Kimyasal gebelik sırasında ilişkiye girebilir miyim ?

mandalina123123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
4
0
21
merhabalar , ben şuan kimyasal gebelik yaşıyorum. Çamur gibi kahverengi lekeler geliyor doktorum BETA-hcg değerimin düşmesini bekleyeceğimizi söyledi şuan 90 civarlarda ondan sonra kanamam gelecekmiş. Bu süreç kaç hafta bilmiyorum. Henüz kanamam gelmemişken eşimle korunarak ilişkiye girebilir miyim ? Doktoruma sordum korunmayarak ilişkiden bahsettiğimi sandığı için biraz bekle dedi ama korunarak sıkıntı olur mu bilen var mı ?

merhabalar , ben şuan kimyasal gebelik yaşıyorum. Çamur gibi kahverengi lekeler geliyor doktorum BETA-hcg değerimin düşmesini bekleyeceğimizi söyledi şuan 90 civarlarda ondan sonra kanamam gelecekmiş. Bu süreç kaç hafta bilmiyorum. Henüz kanamam gelmemişken eşimle korunarak ilişkiye girebilir miyim ? Doktoruma sordum korunmayarak ilişkiden bahsettiğimi sandığı için biraz bekle dedi ama korunarak sıkıntı olur mu bilen var mı ?
Leke gelırken ilişkiye girmek olmaz saglık acısından bilmem ama dinen günah sonuc olarak adetlıyken lekelenmeler gelirken nasıl günahsa bu da oyle ama saglık acısından bilemıcem ona bilenler yazar tabi belki agrın olur dıye de yok demiş olabılır

Çamur gibi leke geliyor kimyasal gebelik geçiriyorsunuz ne bu aceleniz ilişki için? Valla bu durumda iyi canınızda istiyor 🤷🏻‍♀️

Leke gelırken ilişkiye girmek olmaz saglık acısından bilmem ama dinen günah sonuc olarak adetlıyken lekelenmeler gelirken nasıl günahsa bu da oyle ama saglık acısından bilemıcem ona bilenler yazar tabi belki agrın olur dıye de yok demiş olabılır
dini yorum sayfalarında bu durumun özürlü gün olarak sayılmadığı ve tüm ibadetlerimi yapabileceğim yazıyordu 4-6 hafta boyunca lekelenme olacağı için

dini yorum sayfalarında bu durumun özürlü gün olarak sayılmadığı ve tüm ibadetlerimi yapabileceğim yazıyordu 4-6 hafta boyunca lekelenme olacağı için
O zaman sorun yok ama şöyle bır hafta bekle bence lekenmeler azalır o sürekli olmaz azaldıgı zaman durulduğu zaman diyim o ara olur 4hafta kadar leke gelmez ztn ya kesılmeler illa ki olucaktır ara ara kaçamak yaparsın 🙏

Yahu bu acele ne? İlişkiniz mi kıstı bu süreçte. Aşağıda bahsetmişsiniz 4-6 hafta sürer diye. Sürerse de sürer yani,doğum yapsanız ne olacak? 40 ı beklemeyecek misiniz? Sizin şuan yaptığınız köy yanar deli taranır durumu. Ya riskli bir gebeliğiniz olsa ve 9 ay boyunca ilişki yasak olsa. O zaman ne yapacaksınız? Bence şuan sağlığınız için en güzeli bi süre ilişkiden uzak durmak. Yani ne bileyim insan kimyasal gebelik geçiriyorum,bebeğimi kaybediyorum diye üzülür. Şimdiden seks yapmayı düşünmez.

Beta 90 yakın zamanda kanamam başlar zaten ve kanamam bitince ilişkiye girersin. 4-6 hafta sürecek bi betaya sahip değilsin. 3-4güne başlar kanaman

Rahminizi yormayın. Ben 2 kimyasal gebelik geçirdim. Bırak ilişkiyi kocama zor tahammül ettim. Sancılarım öyle yoğundu ki. 2 ay da sürse bence rahminizin toparlanmasına izin verin. Acele etmeyin.

X