Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi
- Konu Sahibi ss1213
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Evet canım valla gelmedıkce stres oluyorum gecikme yasayan varmı bozu bı aydınlatsaKimyasal sonrası mi sizinde
Benimde 5 gün geçti hala olmadım test yaptımda çok sonradan hayalet çizgiyi gördüm onu da ciddiye almadımEvet canım valla gelmedıkce stres oluyorum gecikme yasayan varmı bozu bı aydınlatsa
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Ay biz ne zaman adet olcaz pekiBenimde 5 gün geçti hala olmadım test yaptımda çok sonradan hayalet çizgiyi gördüm onu da ciddiye almadım
Vala bilmiyorum ki yarın doktora gidicem kan vericemAy biz ne zaman adet olcaz peki
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Git git banad haber ver benim ara ara kasıklarım ağrıyo gelicek gibi sankimVala bilmiyorum ki yarın doktora gidicem kan vericem
Bende de ara ara oluyo ama ne bilim kesinleştirmek lazımGit git banad haber ver benim ara ara kasıklarım ağrıyo gelicek gibi sankim
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Versin mi canım bende de gelen giden yokBende de ara ara oluyo ama ne bilim kesinleştirmek lazım
Vala benim hastanede bu kimyasal gebelik için Araştırma yapılyo onun kanını vermeye gidiyorum gitmişken onada baktırcamAy benimde ara ara yokluyor ama böyle batma gibi geçen aydan sonra o kan verme stresine girmek istemiyorum hiç o yüzden oturdum kismetimi bekliyorum resmen
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Çok iyi olur sonuç ne zaman çıkcakVala benim hastanede bu kimyasal gebelik için Araştırma yapılyo onun kanını vermeye gidiyorum gitmişken onada baktırcam
Yaa bana Dr sadece folik asit ve ecopirin kullan dedi hiç test falan yapmadanVala benim hastanede bu kimyasal gebelik için Araştırma yapılyo onun kanını vermeye gidiyorum gitmişken onada baktırcam
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Test yaptınmı canım bıdahaYaa bana Dr sadece folik asit ve ecopirin kullan dedi hiç test falan yapmadan
Yok bu sabah yapmadım yarın yapım dedim olmazsam cumartesi negatif çıktı silik çizgi bile yoktuTest yaptınmı canım bıdaha
- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Bizim stresten gelmiyo bence mesela bugün benim adetimin 5. Ci günü olacaktı gelseydı yaptım teste gölge bile yokYok bu sabah yapmadım yarın yapım dedim olmazsam cumartesi negatif çıktı silik çizgi bile yoktu
Bugün mu yaptın canimBizim stresten gelmiyo bence mesela bugün benim adetimin 5. Ci günü olacaktı gelseydı yaptım teste gölge bile yok