- 12 Temmuz 2006
- 94
- 2
ayyyyy ben okumadım önceki yazılarını kusura bakma canım yaa!1ayy çok sevindim tatlımm ALLAH SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.cok cok tebrik ederim çok ama çok sevindim.:teytey:sakın stres yapma herşeyi oluruna bırak canım.benim olup olmadıgım 10 gün sonra belli olabilir.reglime10 gün kaldı.önceden test yapmak istemiyorum çünkü biekere öyle yaptım hamile sandım kendimi.megerse çatlama ignesinin içinde hamilelik hormonu varmış ve testte pozitif olarak gösteriyormuş:çok üzgünüm yüzden günümün geçmesini bekliyorum.bide canım ben anlayamadım yaa,doktorumun tedaviye devam etmesini beklerken bana dedigi şu;igneyi yazdıgı gün dedim igneyi vurulduktan sonra ne olacak dedi,ne zaman gelecegim?hamile kaldıgında geleceksin dedi bana ve gülümsedi.tabiki kalsamda kalmasamda gidecegim ama tedaviyi kesmiş gibi konustu.o gün de çok yogundu uzun uzun konusamadım onunla.birde benim prolaktin tedavime başlamıştı ve onun hakkında bişy de demedi anlamadım yani.kontrol etmesi gerekmez mi hormonum düştü mü diye?bilmiyorum yani.neyse başını şişirdim.senin adına çok sevindim.kendine çok dikkat et canımm.sakın olumsuz düşünme.rahat ol.gerginligini at üzerinden.çok öpüyorum.haber verecegim.bi ara özelden de yazışalım olur mu.ekliyorum seni arkadaslara.byby
doktor seni heveslendirmemek için öyle demiştir...benim bir tanıdığım aşılama yaptırdı kistide olmasına rağmen hemen tuttu :teytey: o yüzden lütfen stresten uzak dur kendini rahat bırak,fazla iş yapma çoğu vaktini dinlenerek geçir...bu sefer olmazsa bir dahakine olur ama en önemlisi kafanın rahat olması bu çok önemli...mesela benim doktorum da hiç test yapmadı bana ne tam idrar testi ne de kan testi...bakalım perşembe gideceğim neler diyecek..allah herşeyi gönlüne göre versin..ve tez vakitte sağlıklı bebişlere hamile kalmayı nasip etsin....a.s.