• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik sonrası adet düzeni değişti mi ve ne zaman gebe kaldıınız ??

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, ben adete 2 günkala idrar testi yaotım silik 2.çizgi çıktı, sonra yine yaptım yine silik çıktı, sağlık ocağına gittim 10 gün geçince test yapıyoruz diye test yamadılar, bende bekleyeyim madem dedim, 2-3-4 gün derken 5.gün regl oldum, regliden önce de yani 10 gün öncesinde kahverengi leke gelmişti, sonra durdu 10 gün birşey glmedi, ben yerleşme kanamasıdır diye sevinmiştim, ama nasip değilmiş, normalde 3 gün süren reglim 10 gün sürdü, ve her wc ye gttiğimde kocaman kahn pıhtılarıyla karşılaştım artık psikolojim bozuldu, doktora gittim reglim devam ederken alttan kamera aile baktı düşen bir parça vardı ondan bahsetmiştim, düşük yapmış olabilirsin ama rahimde kalınlaşma görünmüyor dedi, reglin bitmezse geldedi ki bitti. şuan bir rahatsızlığım yok, tek korkum yine aynı şeyi yaşamak, ben 25 günde bir oluyorum şimdi umarım bu tarih sapıtmaz.

merhaba arkadaşlar.
trombofili testi sonucum çıktı. kromozom daha çıkmadı. ve kan pıhtılaşması çıkmış anladığım kadarıyla mail atmalarını istedim. henüz bir dr. a göstermedim sonucu. hepsi çıkınca göstereceğim. inşallah kromozomda bir sorun çıkmaz.

Eklentiler

• trombofili.jpg
    trombofili.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 275
Merhaba herkese bende 10 kasımda kimyasal gebelik geçirdim,kan testinde bhcg 86 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdiğimde 24'e düşmüş ilginçtir o sonucu görüp doktorla konuştuktan sonra daha eve dönerken yolda kanamam başladı,benim normal adet kanamam gibi 5 gün kadar sürdü. Adetlerim düzenlidir ama bu ay bir sapma olacak mı bilemiyorum. Bende merak ediyorum kimyasal gebelik yaşayanlar ne kadar süre sonra hamile kalabildiler. Doktorların çoğu düşük olarak bile görmüyor ama o sevinci 10 gün yaşayıp sonra aniden herşeyin bitmesi çok kötü ama ben hep kendimi ya çok daha sonra olsaydı ultrasonda gördükten kalp atışını duyduktan sonra kaybetseydim yada sağlıksız olarak doğsaydı diye telkin ettim Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir umarım bizde çok uzun süre beklemeden tekrar aynı şeyi yaşamadan bebeklerimizi alırız kucağımıza

Back