Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ve artık ovulasyon testim silik bile degil:mad: nasip işte ne yaparsın çatlamak istemiyorsa demekki..

Yok canım 2 yıllık evliyim. Ben düşünmüyodum bu zamana kadar ama geçen ay kimyasal gebelik oldu. Onu öğrendiğimde istediğimi anladım. Çok değişik bi duyguymuş. Ben biraz yoğun yaşadım hissettim bebek olduğunu. Yoksa beklenen bişey değildi. Öyle hastanelik olcak bişey de olmadı öğrenmem için. Gittim kendim yaptırdım testi. Çok tuhaftı ya hepiniz benzer şeyler yaşamışsınızdır tahmin edebiliyorum. İşte bu ay bilinçli bi şekilde istiyorum. Çok umutluyum
inşallah bu ay da hayal kırıklığına uğramam. Ama regl zamanı gelmeden test falan yapmam heralde. O yüzden regl olursam çok büyük hayal kırıklığı olmaz. Tabi kendime dayanabilirsem. Nasip artık.

Yok canım 2 yıllık evliyim. Ben düşünmüyodum bu zamana kadar ama geçen ay kimyasal gebelik oldu. Onu öğrendiğimde istediğimi anladım. Çok değişik bi duyguymuş. Ben biraz yoğun yaşadım hissettim bebek olduğunu. Yoksa beklenen bişey değildi. Öyle hastanelik olcak bişey de olmadı öğrenmem için. Gittim kendim yaptırdım testi. Çok tuhaftı ya hepiniz benzer şeyler yaşamışsınızdır tahmin edebiliyorum. İşte bu ay bilinçli bi şekilde istiyorum. Çok umutluyum
inşallah bu ay da hayal kırıklığına uğramam. Ama regl zamanı gelmeden test falan yapmam heralde. O yüzden regl olursam çok büyük hayal kırıklığı olmaz. Tabi kendime dayanabilirsem. Nasip artık.
Aynen bende regl olmadan test yapmam

merhabalar herkese geçmiş olsun öncelikle
benimde ilk gebeliğim ve kimyasal oldu malesef :KK43:
sat 28 ekimdi
30 kasımda önce idrar testi sonrada acilde yaptırdgım beta hcg ile hamile oldugumu öğrendim 360 çıktı kan sonucu
(1 aralıkta)12 saat sonra tekrar yaptırdım hem kadın dogumcuya gitmiştim durum değerlendirmesi iiçin ozmn 435 çıktı
dr tekrar test istemedi usg ile baktı çok yeni bi gebelik dedi
ben mutluluktan havalara uçuyordum
çünkü tüp bebek aşılama vs gibi tedaviler gördüm ama hiç biri tutmamıştı
kendiliğinden olmuştu okdar sevinmiştim ki bulutların üzerindeydim
hem 6 senedir istiyoruz bebeğimiz olsun diye böyle bi süpriz bizi şok etti resmen
ama çok çabuk bitti mutlulugumuz
4 aralık cuma günü başka bi hastanede yaptırdıgım test 510 çıktı
düzenli bi artış yoktu :KK43:
ve 7aralık pazartesi kasık ve bel ağrım oldu ve kanamam başladı
hemen hastaneye gittim yine bu sefer kan sonucum 390 olmuştu
o gün eve geldiğimde zaten bi tane büyük bi parça düştü o bebeğimdi sanırım :cry:
9 aralıkta yani 2 gün sonrasındada 90a düştü
yarın yeniden kan vericem sıfırlanmış mı diye
çok ama çok üzgünüm Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin
bende kimyasal gebelik yaşamışım değil mi_?
dr randevum salı günü o zaman detaylıca konuşacakmışız dr umla
inşallah hepimiz hemencik yeniden hamile kalırız ve mutlulugumuz bu sefer daim olur inşallah
dr unuz size 1 ay veya daha fazla korunun dedi mi?

