• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrasi ne zaman gebe kaldiniz?

kumtanesi0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
119
27
13
34
Merhaba herkese, geçtiğimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Tarlusal ile regl oldum. Bu ay ovulasyonda bariz cift çizgiyi gördüm ve degerlendirdik doktorumuzun belirttigi gunlerde.
Regl gunum 18 haziran ama pkos oldugu icin gec yumurtlama ve gec dollenme ihtimaline karsi doktorum 10 gun bekle sonra kan ver olmazsan dedi.
Sorum şu kimyasal gebelik yasayip kac ay sonra hamile kaldiniz?

Merhaba herkese, geçtiğimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Tarlusal ile regl oldum. Bu ay ovulasyonda bariz cift çizgiyi gördüm ve degerlendirdik doktorumuzun belirttigi gunlerde.
Regl gunum 18 haziran ama pkos oldugu icin gec yumurtlama ve gec dollenme ihtimaline karsi doktorum 10 gun bekle sonra kan ver olmazsan dedi.
Ben kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyle

Ben kimyasaldan hemen sonra hic adet gormeden hamile kaldim icini ferah tut artik bebegin daha kolay ve saglikli yerlesecek Allahin izniyle
Aaa ne kadar güzel sevindim sizin adiniza teşekkür ederim cevabiniz icin :) kimyasalda kanamaniz cokmuydu sancilimiydi?

Ocak ayında geçirmiştim hala hamile kalmadım kanamamda normal adet gibiydi farklı değildi

kimyasal gebelikte kanama olmak zorunda mı bilmediğim için soruyorum, mesela benim aşılama 18. gün negatif beta 11 den 9a düştü ama göğüs hassasiyeti harici bir belirti yok kanama vs.

Ben gecen ayin 22 sinde kimyasal gebelik gecirdim bu ayin 24 unde hamile oldugumu ogrendim sorunda yok simdilik cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏❤️

Back