• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Sonrası Adet Düzensizliği Yaşayan Var mı?

AdaEge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
6.820
4
156
İstanbul
merhaba arkadaşlar.

ben haziran sonunda ilk tüp bebek denememi yaptım. temmuz ayında maalesef kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı ve düşük yaptım. ağustos ayında adetim çok gecikti ve farlutal kullanarak 53. günümde regl olabildim. kist ya da herhangi bir sorun yok dedi doktorum. geçen ay yumurtlamadığımı anlamıştım zaten. bu ay düzene girer sanıyordum ama 31. günüm olmasına rağmen ateşimde bir artış göremedim ve bu ay da yumurtlamadığımı anladım yani adetim yine gecikecek belki yine ilaçla regl olmak zorunda kalacağım. ben zaten 32-34 günde bir regl olurdum, düzenim böyleydi. ama bu şekilde ilaçsız adet olamamak gibi bir durumum hiç olmamıştı. aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu? doktorum geçen ay hiçbir sorun olmadığını söylemişti ama bu ay da tekrarlanınca huzursuz oldum..

ben yaşadım canım. ocakta kimyasal gebeliğim sonlandı. şubat-mart adetlerim çok geç geldi. nisandan normalden önce geldi. mayısta tam düzene girdi dedim ama haziranda 5 gün felan gecikmem oluyordu. düzene bir türlü girmedi. normalde adetlerim çok düzgündü. zaten haziran adeti ile tüp bebek yaptım. inşallah senin bebiş nedeniyle böyle olmuştur. inşallah inşallaaahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

ben yaşadım canım. ocakta kimyasal gebeliğim sonlandı. şubat-mart adetlerim çok geç geldi. nisandan normalden önce geldi. mayısta tam düzene girdi dedim ama haziranda 5 gün felan gecikmem oluyordu. düzene bir türlü girmedi. normalde adetlerim çok düzgündü. zaten haziran adeti ile tüp bebek yaptım. inşallah senin bebiş nedeniyle böyle olmuştur. inşallah inşallaaahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

canım Allah razı olsun cevabın için. benim de aynen dediğin gibi oldu işte. ilk adetim ancak ilaçla geldi, 2. adet için de bugün 32. günüm bekliyorum. cts günü için eski kadın doğumcundan randevu aldım bakalım ne diyecek. senin ilaçsız mı oldu adetlerin. bir de senin de mi tüp bebek sonrası kimyasal olmuştu?

bebeğini tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. ben hamile değilim, gecikmem ondan değil, yumurtlayamadım ki ben :(

canım Allah razı olsun cevabın için. benim de aynen dediğin gibi oldu işte. ilk adetim ancak ilaçla geldi, 2. adet için de bugün 32. günüm bekliyorum. cts günü için eski kadın doğumcundan randevu aldım bakalım ne diyecek. senin ilaçsız mı oldu adetlerin. bir de senin de mi tüp bebek sonrası kimyasal olmuştu?

bebeğini tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. ben hamile değilim, gecikmem ondan değil, yumurtlayamadım ki ben :(

benim ki çok karışık oldu. ocakta bebğim düştü ama 10 gün azar azar kanamam oldu. şubat adetim gelmedi. gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. bhcg hala kanda varmış meğer bebeğin tümü gitmemiş. bazı hücreler orda kalmış. doktor ilaçla düşüreceğiz ya da görmeden kürtaj yapacağız dedi o akşam çok şiddetli kanamam oldu. sonrasında bhcg sıfıra düştü. yani ben ilaç almadım ama bayaa bi sorunlu oldu. prolaktinim düşük olmasına rağmen göğüslerimden süt geldi vücut kendini doğum yamış sandı.o beni çok üzdü. ondan sonraki gecikmelerimde de ilaç kullanmadım tüp bebek yapıcam diye hormonlarımı bi de ben bozmak istemedim. kimyasal gebeliğim de tüp bebekti. ama güzel haber şu genelde ilki kimyasal olunca ikinci tutuyor. burda hep bu örnekleri gördümğüm için moralimi yüksek tuttum. tebriğin ve temennin için teşekkür ederim. darısı başına canım inşallah.

Back