Geçmiş olsun canım. Ben dr a henüz gitmedim ama korunmuyoruz. Deniyoruz hatta aksine. İnşallah bi sonrakine güzel haberler veririz birbirimize :KK200:

Geçmiş olsun canım. Ben dr a henüz gitmedim ama korunmuyoruz. Deniyoruz hatta aksine. İnşallah bi sonrakine güzel haberler veririz birbirimize :KK200:

bende kan sonucumun bi sıfırlandıgını göreyim de
inşallah hemencik yeniden sağlıkla hamile kalırız kucagımıza alırız
çok okudum hemen ertesi ay hamile kalanları bu forumlarda
ama benim kafam biraz allak bullak stres içindeyim
inşallah kısa zamanda atlatırım bu durumu

sat 28 ekimdi
30 kasımda önce idrar testi sonrada acilde yaptırdgım beta hcg ile hamile oldugumu öğrendim 360 çıktı kan sonucu
(1 aralıkta)12 saat sonra tekrar yaptırdım hem kadın dogumcuya gitmiştim durum değerlendirmesi iiçin ozmn 435 çıktı
hem 6 senedir istiyoruz bebeğimiz olsun diye böyle bi süpriz bizi şok etti resmen
o gün eve geldiğimde zaten bi tane büyük bi parça düştü o bebeğimdi sanırım :cry:
inşallah hepimiz hemencik yeniden hamile kalırız ve mutlulugumuz bu sefer daim olur inşallah
Geçmiş olsun canım evet o parça :KK43: benimde ilk gebelikti. İnşaallah tekrarı yaşanmaz. Sağlıklı gebeliklerde yaşarız. Bende pko var tedavinin ilk ayı olmuştu. Doktor birsahaki adete gel dedi tedaviye bir ay ara verdi. Ama korunmuyorum zaten yumurtam da gelisip catlamaz kendiliğinden.. Her doktor farklı bakalım seninki ne diyecek. Ama genelde ara vermeye gerek görmüyorlar. Kimyasal i düşükten saymiyorlar pek doktorlar.

Geçmiş olsun canım evet o parça :KK43: benimde ilk gebelikti. İnşaallah tekrarı yaşanmaz. Sağlıklı gebeliklerde yaşarız. Bende pko var tedavinin ilk ayı olmuştu. Doktor birsahaki adete gel dedi tedaviye bir ay ara verdi. Ama korunmuyorum zaten yumurtam da gelisip catlamaz kendiliğinden.. Her doktor farklı bakalım seninki ne diyecek. Ama genelde ara vermeye gerek görmüyorlar. Kimyasal i düşükten saymiyorlar pek doktorlar.

:KK43:
Rabbim hepimize hemencik yeniden nasip etsin inşallah
ara ver demez inşallah ya
herkes düşüğün arkası çabuk olur diyor dr ara ver derse dinlermiyim bilmiyorum bu durumda

çok geçmiş olsun cnm... demekki kendiliğinden olabiliyormus deyip umutlu olmalıyız :KK66:

umudumu hiç kaybetmiyorum Anne olma arzusuyla yanıyor içim
onca tedaviler vs denedim olmadı
kendiliğinden oldu , Rabbim yeterki OL desin
en azından 1 tüpümün açık oldugundan eminim artık
şu salı bi geleydi inşallah sıfırlanmıştır hcg:KK51:
390dan bi günde 90 a düştü şimdi kanı 5gün sonra vermiş olucam umarım herşey yolundadır

umudumu hiç kaybetmiyorum Anne olma arzusuyla yanıyor içim
onca tedaviler vs denedim olmadı
kendiliğinden oldu , Rabbim yeterki OL desin
en azından 1 tüpümün açık oldugundan eminim artık
şu salı bi geleydi inşallah sıfırlanmıştır hcg:KK51:
390dan bi günde 90 a düştü şimdi kanı 5gün sonra vermiş olucam umarım herşey yolundadır
Inşallah en kisa zamanda Rabbim hayırlı evlatlar verir cnm

sat 28 ekimdi

Çok geçmiş olan cnm.maalesef kimyasal gecirmssn sende kimyasal kan da çıkıp ultrason da gorulebilck kadar gelisemeyen gebeliklere denilioms.
Bana ilk gittigm doktor 2 3 ay korun dedi bi daha gitmedim tabi ona daha sonra gittiğim doktorum da 1.ay korun dedi kan da değerin sifirlandgni görmemiz lazım dedi.onun için bi kere adet görmeni beklemeni tavsiye ederm demişti.
Benmde düşük kanamam geçen hafta bitti suan adet olmayı bekliorm.adetten sonra korunma yok inşallah.o 1 ay düşüktu testti derken gecio velhasıl
İnşallah Rabbim çok bekletmedn tekrar nasip eder:KK200:

X