerhaba herkese, geçtiğimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Tarlusal ile regl oldum. Bu ay ovulasyonda bariz cift çizgiyi gördüm ve degerlendirdik doktorumuzun belirttigi gunlerde.
Regl gunum 18 haziran ama pkos oldugu icin gec yumurtlama ve gec dollenme ihtimaline karsi doktorum 10 gun bekle sonra kan ver olmazsan dedi.
Sorum şu kimyasal gebelik yasayip kac ay sonra hamile kaldiniz?
Aaa ne kadar güzel sevindim sizin adiniza teşekkür ederim cevabiniz icin :) kimyasalda kanamaniz cokmuydu sancilimiydi?Ben kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyle
HAMDOLSUN ADINIZA COK SEVİNDİM♥ O Oylesinwbirisii okuBen kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyle
Ay inşallahjhhhHAMDOLSUN ADINIZA COK SEVİNDİM♥ O Oylesinwbirisii oku
Ocak ayında geçirmiştim hala hamile kalmadım kanamamda normal adet gibiydi farklı değildiMerhaba herkese, geçtiğimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Tarlusal ile regl oldum. Bu ay ovulasyonda bariz cift çizgiyi gördüm ve degerlendirdik doktorumuzun belirttigi gunlerde.
Regl gunum 18 haziran ama pkos oldugu icin gec yumurtlama ve gec dollenme ihtimaline karsi doktorum 10 gun bekle sonra kan ver olmazsan dedi.
Teşekkür ederim cevabınız için, Allah en kisa zamanda nasip eder inşallah.Ocak ayında geçirmiştim hala hamile kalmadım kanamamda normal adet gibiydi farklı değildi
Biraz sanciliydi tabiAaa ne kadar güzel sevindim sizin adiniza teşekkür ederim cevabiniz icin :) kimyasalda kanamaniz cokmuydu sancilimiydi?
Alın canım inşallah hepimizeTeşekkür ederim cevabınız için, Allah en kisa zamanda nasip eder inşallah.
Bende yaşadım da doktor 1 ay korun dedi siz korunmadınız mıBen kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyle
Doktor bana korunma hemen hamile kalabilirsin dedi korunmadim ben de kaldim su an saglikli ilerliyor cuma gunu kalp atisi icin gidicemBende yaşadım da doktor 1 ay korun dedi siz korunmadınız mı
Alla alla bana niye öyle dedi ki çok duydum korunmayanDoktor bana korunma hemen hamile kalabilirsin dedi korunmadim ben de kaldim su an saglikli ilerliyor cuma gunu kalp atisi icin gidicem
Sizde başka sorun var mıydı bende pcos varDoktor bana korunma hemen hamile kalabilirsin dedi korunmadim ben de kaldim su an saglikli ilerliyor cuma gunu kalp atisi icin gidicem
Pcos gorunumu vardi ilk ay klomen ve ovitrelle ile kimyasal gebelik yasadim diger ay kendiliginden hamile kaldimSizde başka sorun var mıydı bende pcos var
Rahim duvariniz incelmis olabilir kalinlasmasi ve olusabilecek bir gebelige rahmin kendini hazirlamasini istemistirAlla alla bana niye öyle dedi ki çok duydum korunmayan
aaaa o nasıl oldu, benimde beta 11 di 9 a düştü, korunmuyoruz hala pcos var bendeBen kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyle
Bilmiyorum ki oldu simdi tam 8 haftaligimaaaa o nasıl oldu, benimde beta 11 di 9 a düştü, korunmuyoruz hala pcos var bende
Ben gecen ayin 22 sinde kimyasal gebelik gecirdim bu ayin 24 unde hamile oldugumu ogrendim sorunda yok simdilik cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba herkese, geçtiğimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Tarlusal ile regl oldum. Bu ay ovulasyonda bariz cift çizgiyi gördüm ve degerlendirdik doktorumuzun belirttigi gunlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?