Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldınız mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba kızlar,
Bilenler bilir 1 hafta önce kan testinden beta hcg'min 37 çıkmasıyla 3 gün sonra sonra adet olmam bir oldu.. 14 ay sonra ilk gebeliğim malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Gelin görünki rahat durmuyorum sürekli internette birşeyler araştırıyorum bu konu hakkında kimisi ertesi ay sağlıklı gebelik elde ederken kimiside kimyasal üzerine kimyasal yaşamış... korkuyorum artık.
Iyi şeyler duymaya ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim ❤

Kimyasal gebelik yaşayan yok mu
Yorma o guzel canını canım. Bunların sana sadece zararı olur. Allah isterse herşey olur. O yüzden ona duanu et. Kendini strese sokma bak bende istiyorum 2 sene olacak ilk başlarda kendimi mahvediyordum beni resmen çökertti eşim diyordu ki sna noldu boyle kendine gel olmazsa olmaz napalım cocuk için mi evlendik falan die die ben de artık düşünmüyorum 1 hafta var adetime bekliyorum oyle normal hayatıma devam efiyorum. Dert etme bu kadar.

Benim eşimdz aynılarını bana söylüyor ama artık insanların bizden sürekli bebek haber beklemesinden o kadar bunaldım ki.. Ben kafama takmamaya çalışsam'da taktırıyorlar.

Benim eşimdz aynılarını bana söylüyor ama artık insanların bizden sürekli bebek haber beklemesinden o kadar bunaldım ki.. Ben kafama takmamaya çalışsam'da taktırıyorlar.
Elaleme o tavizi verme agzı olan konuşur. Olursa haberiniz olur de. Biz mesela eylülde memlekete dügüne gitcez biliyorum soracaklar diycem var gibimi duruyor ordan işleri gücleri yok senin cocugunun derdindeler. Boşver keyfine bak kocanla gez toz uyu bol bol. Zamanı illaki vardır. Peygamber efendimizin duasını soyleyim sana bak bismillahirrahmanirrahim. Allahım benim için takdir ettiğini hayırlı eyle. Oyleki geciktirdiğin şeyin acele gelmesini acele gelenin de gecikmesini istemeyeyim... SENDEN dogru yolda kararlılıgı istiyorum. Verdiklerine şükretmeyi diliyorum dogru bir dil selim bir kalp istiyorum. Amin. Bak peygamber s. A. V bile boyle dua ediyor bizim ne haddimize uzulmek gücenmek darılmak acele etmek. Bekleyeceğiz nefsimizi temiz tutarak. Nefis temiz olacakki dogacak bebek te temiz olacak. Kalbini karartma. Herkes soracak yok de gel gec. Allah once ikinize saglık sıhhat versin.

Allah'ım ne güzel bir dua ben sadece bol bol sabır istiyorum çünkü zaten her akşam Rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip et diye dua ediyorum...

Bende tüp bebek yaptım Temmuz’da Ağustos un birinde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok üzüldüm tuttu diye çok sevinmiştim... şimdi sürekli araştırma içindeyim kendime çok yükleniyorum her seferinde araştırmıcam okumucam diyorum duramıyorum kendimi rabbime emanet ettim sürekli tesbih çekiyorum hayırlısını diliyorum İnşallah rabbim sizede hayırlı evlat nasip etsin

Sizde çok geçmiş olsun.. o mutluluğu yaşayıp hüsrana uğramak o kadar kötü ki, çok iyi anlıyorum sizi..amin Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ben varım hemen kaldım. Dr um duphaston ve klomen vermişti. Şimdi ikinciye hamileyim hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…